Локо Сф-Ботев Пд - Купа на България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Re: Локо Сф-Ботев Пд - Купа на България

Мнениеот Lyubaka01 » 20 ное 2009 14:56

Не ти разбирам иронията-не съм казал, че сме милиони, казвам само, че локомотивците не сме само тези на стадиона... А това до колко можеш ти специално да броиш не е мой проблем-това е проблем твой и на учителите ти по математика...

polit56
Контакти:

Мнениеот polit56 » 20 ное 2009 15:01

Софийското буферче не е на ясно , ако си приберем пловдивчаните отборът им ще стане колкото им е публиката-ЕДИН ФАЙТОН!!! Пък има наглостта да споменава името Пловдив:))))))) Живей си на село и помни!!!! Когато Пловдив е бил град на мястото на днешна София и патки не са пасли!!! Вечния Град е поне с 2000 години по стар от софето.

Потребителски аватар
Ki Cho
Контакти:

Мнениеот Ki Cho » 20 ное 2009 15:11

Lyubaka01 написа:Не ти разбирам иронията-не съм казал, че сме милиони, казвам само, че локомотивците не сме само тези на стадиона... А това до колко можеш ти специално да броиш не е мой проблем-това е проблем твой и на учителите ти по математика...

Изглеждаш свясно момче така, че си струва да отговоря. Определено щи смекча тона, защото не си като онзи предния хубостник. Казвам, че сте случаен отбор защото ако не е Гигов Локо Сф ще изчезне. Всъщност всички Локото, без нашето се плод на огромната любов на Борис Трети към влаковете. Не пряка любов, разбира се, но подмазвачи е имало и преди 9-ти и след това, а пък след 10-ти с лопата да ринеш. /Знам, че Славия е церския отбор. Не говоря за царе, а за "царедворци"/
Твърдя, че сте случаен отбор защото, отбор дал толкова на БГ футбола като вашия е редно да има публика поне колкото АЕК има в Атина или Бешикташ в Турция /процентно имам предвид/, а няма. Резултатът е следстие, че още в зародиша си ЖП отборите са създанени не както трябва и по по линия на нашата махала срущ, вашата и т.н., както е навсякъде във футбола.
Да много народ ви окрадаха през годините /само Котков ще спомена/, но истинският фен на един отбор върви с отбора не с играчите. Не искам да ти казвам, колко народ са откраднали от Ботев и комшиите от Лаута.
За това сте случаен отбор. И за това сте малко... иначе сте железни, но това не стига. Празните стадиони вредят СТРАШНО на играта, а нашият е празен /може би за жалост, но .../
Колкото до това, коет осте направили през годините ... никой не може да ви го отнеме и имате право да сте горди.

... !!! Вечния Град е поне с 2000 години по стар от софето.
по-точно около 3500. Не го обиждай, изглежда свестен, за разлика от предния. " ... ще прегърнем купата!!!"
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 20 ное 2009 15:32

Ki Cho, за това: "...ако не е Гигов Локо Сф ще изчезне." не съм съгласен. Рано или късно далаверата му там ще спре(нали не мислиш, че той ни е толкова години президент заради голямата му любов към ЛОКО) и той ще се махне. Силно се надявам(също като вас в момента) този, който ще го смени(а бъди сигурен-ще се намери такъв) да е някой, на когото наистина да му пука за отбора-някой истински локомотивец...
За създаването ни и "любовта на Борис 3 към влаковете" също не съм съгласен(всъщност той наистина е имал тапия за машинист, но истинската му любов са били автомобилите. Но това е друга тема...). Отборът ни е създаден като спортно дружество на работещите в БДЖ, които тогава са били концентрирани в кварталите около гарата и тогавашната жп-работилница. За процентното отношение на публиката на отборите в София си прав, НО-локомотивците са една общо взето константна бройка, а населението на града се увеличава непрекъснато. По твоята логика и Славия е случаен отбор...
Доста често локомотивец се става по наследство-аз съм второ поколение локомотивец, а в къщи реве третото(надявам се )поколение :)
П.С. Нека да не обръщаме темата на спор София-Пловдив. Просто според мене на това са способни само разни комплексари...

Потребителски аватар
Ki Cho
Контакти:

Мнениеот Ki Cho » 20 ное 2009 17:16

Lyubaka01 написа:Ki Cho, за това: "...ако не е Гигов Локо Сф ще изчезне." не съм съгласен. Рано или късно далаверата му там ще спре(нали не мислиш, че той ни е толкова години президент заради голямата му любов към ЛОКО) и той ще се махне. Силно се надявам(също като вас в момента) този, който ще го смени(а бъди сигурен-ще се намери такъв) да е някой, на когото наистина да му пука за отбора-някой истински локомотивец...
За създаването ни и "любовта на Борис 3 към влаковете" също не съм съгласен(всъщност той наистина е имал тапия за машинист, но истинската му любов са били автомобилите. Но това е друга тема...). Отборът ни е създаден като спортно дружество на работещите в БДЖ, които тогава са били концентрирани в кварталите около гарата и тогавашната жп-работилница. За процентното отношение на публиката на отборите в София си прав, НО-локомотивците са една общо взето константна бройка, а населението на града се увеличава непрекъснато. По твоята логика и Славия е случаен отбор...
Доста често локомотивец се става по наследство-аз съм второ поколение локомотивец, а в къщи реве третото(надявам се )поколение :)
П.С. Нека да не обръщаме темата на спор София-Пловдив. Просто според мене на това са способни само разни комплексари...

