Черноморец Поморие - БОТЕВ 1:1 (FT) събота 17ч 4-ти кръг

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Re: Черноморец Поморие - БОТЕВ събота 17ч 4-ти кръг

Мнениеот rump_shaker » 03 сеп 2011 20:44

daimio написа:
rump_shaker написа:4 мача, 3 гостувания и 3 мача срещу силни съперници! В мачовете смея да твърдя, че бяхме по-добрите и малашанса ни спря. Ако в тея 4 мача имахме 2 положение повече вкарани, ся щяхме да сме първи. Както и да е.

Гадно е че въртим 3 хикса подред, ама още по-гадно е кат почвам да чувам вече откровените псувни и апели за оставки към треньорите и щаба. Мисля че тъпо в 4тия мач в кариерата на хубчев да му искаме оставка. Който и да дойде, положението няма да стане по-розово!

Един отбор се гради със стратегия и мисъл за бъдещето. А не за 3 мача и ако не стане следващия на опашката да пробва!

не знам що намесваш Хубчев? той Курдов с Курдов ли трябва да смени?!?!?!

Нещо не те разбрах????????? Нищо не съм казал за Хубчев. Дразня се на всички мрънкачи. Тва е!
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
batistuta25
Контакти:

Мнениеот batistuta25 » 03 сеп 2011 20:56

Вече си мисля. че май си заслужаваме лицето Д.Х. или започваме да се превръщаме в публиката на повечето отбори от БГ,тоез постоянно да се оплакваме от нещо.Винаги съм си мислел,че феновете на един отбор трябва да подкрепят отбора си в най-трудните моменти,всеки може да бъде с отбора когато води или побеждава с 5,6....гола.Това ни беше уникалното на публиката ни,че ние никога не се предадохме по времето на Д.Х. и накрая победихме и какво се получи при първия по тежък момент,едните ще махат Бакала,другите ще махат Хубчев,трети не вярват,че пък Цветан Василев бил някой в Ботев.
За първи път от 15 години в Ботев се случва нещо хубаво и имам много лошото предчуствие че ние сами ще си го развалим,дано не съм лош пророк,ако стане пък така тогава ще бъда прав че сме си заслужавали Д.Х.
Любовта на хората прави един отбор голям!!!

Потребителски аватар
STENLI
Контакти:

Мнениеот STENLI » 03 сеп 2011 21:18

Бях на мача, много сме слаби,това е.

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Мнениеот vhpvhp » 03 сеп 2011 21:20

batistuta25 написа:Вече си мисля. че май си заслужаваме лицето Д.Х. или започваме да се превръщаме в публиката на повечето отбори от БГ,тоез постоянно да се оплакваме от нещо.Винаги съм си мислел,че феновете на един отбор трябва да подкрепят отбора си в най-трудните моменти,всеки може да бъде с отбора когато води или побеждава с 5,6....гола.Това ни беше уникалното на публиката ни,че ние никога не се предадохме по времето на Д.Х. и накрая победихме и какво се получи при първия по тежък момент,едните ще махат Бакала,другите ще махат Хубчев,трети не вярват,че пък Цветан Василев бил някой в Ботев.
За първи път от 15 години в Ботев се случва нещо хубаво и имам много лошото предчуствие че ние сами ще си го развалим,дано не съм лош пророк,ако стане пък така тогава ще бъда прав че сме си заслужавали Д.Х.

А , не приятел , не така ! Всеки ботивист има право да се изкаже по въпроса за моментното състояние на отбора . А то буди въпроси . Преди старта на шампионата беше очевидно , че ръководството е преценило с една сравнително скромна селекция да атакуваме "А" група. Без много харчове за скъпи попълнения , само с добър треньор , две по-известни имена /Курдов и Тимонов/ , един по-опитен ветеран - Кривия , + младоци от родната школа и някои от тези , които изнесоха сезона във "В"... След първите 4 кръга се оказва , че тази стратегия издиша :oops: Липсва дълга скамейка , нападението е ялово , конкуренцията в източната "Б" е по-сериозна от очакваното... БОТЕВ не може да се задоволява с ролята на средняк в "Б" :!: Това трябва любезно да се напомни на Ръководството на Клуба и най-вече на Собственика. Ако са смятали , че с тази селекция ще влезнем в "А" без много разходи , и чак догодина ще развързват кесията ... това не се получава. Провалянето на сезона и НЕвлизането на БОТЕВ в елита , баш на 100 годишния юбилей на Клуба ни, е абсолютно неприемливо :!: Затова трябва да се вземат бързи мерки по отношение на селекцията. Сегашната селекция не е достатъчно класна. Трябва да се превличат поне още двама класни нападателя. Ако трябва - от чужбина.Иначе яловата игра ще продължи въпреки усилията на Хубчев , и изоставането в точките може да се задълбочи.Подобри тревога сега , отколкото на пролет - след дъжд -качулка.

