CTAHKO написа:костенурк написа:CTAHKO написа:Такива теми ми пълнят душата и осмислят живота ми![]()
да ти имам и живота
Ех, мечти![]()
![]()
за ирония чувал ли си?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
CTAHKO написа:костенурк написа:CTAHKO написа:Такива теми ми пълнят душата и осмислят живота ми![]()
да ти имам и живота
Ех, мечти![]()
![]()
blue avalanche написа:Грозен стадион,грозен футбол,грозни сцени.
Ботев да не се оправдават със съдията,ами да погледнат,че играха едно нищо.
Не,че Локо играха кой знае какво,де...
DrAvalanche написа:Така ще е, докато Гигов, Ганчев, Стефанов и други президенти или представители на клубове са членове на изпълкома.
За мен е загадка как този стадион е лицензиран, как Локо Сф взема лиценз последните няколко години, а защо този съдия поряза Ботев е ясно на всички.
blue avalanche написа:rankoni74 написа:blue avalanche написа:Грозен стадион,грозен футбол,грозни сцени.
Ботев да не се оправдават със съдията,ами да погледнат,че играха едно нищо.
Не,че Локо играха кой знае какво,де...
Вашия обор в квартал Под уене да не е по хубав бе,от едната страна строеж а от дясно насип с малко бетон даже и градина в сектор Г!!!!
Теренът ни е много по-хубав от вашия...каквото и да е там...
ПП.Ние поне строим,а при вас се разпада...
костенурк написа:CTAHKO написа:костенурк написа:CTAHKO написа:Такива теми ми пълнят душата и осмислят живота ми![]()
да ти имам и живота
Ех, мечти![]()
![]()
за ирония чувал ли си?
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
БПФК написа:wannabe написа:samobotev написа:Трябваше да нахлуят на терена и да се прекрати този абсурден мач в който шооите за пореден път разчитаха повече на подкрепата от съдията отколкото на собствените си сили.
Аз и сума ти локомотивци ви ходехме досега на мачове на централната трибуна... давахме пари, хранехме ви отбора... Заради такива лумпени, всички си тръгват от стадиона ви и ще си останете само хората с гребени и големи кореми!
хахахахахха
ти ли си ни хранил отбора бе![]()
![]()
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОНslash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОНslash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник
loko29 написа:Преди 30 тина години цяла Европа трепереше от публиката на английските отбори,сега там е като в театъра.Не е лошо БФС да проучи въпроса как е станало това макар че то е ясно.Иначе на такива вандали трябва да се забрани достъп до всеки стадион.И наче евала на Вуцов в тази ситуация.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
DarkPsy написа:loko29 написа:Преди 30 тина години цяла Европа трепереше от публиката на английските отбори,сега там е като в театъра.Не е лошо БФС да проучи въпроса как е станало това макар че то е ясно.Иначе на такива вандали трябва да се забрани достъп до всеки стадион.И наче евала на Вуцов в тази ситуация.
Организацията ви е под всякаква критика. Вместо да плюете по нашите фенове се замислете защо едно 5 годишно дете от вашите се озова на терена!
Потребители, разглеждащи този форум: papagala_92 и 5 госта