Да ти е живо и здраво и да расте с любов. Колкото до Славия ... класическа драма. Къде сте вий тълпи народни ??? На мач Ботев - Славия са се събирали по 40000. Боже! В това си състояние Слабия и от Локо Сф са по-зле.
Всъщност в през 60-те години, когато Ботев става шампион на мача в Русе е имало близо 30 000.
Все пак ще ви отстраним. Време ни е! ;)
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.

Neo M
Контакти:

Мнениеот Neo M » 20 ное 2009 18:09

Lyubaka01 написа:Бе нещо много сте се нахъсали... Дайте го малко по-кротко. То човек ако ви слуша, от утре почвате да газите наред и ще се спрете чак след като размажете Барселона(примерно) с 5:0 на финала на ШЛ...
Доколкото има логика във футбола(а одавна съм се убедил, че такава няма), би трябвало да ви бием, но в крайна сметка-нищо не се знае. Все пак моята прогноза е 1, а за точен резултат 2:1 или 3:1.

П.С. Neo M , да кажеш, че ЛОКО е бил отбор на партията е малко...недомислено. Поинтересувай се какво се е случвало в миналото(особено 1969-1971г.).
П.П.С. Ki Cho , твоето пъ твърдение, че сме "случаен отбор" е меко казано смешно... Да не би Гигов да е президент на ЛОКО от 80 години, че успехите ни да се дължат на него(щом твърдиш, че си запознат, би трябвало да си наясно, че откакто той ни е президент, освен някокото бронзови и сребърни медали имаме само една купа на България(какво съвпадение-с/у Ботев)... Всичко останало е преди и да му мине мисълта да се занимава с нас(предполагам, че знаеш, че е славист)... Колкото до публиката-факт е, че на стадиона ходят малко хора, но повярвай ми, всъщност локомотивците далеч не сме толкова малко, колкото явно си мислиш...

Извинявай! Просто не бях достатъчно точен- години наред партията ви пъддържаше със Славия за да има София 4 отбора в "А" група. Факт е, че от един период насам на родната футболна история, събирахте по толкова публика с белите / и това продължава да е така/, че нямаше никаква друга логика и смисъл от съществуването ви! Звучи гадно, но е абсолютен факт и не го казвам за да се заяждам! Личното ми мнение е, че когато публиката в "Надежда" е била по- многобройна / времето, за което говориш/, то тя не е била изцяло ваша, а на мачовете ви са присъствали доста хора, които по принцип са подкрепяли Левски и ЦСКА! Няма друга логича причина стадиона ви да заприлича на "гробище" след въпросните години.

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 20 ное 2009 18:56

И в това: "...когато публиката в "Надежда" е била по- многобройна / времето, за което говориш/, то тя не е била изцяло ваша" има доза истина-баща ми ми е разказвал как са хващали таксита за да стигнат навреме от(примерно) "Надежда" до "Армията" или "Овча купел", като в компанията е имало и локомотивци, левскари, цесекари, слависти, няколко човека от Сливен и доколкото знам-един ваш привърженик ;) Но все пак на мач са идвали по 10-тина хиляди. От тях 2, дори 3 хил. да не са били локомотивци, пак остават 7000. А сега да има 3-4000 души на стадиона е почти равно на чудо... Не че са намалели локомотивците-просто сега медии, публични личности и кой ли не масово втълпяват на децата, че "Левски е отбора на народа" или пък че "ЦСКА е евробоец" и т.н. дебилизми... А когато от малък ти промиват мозъка-резултатът е очевиден... Има естествено и други причини, но все пак това е форума на Ботев Пловдив и няма смисъл да ги обсъждаме...

Ki Cho, последния път, когато играхме с вас за купата вие ни отстранихте, та смятам, че сега е наш ред :)
Живот и здраве, дано да стане хубав мач, в който главни герои да станат 22-мата, а не съдиите, пък накрая да победи по-добрия...

Neo M
Контакти:

Мнениеот Neo M » 20 ное 2009 19:09

Lyubaka01, не тая лоши чувства към любимия ти отбор и ти пожелавам да почнете да пълните стадиона за да се радвате на отбора, който имате. Трудно ще се случи, но все пак ви го пожелавам.

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 20 ное 2009 19:33

Neo M , мерси за пожеланието. Вие с това проблеми нямате, но пък аз ви пожелавам да си смените най-накрая собственика и да случите на нов такъв...

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 20 ное 2009 22:31

На софийските буфери ще им кажа:Като чуете "БОТЕВ ПЛОВДИВ",залягайте ниско да не ядете шамари насред София ....

Върни се в “Ботев”