Ботев - Тунджа (Ямбoл) 19.09 Неделя 17:00 часа
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- edmon_dantes
- Контакти:
Re: Ботев разгроми Тунджа (Ямбол) с 8:0
Жалко за Тунджа, все пак са отбора от родния ми град. Явно футбола леко-полеко затъва в Ямбол, приоритет е баскетбола. Честито на Ботев и многобройните му фенове. Въпрос единствено на време е да сте отново в А група. Успех!
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ

- deepblue1963
PLOVDIV PEE 1912 написа:blue avalanche написа:Обаче,ако ви хванем на баскетбол,ще ви спукаме от бой!
Ти и твоя отбор, какво общо имате с тоя мач на Ботев ,та се обаждаш?
Ямбол???
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
- rump_shaker
- Контакти:
Големи левскари хахах :D от Ямбол от незнам си къде. Мен ми е странно това. Незнам ако живеех в по-малък град дали щях да съм чорбар или говедар ама предвид шувинистичната ми натура надали. За мен да подкрепям локалният отбор е същото както да подклрепям своят град и своите съграждани. Няма начин аз някога да симпиатизирам на някой друг и за това на въпорса койт ти е по любим отбор от другите аз отговрям "Всички са еднакво мразени". Неразбирам аз съм от Берое и пот ЦСКА, от Черноморец и Левски, от Тунджа и Литекс..... това са смешни неща според мен.
Но така е по селата кво да се прави

- емо73канар
- Контакти:
Единственното за което съжалявам от вчерашният мач е ,че неможах да видя резервният вратар в наистина игрова обстановка,да бъде поставен под напрежение за да се види как ще се справи.
- botev_1912
- Контакти:
емо73канар написа:Единственното за което съжалявам от вчерашният мач е ,че неможах да видя резервният вратар в наистина игрова обстановка,да бъде поставен под напрежение за да се види как ще се справи.
Имаше едно излизане през второто полувреме - при единствената контра на Ямбол, показа, че ако не друго поне следи играта!
100
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
- blue avalanche
- Контакти:
rump_shaker написа:Големи левскари хахах :D от Ямбол от незнам си къде. Мен ми е странно това. Незнам ако живеех в по-малък град дали щях да съм чорбар или говедар ама предвид шувинистичната ми натура надали. За мен да подкрепям локалният отбор е същото както да подклрепям своят град и своите съграждани. Няма начин аз някога да симпиатизирам на някой друг и за това на въпорса койт ти е по любим отбор от другите аз отговрям "Всички са еднакво мразени". Неразбирам аз съм от Берое и пот ЦСКА, от Черноморец и Левски, от Тунджа и Литекс..... това са смешни неща според мен.
1.Не съм от Тунджа и никога не съм бил,ГРАЖДАНИНО!
2.Мое конституционно право е да се определям както си искам,ГРАЖДАНИНО!
3.МОИТЕ СЪГРАЖДАНИ се изнесоха от МОЯ ГРАД и той се напълни със селяни,ГРАЖДАНИНО!Тях ли да подкрепям?
rump_shaker написа:Големи левскари хахах :D от Ямбол от незнам си къде. Мен ми е странно това. Незнам ако живеех в по-малък град дали щях да съм чорбар или говедар ама предвид шувинистичната ми натура надали. За мен да подкрепям локалният отбор е същото както да подклрепям своят град и своите съграждани. Няма начин аз някога да симпиатизирам на някой друг и за това на въпорса койт ти е по любим отбор от другите аз отговрям "Всички са еднакво мразени". Неразбирам аз съм от Берое и пот ЦСКА, от Черноморец и Левски, от Тунджа и Литекс..... това са смешни неща според мен.
Човек като не ис наясно-защо въобще коментираш!!Бил фен на локалния отбор-ама тоя отбор е голям и е лесно да негов фен-5000-6000 на мачове,А група-абе кеф!!Айде да те питам-ако беше се родил в Горно Пръчене-дали щеще да си им фен!!!
На Ямбол кво да им подкрепям-та преди години и отбор нямаха-фенове няма-ебати пародията!

Само дивия селянин ще изпита трудност да проумее,че нас,гражданите на Пловдив,не ни интересуват "ойрограндовете" от столицата 
Само предател не би подкрепил родния си град,па било той напълнен и с хора от селски тип.
Само предател не би подкрепил родния си град,па било той напълнен и с хора от селски тип.
- blue avalanche
- Контакти:
antonzzzz написа:Само дивия селянин ще изпита трудност да проумее,че нас,гражданите на Пловдив,не ни интересуват "ойрограндовете" от столицата
"Грандовете" от столицата също не се интересуват от вас!Не беше ли ти,дето беше влязал в нашия форум да ревеш с три реда сълзи и да молиш,ако Ботев дойдели да играят на Герена,да не сме ги пускали?
- bai Momchil
- Контакти:
blue avalanche написа:antonzzzz написа:Само дивия селянин ще изпита трудност да проумее,че нас,гражданите на Пловдив,не ни интересуват "ойрограндовете" от столицата
"Грандовете" от столицата също не се интересуват от вас!Не беше ли ти,дето беше влязал в нашия форум да ревеш с три реда сълзи и да молиш,ако Ботев дойдели да играят на Герена,да не сме ги пускали?
И така да е било, кво? Да не мислиш, че на нас ни пука за Левски? Ама трябва да има колегиалност между феновете. Утре Батков ако ви направи сечено, нали може да поискаш същото и от нас.