БИТКАТА ЗА ПЛОВДИВ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Локомотив Пд - Ботев - ПРОГНОЗИ
а аз мисля,че трябва да учиш
- doctora_1912
- Контакти:
fungus написа:а аз мисля,че трябва да учиш
ХАхаахахА Тедооо

някой каза ли- Луканов,курво! ?
kanar02 написа:Aй канари мачкай буфера.Според мен кротко 1-3.Време е за ново 65 годишно иго.![]()
![]()

Кога е било това 65

Днешният Локомотив Пловдив се родил на 26 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!
- Fallen_Angel
- Контакти:
loko2004 написа:kanar02 написа:Aй канари мачкай буфера.Според мен кротко 1-3.Време е за ново 65 годишно иго.![]()
![]()
![]()
Кога е било това 65
Когато и вашето 10 ли, 12 ли, 93 ли, не знам коя цифра е актуална при вас сега....
Ботев се разпада след двубоя с Локо
Христолов отказва да говори
Ботев се разпада след мача с Локомотив Пловдив на Лаута в събота след последния кръг на А група, признаха от щаба на отбора.
"Никой нищо не знае какво ще става следващата седмица - каза изпълнителният директор в оставка Сава Савов. - Вече дори и президентът на клуба Димитър Христолов не знае какво да прави. Питах го кои футболисти остават, кои вземаме, кои ще са треньори през новия сезон, но той мълчи и нищо не казва."
Канарчетата са отказали над 10 предложения за контроли през юли, тъй като не се знае кога отборът ще започне подготовка, и дали изобщо ще провежда лагер.
Треньорите Петър Пенчев и Иван Кочев, които реално спасиха тима от изпадане, се завръщат на работа в школата на клуба, тъй като не притежават лиценз "Про" и нямат право да са начело на тим в "А" група .Заради безпаричието отборът няма да има лагер преди сблъсъка с Локомотив. Всички собственици на хотели в Пловдив отказват да подслонят тима.
dB
Ботев се разпада след мача с Локомотив Пловдив на Лаута в събота след последния кръг на А група, признаха от щаба на отбора.
"Никой нищо не знае какво ще става следващата седмица - каза изпълнителният директор в оставка Сава Савов. - Вече дори и президентът на клуба Димитър Христолов не знае какво да прави. Питах го кои футболисти остават, кои вземаме, кои ще са треньори през новия сезон, но той мълчи и нищо не казва."
Канарчетата са отказали над 10 предложения за контроли през юли, тъй като не се знае кога отборът ще започне подготовка, и дали изобщо ще провежда лагер.
Треньорите Петър Пенчев и Иван Кочев, които реално спасиха тима от изпадане, се завръщат на работа в школата на клуба, тъй като не притежават лиценз "Про" и нямат право да са начело на тим в "А" група .Заради безпаричието отборът няма да има лагер преди сблъсъка с Локомотив. Всички собственици на хотели в Пловдив отказват да подслонят тима.
dB
Re: Ботев се разпада след двубоя с Локо
Деба и мача, що го няма в спортингбет?
абе на тия от бидона що въобще им пускате говната ?
Този път, за съжаление, информацията им е точна.
Смърт за селския!
Смърт за селския!
Първи се родихме, няма да умрем!
на коя дата е арбитража.тогава 6те се види.ало разтрогнат пове4ето работата е ясна.някои ако знае да каже.кога е арбитража?????????