Етър-Ботев 0:2 (FT)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Етър-Ботев 0:2 (FT)
Никък ,ама никък няма да ни е лесно през новото първенство 

Re: Етър-Ботев контрола вторник 18:00ч.
Alternative написа:Вратарския пост малко ме притеснява.Армандо също допусна някои грешки.Дано и двамата ни вратари ги коригират преди започването на шампионата.
Армандо и грешка ? Къде

Перфектен!

BultraStyle написа:Никак ,ама никак няма да ни е лесно през новото първенство
Под 75т. от 81 възможни няма да паднем. Снимай го тоя пост.

- PLOVDIV PEE 1912
labrador2 написа:Не ми хареса играта на нашите! Какво я правеха тази топка, нямаше кой да я изнесе. Другото горе - долу ...добре! Нямаха желание за игра освен 2 ма - трима.. Но те вземат заплата за футбол(оставям на страни темата, че носят емблемата на Ботев), вече са професионалисти и в предишната контрола, когато бяхме още аматьори ми харесаха повече...а и тогава Етър не беше разбит отбор! Както и да е, тогава биехме и Етър и Своге в приятелски мачове без проблеми и без вложени пари, а сега нещо куца...в играта??? Дано не се спука балона, щото тогава ще хвърчи перушина от натурализирани "канарчета - професионалисти" и от "пари-влагачи" Цветано-Василевисти, без значение , треньори или футболисти !!!
Олее ,чакай бе по спокойно.Успокой се малко ,много си краен в исказванията си.
- Alternative
- Контакти:
kanar4o написа:Alternative написа:Вратарския пост малко ме притеснява.Армандо също допусна някои грешки.Дано и двамата ни вратари ги коригират преди започването на шампионата.
Армандо и грешка ? Къде![]()
Перфектен!
Имаше едно неразчетено излизане,едва не изравниха.При центриранията не е убедителен.Дано наблегне на тези неща.

Alternative написа:kanar4o написа:Alternative написа:Вратарския пост малко ме притеснява.Армандо също допусна някои грешки.Дано и двамата ни вратари ги коригират преди започването на шампионата.
Армандо и грешка ? Къде![]()
Перфектен!
Имаше едно неразчетено излизане,едва не изравниха.При центриранията не е убедителен.Дано наблегне на тези неща.
Приемам мнението ти.
За мен обаче положението с излизането не беше грешка. Тръгна да излиза ,но не можеше да рискува да не я прецени тая топка. Спря се ,видя че ще я стигне ,и пак излезе. Това е.
Ние по-стабилен вратар на центирания нямаме. Да кажеш ,че Илия Николов е зле на центрирания ,ама Армандо ...

- Пловдивчанинът
- Контакти:
Искам Румбата в игра според мен ако направи няколко добри мачове като нищо може и титуляр да стане.
- Един град-един отбор
- Контакти:
Пловдивчанинът написа:Искам Румбата в игра според мен ако направи няколко добри мачове като нищо може и титуляр да стане.
Има перфектната физика за вратар! Висок е, мисля че ще е стабилен!
БОТЕВ ПЛОВДИВ
Символ на град Пловдив от 12 март 1912 година.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!
Символ на град Пловдив от 12 март 1912 година.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!
Тошко и Тимонов правеха добри комбинации, Атанасов наистина се лакомеше, Стефанов изпусна супер положение, но все пак е направил само две тренировки с отбора, а и все пак направи асистенцията за гола на Наско. Отзад май сме доста зле...
НАПРЕД, МОЙ БОТЕВЬ!
Олее ,чакай бе по спокойно.Успокой се малко ,много си краен в исказванията си.
Ами краен съм, защото после ще е късно...празни трибуни, празен форум, празни мечти...преживял съм го и зная, че най - добрият барометър са феновете! И друго зная, там където има пари...има и лапачи!!!
Ами краен съм, защото после ще е късно...празни трибуни, празен форум, празни мечти...преживял съм го и зная, че най - добрият барометър са феновете! И друго зная, там където има пари...има и лапачи!!!
ТОЙ НЕ УМИРА