snakebite написа:
Оспамихме им форума на Ботев ..
Субчо...аз съм казал за национала, че не е ли смешен, точно смешен е думата синоним на некадърен и слаб !Предизвиква смях играта и некадърността от там - смешен !..Нали си умен ..уж...
Същите национали направиха равен с Естония 2;2, а после Словения ги смаза със 7:1, СЛОВЕНИЯ...
Не бих се плашил ни от Лъчко Балтанов, ни от Гамаков, ни от Колев, ни от Чунчуков...
Колкото и публиката да ги надъхва, и да се нахъсят, класата си е класа...
Но повтарям се вече за незнам кой ли път - не излезем ли мотивирани, Ботев може и да бие !!
Не исках да казвам кой го е написал за да не те излагам. Явно обаче не ти пука.
Не ми прави сравнения !! Не може да наричаш националния отбор смешен. Ако имаше футболисти на Лудогорец,щеше ли да победи Словения ??? Не !!! Ама сигурно нямаше да е смешен.
И аз пак казвам,Лудогорец е класа над всички отбори в А група и може да печели и без съдийски аванти.
Значение на думата смешен
смешна, смешно, мн. смешни, прил.
1. Който е хумористичен; възбуждащ смях. Смешна история.
2. Който буди присмех, ирония. Смешни дрехи.
3. Който е нелеп, глупав. Смешни желания. Смешни претенции.
Никъде не пише смешен да е синоним на некадърен и слаб. Ама щом Киро го е продиктувал.
Ако на теб националния отбор ти е смешен,на мен(а предполагам и на повечето нормални хора) ми е болно,че състоянието му е такова.
Съвет. Глей си еднодневката и не се занимавай с националните отбори. Имам предвид истинските национални отбори. Уточнявам,щото взехте да се бъркате вече.