Потребителски аватар
Yellow major
Контакти:

Мнениеот Yellow major » 03 сеп 2011 22:00

За това което се случва сега писах още преди първия кръг и много от тук пишещите не бяха съгласни с мен. Беше видно още тогава, че Ботев няма облик и идея в играта. Пак ще го повторя и сега, не може Хубчев да държи на резервната скамейка и малкото класни футболисти които имаме, само защото са били еднотипни. Или играе Тимонов или Кривия, но никога досега не са почвали заедно. Затова е треньор за да им намери място в отбора. Не може да прилагаш толкова дефанзивна тактика на игра, без да разчиташ на крила и да сипеш центрирания към единствения си нападател. Недоумявам защо започва с П. Атанасов всеки мач, като е видно от самолет, че няма скоро да вкара гол на противника и е откровено слаб. Ботев сега е колкото и да ми е мъчно да го кажа средняк за Б група. Но нека погледнем какво направи Етър за две седмици откакто турчина стана иневеститор в клуба. Купи 6 футболисти ( от които 3 холандци), които заиграха веднага и отбора днес бие Несебър на техен терен с 0:3. Този Несебър който ние бихме с голям зор и късмет в контролата на представянето на отбора. Така Етър става основен конкурент за влизане с добър треньор. Не виждаме ли,че станаха много отборите с повече точки от нас които афишират добра организация и най-вече игра. Това което стана в Етър напоследък, трябва да стане веднага и в Ботев. Да се купят веднага 2-3 класни свободни агента основно офанзивни футболисти и добър защитник с опит. Не трябва да се губи време иначе ще стане твърде късно. Накои казаха играем срещу основните ни претенденти тези последни 3 мача. Ами ако се огледаме само Доростол и Добруджа не са такива. Бакалов и Хубчев трябва да спрат да си заравят глават в пясъка и да признаят, че няма никакво подобрение в играта и да се опитат да вдъхновят отбора с две три нов лица, но доказани футболисти. Жалкото е, че пак ще трябва да са свободни агенти, но няма друга възможност. А за това което пита РеЗо, имам само предположение за какво иде реч. Тези от форума, които молят "мрънкачите" да не идват на следващия мач, просто да си сложат ръка на сърцето и да кажат такъв ли Ботев искат да гледат и следващия мач

Потребителски аватар
dagger1912
Контакти:

Мнениеот dagger1912 » 03 сеп 2011 22:12

batistuta25 написа:Вече си мисля. че май си заслужаваме лицето Д.Х. или започваме да се превръщаме в публиката на повечето отбори от БГ,тоез постоянно да се оплакваме от нещо.Винаги съм си мислел,че феновете на един отбор трябва да подкрепят отбора си в най-трудните моменти,всеки може да бъде с отбора когато води или побеждава с 5,6....гола.Това ни беше уникалното на публиката ни,че ние никога не се предадохме по времето на Д.Х. и накрая победихме и какво се получи при първия по тежък момент,едните ще махат Бакала,другите ще махат Хубчев,трети не вярват,че пък Цветан Василев бил някой в Ботев.

