"А"група,8 кръг:Ботев-Лудогорец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Re: "А"група,8 кръг:Ботев-Лудогорец

Мнениеот slash1912 » 09 сеп 2014 08:01

snakebite написа:
slash1912 написа:Въпрос към феновете на Лудогорец-ще идвате ли в Пловдив?

Tццццц...Аз без кренвирш никъде не тръгвам :) . Поне по една дебърцина да има...

Иначе..сериозно. Пазим си паричките за други дестинации..и не ми кавайте вие колко хиляди сте , че на един мач в Разград я имахте 10-20 души, я нямахте...

Докато не си оправите клетката за маймуни от зоопарка,която сте сложили за гостуващите фенове и не я приближите към терена,за да се вижда целия,аз лично няма да присъствам на нито един мач в Разград :!:
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 09 сеп 2014 08:16

Труден мач за нас.Най-трудният.Все пак се изправяме срещу най-добрият български отбор за последните 3 години.Трибуните ще са пълни и надъхани,дано съдиите свирят според правилата меродавно,а на терена по-подготвеният победи.Равенството което изглежда най-реално няма как да задоволи никой.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 09 сеп 2014 08:17

snakebite написа:
Оспамихме им форума на Ботев ..
Субчо...аз съм казал за национала, че не е ли смешен, точно смешен е думата синоним на некадърен и слаб !Предизвиква смях играта и некадърността от там - смешен !..Нали си умен ..уж...
Същите национали направиха равен с Естония 2;2, а после Словения ги смаза със 7:1, СЛОВЕНИЯ...
Не бих се плашил ни от Лъчко Балтанов, ни от Гамаков, ни от Колев, ни от Чунчуков...
Колкото и публиката да ги надъхва, и да се нахъсят, класата си е класа...
Но повтарям се вече за незнам кой ли път - не излезем ли мотивирани, Ботев може и да бие !!

Не исках да казвам кой го е написал за да не те излагам. Явно обаче не ти пука.
Не ми прави сравнения !! Не може да наричаш националния отбор смешен. Ако имаше футболисти на Лудогорец,щеше ли да победи Словения ??? Не !!! Ама сигурно нямаше да е смешен.
И аз пак казвам,Лудогорец е класа над всички отбори в А група и може да печели и без съдийски аванти.
Значение на думата смешен

смешна, смешно, мн. смешни, прил.
1. Който е хумористичен; възбуждащ смях. Смешна история.
2. Който буди присмех, ирония. Смешни дрехи.
3. Който е нелеп, глупав. Смешни желания. Смешни претенции.

Никъде не пише смешен да е синоним на некадърен и слаб. Ама щом Киро го е продиктувал.
Ако на теб националния отбор ти е смешен,на мен(а предполагам и на повечето нормални хора) ми е болно,че състоянието му е такова.
Съвет. Глей си еднодневката и не се занимавай с националните отбори. Имам предвид истинските национални отбори. Уточнявам,щото взехте да се бъркате вече. :lol:
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 09 сеп 2014 08:23

Pantera12 написа:
Нищо не сравнявам. Говоря за УВАЖЕНИЕ! Не е редно да наричаш тия млади момчета смешници. Или "националната кауза" е по-важна Националния отбор? Това вече ще е твърде нагло от ваша страна.

Ми,че те си спираха футболисти от националния заради някакъв мач от ЕКТ. Няква контрола трябваше да играят националите. И всичките 10 фена ревнаха,че така трябвало,щот ЕКТ били по-важни за отбора.
Учудва ли те нещо ???
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
Kamenitza1912
Контакти:

Мнениеот Kamenitza1912 » 09 сеп 2014 08:25

Съжалявам, че много фенове няма да могат да гледат мача, поради малкия капацитет на стадиона. Относно мача, мисля че младите канарчета ще покажат максимума от потенциала си срещу евробоеца Лудогорец. Прогноза 2:1 за Ботев! А героят Моци искам да го видя как ще бъде посрещнатот публиката, след онези неприлични жестове към в Бургас. Толкова падна в очите на Бултрасите тогава, че и 5 дузпи да хване все тая, остава си една заядлива дребна мамалигарска душица, която не цени труда на другите, абе с две думи румънски циганин!!!

emokanar
Контакти:

Мнениеот emokanar » 09 сеп 2014 09:06

Мача е троен от всякъде, и нека по подготвеният, по напористият и по силно желаещият победата да победи.
УСПЕХ НА БПФК1912.
А бе къде изчезна Уреца ????Урец, виаграта, и тя ли не помага???Урец, по всички теми си компетентен, но не знаеш как се вдига самолета, жалко но ти не се отчайвай, затова са съфорумците за да помагат.

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 09 сеп 2014 09:23

Kamenitza1912 написа:Съжалявам, че много фенове няма да могат да гледат мача, поради малкия капацитет на стадиона. Относно мача, мисля че младите канарчета ще покажат максимума от потенциала си срещу евробоеца Лудогорец. Прогноза 2:1 за Ботев! А героят Моци искам да го видя как ще бъде посрещнатот публиката, след онези неприлични жестове към в Бургас. Толкова падна в очите на Бултрасите тогава, че и 5 дузпи да хване все тая, остава си една заядлива дребна мамалигарска душица, която не цени труда на другите, абе с две думи румънски циганин!!!

Съгласен.
А "националното геройче" ще бъде посрещнато подобаващо, заедно с ония хубавец - Съни националчето.
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Мнениеот ilian12 » 09 сеп 2014 09:42

1:0 или какъвто и да е друг резултат даващ победа за Ботев.
105 години / 4 поколения ботевисти!

daydreamer
Контакти:

Мнениеот daydreamer » 09 сеп 2014 10:37

Aз съм от умерените фенове на Берое, но пожелавам победа на Ботев. Не вярвах, че ще се намери "кауза", която да ме накара да желая успех на Ботев в А група, но ето че я има. Лудогорци ще имат поне 5 фена на този мач - съдиите.

[offtopic]Нямам нищо против феновете на Лудогорец - на първо място сме българи и всеки от вас, който се определя като такъв не заслужава глупостите, които се казват последно време. Просто не харесвам собственика ви и подходът със съдиите, който имате[/offtopic]

praistoria
Контакти:

Мнениеот praistoria » 09 сеп 2014 11:04

Ехеее, излюпил се и един изключително нагъл фен на Националната кауза. Мислех, че фронтът на наглостта се държи главно от съгражданите и Левски, но вече имаме сериозен конкурент за титлата най-голям тъпигьоз. Смятайте ако Киро Гела остане жив още някоя и друга година за какво ще иде реч :lol: .
По темата: Лудогорец са силно надценяват отбор. Практически нямат силен мач от началото на сезона, за мен са много по-слаби от миналата година, а ние сме на същото ниво. Мачът е троен отвсякъде, да бием националната кауза след поредната съдийска подпирачка обаче ще ми достави най-голямо удоволствие .
http://s14.postimg.org/yhsn7jrlt/Capture.png
Коментар след загуба на Локомотив с 3:0 от Пирин. Добре, че са "истински майни", иначе щяха да изглеждат като комплексари :D .

Върни се в “Ботев”