batistuta25 написа:Вече си мисля. че май си заслужаваме лицето Д.Х. или започваме да се превръщаме в публиката на повечето отбори от БГ,тоез постоянно да се оплакваме от нещо.Винаги съм си мислел,че феновете на един отбор трябва да подкрепят отбора си в най-трудните моменти,всеки може да бъде с отбора когато води или побеждава с 5,6....гола.Това ни беше уникалното на публиката ни,че ние никога не се предадохме по времето на Д.Х. и накрая победихме и какво се получи при първия по тежък момент,едните ще махат Бакала,другите ще махат Хубчев,трети не вярват,че пък Цветан Василев бил някой в Ботев.
За първи път от 15 години в Ботев се случва нещо хубаво и имам много лошото предчуствие че ние сами ще си го развалим,дано не съм лош пророк,ако стане пък така тогава ще бъда прав че сме си заслужавали Д.Х.
А , не приятел , не така ! Всеки ботивист има право да се изкаже по въпроса за моментното състояние на отбора . А то буди въпроси . Преди старта на шампионата беше очевидно , че ръководството е преценило с една сравнително скромна селекция да атакуваме "А" група. Без много харчове за скъпи попълнения , само с добър треньор , две по-известни имена /Курдов и Тимонов/ , един по-опитен ветеран - Кривия , + младоци от родната школа и някои от тези , които изнесоха сезона във "В"... След първите 4 кръга се оказва , че
тази стратегия издиша 
Липсва дълга скамейка , нападението е ялово , конкуренцията в източната "Б" е по-сериозна от очакваното... БОТЕВ не може да се задоволява с ролята на средняк в "Б"

Това трябва любезно да се напомни на Ръководството на Клуба и най-вече на Собственика. Ако са смятали , че с тази селекция ще влезнем в "А" без много разходи , и чак догодина ще развързват кесията ... това не се получава. Провалянето на сезона и НЕвлизането на БОТЕВ в елита , баш на 100 годишния юбилей на Клуба ни, е
абсолютно неприемливо 
Затова трябва да се вземат бързи мерки по отношение на селекцията. Сегашната селекция не е достатъчно класна. Трябва да се превличат поне още двама класни нападателя. Ако трябва - от чужбина.Иначе яловата игра ще продължи въпреки усилията на Хубчев , и изоставането в точките може да се задълбочи.Подобри тревога сега , отколкото на пролет - след дъжд -качулка.