Много точно казано :!:
Разбрирам да се изказват мнения, ок!
Самоче не изказвания от рода - Хубчев, махай се веднага, отбора е еди къв си, отбора е иди що си .. или както бях срещал преди малко едно изказване .. "Следващия мач ще викам - Хубчев ОСТАВКА" ..
Или бъди с отбора или нямаш място до феновете!
Не веднъж сме показвали, че в трудните моменти сме били до футболистите, защото ние им предаваме смисъл за игра, както беше по на сельо времето .. В момента е също един такъв тежък момент и точно в този момент ние - ФЕНОВЕТЕ трябва да подкрепяме отбора безрезервно (както и го правим - агитака) .. Докато 99% от "разбирачите", "треньорите" и т.н. са сред така наречените "семкаджий" ..
До преди 2 години едвам взимахме равните, а сега на равни ще се избием!
Давайте да е караме малко по-сериозно, мислейки преди да пишем :!:

Потребителски аватар
3latan
Контакти:

Мнениеот 3latan » 04 сеп 2011 01:17

Голям бюджет-слаба селекция,слаба игра,слабо представяне.Големия отбор си личи по това,че винаги съумява да побеждава,дори и в най-напечените ситуации.Имахме 3 такива напоследък....и съответно 5 място за отбор 3,5 млн.бюджет.СРАМ!Купувайте спешно качествен НАПАДАТЕЛ,защото по-ялово нападение на Ботев скоро не съм виждал!С разни Киковци няма как да стане...идват мачове с Нафтата и Етър,а аз съм сериозно притеснен за изхода от тях.Не защото са по-класни от нас,а защото имат дух за победа.Нашия стига единствено за равен.

Потребителски аватар
Tomata
Контакти:

Мнениеот Tomata » 04 сеп 2011 01:33

Скромното ми мнение е, че това е най-добрия отбор който сме срещали, последните 2 години. И ако предишните мачове мрънках от недоволство за този мога да кажа, че съм доволен и от резултата и от играта ни частично. Поморие е най-добрия отбор във "В" и "Б" група за мен и ние бяхме поне на нивото им. За мен голяма пробойна отново е Христов, нулево КПД. Отбора върви поне според мен нагоре. Като се оправят Арфата и Манчев, Дънди и ако Петьо реши да пуска Асенов, може би освен Нафтата и Поморие други конкуренти едва ли ще имаме.
А и имам един въпрос към rump_shaker, ти колко от тези 4 мача си гледал на живо? Ако са по-малко от 4 опитай се да се вслушаш в мнението на тези, които са гледали поне 4, това е приятелски съвет брат ми, не заяждане.

kanarche
Контакти:

Мнениеот kanarche » 04 сеп 2011 01:50

Мястото на феновете е на стадиона и мисията им е да подкрепят любимия отбор безрезервно- това смятам го изпълняваме отлично!Въпреки подкрепата ми към Хубчев и нежеланието ми да мрънкам, не мога да не си задам въпроса искаме ли победата и как да я постигнем без нито един нападател в отделна част от мача? Как да си обясним , ние невежите фенове, че сменяш единствения си нападател с полузащитник??? Какво очакваш да промени Димитър Байрев при равен резултат ?? Как да очакваш да победиш с Атанасов и Христов в състава, които ще отбележат само ако играем контрола със Заря Рогош?? Толкова ли си доволен от резултатите на отбора си, че не правиш никакви промени в състава си- вече всички си мечтаем- поне Ридван да беше!!

Потребителски аватар
BPFC1912
Контакти:

Мнениеот BPFC1912 » 04 сеп 2011 08:22

Първо искам да направя един голям поклон пред всички жълто- черни привърженици , които вчера цял мач не спряха да подкрепят отбора ! Велики !
За мача определено слаб. Изкуствения терен ли им пречеше или нещо друго , но нямаше игра от наша страна.Без острота с много мачкане на топката , много брак... Грозен за окото футбол. Ако това беше първия Х и първия не добър мач нямаше от какво да се притесняваме , но трети пореден мач не можем да победим и естествено е да се безпокоим.Нищо фатално още не е станало , но трябва да се вземат мерки навреме , докато наистина не вземе да стане. Явно е че има проблем и той трябва да се отстрани.
И последно една молба към всички мишкуващи ,които говорят с недомлъвки.Ако има нещо да казвате го кажете ! Но не ми пишете че сте го чули от някой , който е много сигурен източник. Или ще казвате нещо съществено и си заставате с името зад него или по добре нищо не пишете , че създавате само интриги.А от това в момента има най малко полза и отбора и ръководството и публиката.
Любовта към БОТЕВ Пловдив никога не ще умре , заедно дори във ада ние ще го следваме !

Върни се в “Ботев”