Марково- Ботев Пловдив

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
3latan
Контакти:

Re: Марково- Ботев Пловдив

Мнениеот 3latan » 15 сеп 2010 21:24

Месершмит написа:Тва е пълно безумие, дето мача се игра на тва стадионче, много хора просто не можаха да гледат мача, опитваха се да намерят някви пролуки з ада видят нещо, бахти и тъпотията.
Иначе това е най-слабия мач на Ботев за сезона, добре че Марково са безумно зле, иначе не се знае как щеше да свърши мача.
Дано Бакала ги вижда тия неща, че иначе лошо!

+1

dimarta
Контакти:

Мнениеот dimarta » 15 сеп 2010 21:35

Напушва ме на смях като Ви чета коментарите. Казвам го чистосърдечно. Какво ли още ще изтърпите за тази година :lol: Важното е, че успяхте да си сглобите клуба от нулата и дано да остане Ваш. Но по умно щяхте да направите ако в началото срещу тези 240 лева дадени от всеки фен искахте в замяна някакво "притежание". Все е нещо срещу нужния начален капитал за старта на дружеството. Успех

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 15 сеп 2010 21:43

dimarta написа:Напушва ме на смях като Ви чета коментарите. Казвам го чистосърдечно. Какво ли още ще изтърпите за тази година :lol: Важното е, че успяхте да си сглобите клуба от нулата и дано да остане Ваш. Но по умно щяхте да направите ако в началото срещу тези 240 лева дадени от всеки фен искахте в замяна някакво "притежание". Все е нещо срещу нужния начален капитал за старта на дружеството. Успех

Диматра ,естествено е капацитет в областта.Бъдете така добри ,да се съобразите с компетентното му(и) мнение.

dimarta
Контакти:

Мнениеот dimarta » 15 сеп 2010 21:47

Аз се смях на тръните, дето ги описвахте и стадиона на Марково, перипетиите до там... поне сте имали преживявания в хубаво време :) Иначе Ви желая успех. Засега сте единственния успешен вариант на бг- фенски отбор. Спартак Варна по-трудно ще пробият. Така че за краткото време направихте почти перфектна организация, за което поздравления

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 15 сеп 2010 21:50

dimarta написа:Аз се смях на тръните, дето ги описвахте и стадиона на Марково, перипетиите до там... поне сте имали преживявания в хубаво време :) Иначе Ви желая успех. Засега сте единственния успешен вариант на бг- фенски отбор. Спартак Варна по-трудно ще пробият. Така че за краткото време направихте почти перфектна организация, за което поздравления

Смей се, смей се... Който се смее последен се смее най-добре. За организацията - "не се гаси туй, що не гасне".
Не натискайте ТУК!

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 15 сеп 2010 21:54

dimarta написа:Аз се смях на тръните, дето ги описвахте и стадиона на Марково, перипетиите до там... поне сте имали преживявания в хубаво време :) Иначе Ви желая успех. Засега сте единственния успешен вариант на бг- фенски отбор. Спартак Варна по-трудно ще пробият. Така че за краткото време направихте почти перфектна организация, за което поздравления

Невероятни проникновения!!!!!!!!!!Четете в захлас.Умопомрачителни слова!!!Благодаря на Господ ,че влезнах във форума на Гонг тази вечер!

vanchev
Контакти:

Мнениеот vanchev » 15 сеп 2010 21:55

dimarta написа:Напушва ме на смях като Ви чета коментарите. Казвам го чистосърдечно. Какво ли още ще изтърпите за тази година :lol: Важното е, че успяхте да си сглобите клуба от нулата и дано да остане Ваш. Но по умно щяхте да направите ако в началото срещу тези 240 лева дадени от всеки фен искахте в замяна някакво "притежание". Все е нещо срещу нужния начален капитал за старта на дружеството. Успех

Здружението, в което членуваме е здружение с ИДЕАЛНА цел, така че ние притежаваме много повече отколкото можеш да си представиш.

dimarta
Контакти:

Мнениеот dimarta » 15 сеп 2010 21:58

Е па аз казах, че се смях чистосърдечно. Няма да се сърдите. :twisted:
За останалото - ще се радвам, ако е така. Да не Ви развалям хортуването, ще изчезна

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 15 сеп 2010 22:02

dimarta написа:Е па аз казах, че се смях чистосърдечно. Няма да се сърдите. :twisted:
За останалото - ще се радвам, ако е така. Да не Ви развалям хортуването, ще изчезна

Не ИЗЧЕЗВАЙ моле те!!!!!!!!!!!!!!!!!

Потребителски аватар
plovdivchanina
Контакти:

Мнениеот plovdivchanina » 15 сеп 2010 22:27

Доста слаб мач за нашите определено единствено ние феновете бяхме на ниво. Не бих казал, че повечето бяха изморени, а просто го дадоха на мързеливо темпо и в Раковски първото полувреме беше така и срещу Загорец първата част явно в сряда футболистите малко на почивка го дават доволен съм от Ридван, Петко Фанев, Гуджев, Асенов и Енчев също и Владо Байрев, който направи два много добри шпагата, с който предотврати опасни атаки. Хубавото е че бихме иначе се надявам в неделя ранни два три гола и от там разгром все пак това е най-слабия отбор в групата.
Изображение

Върни се в “Ботев”