БФС иска „А” група без пловдивски отбори

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
vivacanary
Контакти:

Re: БФС иска „А” група без пловдивски отбори

Мнениеот vivacanary » 12 ное 2009 15:43

kanari написа:За мен статията е много глупава , Михов не ни е виновен , че сме в това състояние . Ако имаме добра организация и добър отбор , ние също ще искаме намаляване на отборите в А група .

Квоооо????То ще стане бахти и смешната А група от 7-8 отбора....

kanari
Контакти:

Мнениеот kanari » 12 ное 2009 16:38

Сега не е ли смешна с команди като нашата ?

Потребителски аватар
vivacanary
Контакти:

Мнениеот vivacanary » 12 ное 2009 18:04

kanari написа:Сега не е ли смешна с команди като нашата ?

Да бе, то да гледаш Левски и ЦСКА по 4 пъти на сезон ще е много приятно, също и мега сбълаците литекс-локо софия,славия-локо софия и литекс-славия!Просто каква по приятна А група?Щом Ботев Пловдив ти е смешен, ти не ставаш за ботевист, айде отивай на лаута!

kanari
Контакти:

Мнениеот kanari » 12 ное 2009 18:37

Пич успокой се и погледни реално на нещата . Нямали къде да си изперат екипите и не тренирали ...

Потребителски аватар
vivacanary
Контакти:

Мнениеот vivacanary » 12 ное 2009 19:01

kanari написа:Пич успокой се и погледни реално на нещата . Нямали къде да си изперат екипите и не тренирали ...

Тва сещаш ли се точно в кой сайт го писаха?Точно това ще им попречи да тренират, нали?

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 12 ное 2009 19:30

kanari написа:За мен статията е много глупава , Михов не ни е виновен , че сме в това състояние . Ако имаме добра организация и добър отбор , ние също ще искаме намаляване на отборите в А група .

Не мисля че хора, освен тия които са заинтересовани да си уреждат по-лесно първите места, ще искат намаляване на отборите в А група.
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
BPFC1912
Контакти:

Мнениеот BPFC1912 » 12 ное 2009 20:58

Ако искаме футбола в тази държава да се оправи , трябва правилата които са писани да се спазват.Независимо дали става въпрос за БОТЕВ , Локото , Цска , Левски и т.н.Щом не отговаряме за изискванията за участие във групата на майсторите трябва да бъдем извадени от там.Как ще се оправят нещата в клубовете , ако компромисите продължават до без край.Друг е въпроса , че държавата не си и мърда пръста за спорта и в частност футбола.Стадионите които са нейна собственост , са оставени на самотек и лека полека ще започнат да се рушат един по един.Това за мен е престъпно нехайство за което би трябвало някой да си понесе отговорноста.Но е ясно че такъв не само че няма да се намери , но и ще се продължава по същия начин и за напред.Даването на стадионите на концесия , също ще се окаже едно недоносче , от което нищо няма да излезе.В тази финасова криза едва ли някой ще може да изкара толкова пари за да строи нещо , което едва ли скоро ще може да избие.Тъй че да забравим и за тази алтернатива.Лошото е че други не остават.А това само показва , че българския футбол много здраво е тръгнал да загива и олингофрените от БФС , вместо да се опитват да правят нещо което не могат , по добре да си подадът оставките.Лошото е че обаче не виждам кой ще има желание да се заеме с "мисията невъзможна".

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 12 ное 2009 21:12

Ако държавата не може или не иска да стопанисва базите,трябва да ги раздаде!Само за сведение на BPFC1912 стадионите не се строят от собствениците.Абрамович не е построил "Стамфорд Бридж",нито собствениците на Ливърпул ще построят новия стадион.Това се прави от консорциуми със заеми.Дали ще стане-един бог знае.Но и така,както е сега,повече не може!
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 12 ное 2009 21:18

gogova4o написа:
rump_shaker написа:Добре де, да си кажем чесно. Незаслужаваме лицензи. Нашият стадион е всичко друго но не и спортно съоражение. На комшиите от лаута им е полусрутен!!!! Имаме тонове дългове, нередности, и кви ли не измами в двата клуба. С какво заслужаваме чисто нормативно да бъдем в А група???

А група е турнир с правила и норми! (кое как се спазва е друга тема) Нормално след като са въведени правила и който не ги изпълнява не участва.

ами тогава колко стадиона вБГ отговарят на всички изисквания на УЕФА

Никой не говори да отговарят на изискванията на УЕФА. Трябва да отговарят на изискванията за безопасност според българските закони. Лаута неможеш да го наречеш безопасен по никакъв начин. А на колежа има повече бурени, мащерка и жълт кантарион от колкото на тучна ливада в родопите! А някой да се сеща кенеф да има или течаща вода!!! Неща задължителни за съоражения приемащи за немалък период големи групи хора.

Ръждясали седалки, счупени, предпоставак за контузии нахората. Огради които стръчат всякви железа от тях. Аз неговоря за ервопейски стадиони. Искам просто чист безопасен стадион и като ми се допикае да пикая в кенеф, и като ми се пие вода да имам каде та пия вода.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 12 ное 2009 21:19

vivacanary написа:
kanari написа:Сега не е ли смешна с команди като нашата ?

Да бе, то да гледаш Левски и ЦСКА по 4 пъти на сезон ще е много приятно, също и мега сбълаците литекс-локо софия,славия-локо софия и литекс-славия!Просто каква по приятна А група?Щом Ботев Пловдив ти е смешен, ти не ставаш за ботевист, айде отивай на лаута!

Може би е по-добре да гледаме мегасблъсъците:Монтана-Спортист,Локо Мз-Сливен(без да обиждам отбори),Несебър-Горно Нанадолнище и други такива пред препълнените трибуни на националния стадион!А може би трябва да гледаме бабаитлъците след мач Ботев-Локо Пд?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Върни се в “Ботев”