АНКЕТА:за или против спортно-техническото ръководство
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- nicromanser
- Контакти:
Re: Сините фенове благодарят на Мъри
разбира се, че мача беше даден, не че ботевъ са страшилище или по-слаби от левски, но все пак са отбор, който би трябвало да може да има за 90 минути поне едно положение, а те нямаха според мен умишлено

[center]ЕДИН ГОСПОД БОГ И СИНА МУ ИСУС ХРИСТОС
ЕДНА РЕЛИГИЯ-ПРАВОСЛАВИЕ
ЕДНА МИЛА СТРАНА-БЪЛГАРИЯ
ЕДИН НАРОД-БЪЛГАРСКИ
ЕДИН ОТБОР
ЦСКА НИЩО ДРУГО НЯМА ЗНАЧЕНИЕ[/center]
						ЕДНА РЕЛИГИЯ-ПРАВОСЛАВИЕ
ЕДНА МИЛА СТРАНА-БЪЛГАРИЯ
ЕДИН НАРОД-БЪЛГАРСКИ
ЕДИН ОТБОР
ЦСКА НИЩО ДРУГО НЯМА ЗНАЧЕНИЕ[/center]
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
Хм след като смятат някои хора за толкова невероятно Ботев да загуби от Левски малко да погледнем някои цифри:
Ботев не отбеляза срещу ЦСКА, Литекс, Лудогорец и Берое, което прави има няма 1/3 от мачовете през първия полусезон.
Ботев не победи ЦСКА, Литекс, Берое, Любимец и Лудогорец, тоест Ботев не победи в почти половината си мачове.
Ботев игра по сходен начин, предпазливо, повече с мисъл да не получи гол отколкото с цел да отбележи и срещу Литекс, този елемент го имаше и срещу ЦСКА, тоест мача с Левски не е изключение,
При това положение макар и Левски в момента да е по-слаб от Ботев една минимална победа е изненада, но не и брутална сензация.
В този ред на мисли е изключително забавно това, че канарчетата смятат за немислимо Ботев да играе срещу Левски така както е играл и в други мачове. Забавен е и факта, че ботевистите бързо забравиха как завършиха последните 2 мача на Ботев срещу Левски, отново водени от Стоилов.
Просто жълтите свикнаха с мисълта, че софийските отбори са слабаци, които всеки може да бие и не могат да понесат мисълта, че въпреки това продължават да губят точки от тях. Надуха се рано рано, а когато се видя това (че е рано рано) разбира се Мъри е виновен.
За Х-овете с Щутгарт и петте гола срещу Астана беше Господин Стоилов, сега е боклук, продажник и асковски каун. С което поне част от жълтите фенове показаха, че с нищо не се различават от сума други фенове, които са готови да оплюят всеки когато са недоволни.
И видях, че тук някакъв абсолютно смачкан тип твърди, че Левски си е ПРИПИСАЛ Гунди? Драги ми смехурко, самия Гунди е казвал, че е играл в Ботев защото е нямало как да не мине през армейски отбор, а Ботев е имал статута на Малката чорба. И знам, че го е казал защото го е споменал пред майка ми, която го е запомнила само като любопитен парадокс (футбола за нея е някаква глупост с топка и глупаци, дето го гледат). С други думи едва ли има каквито и да е пристрастия.

Ботев не отбеляза срещу ЦСКА, Литекс, Лудогорец и Берое, което прави има няма 1/3 от мачовете през първия полусезон.
Ботев не победи ЦСКА, Литекс, Берое, Любимец и Лудогорец, тоест Ботев не победи в почти половината си мачове.
Ботев игра по сходен начин, предпазливо, повече с мисъл да не получи гол отколкото с цел да отбележи и срещу Литекс, този елемент го имаше и срещу ЦСКА, тоест мача с Левски не е изключение,
При това положение макар и Левски в момента да е по-слаб от Ботев една минимална победа е изненада, но не и брутална сензация.
В този ред на мисли е изключително забавно това, че канарчетата смятат за немислимо Ботев да играе срещу Левски така както е играл и в други мачове. Забавен е и факта, че ботевистите бързо забравиха как завършиха последните 2 мача на Ботев срещу Левски, отново водени от Стоилов.
Просто жълтите свикнаха с мисълта, че софийските отбори са слабаци, които всеки може да бие и не могат да понесат мисълта, че въпреки това продължават да губят точки от тях. Надуха се рано рано, а когато се видя това (че е рано рано) разбира се Мъри е виновен.
За Х-овете с Щутгарт и петте гола срещу Астана беше Господин Стоилов, сега е боклук, продажник и асковски каун. С което поне част от жълтите фенове показаха, че с нищо не се различават от сума други фенове, които са готови да оплюят всеки когато са недоволни.
И видях, че тук някакъв абсолютно смачкан тип твърди, че Левски си е ПРИПИСАЛ Гунди? Драги ми смехурко, самия Гунди е казвал, че е играл в Ботев защото е нямало как да не мине през армейски отбор, а Ботев е имал статута на Малката чорба. И знам, че го е казал защото го е споменал пред майка ми, която го е запомнила само като любопитен парадокс (футбола за нея е някаква глупост с топка и глупаци, дето го гледат). С други думи едва ли има каквито и да е пристрастия.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
						ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
- Ботевъ Пловдивски
- Контакти:
Re: Станимир Стоилов за Левски, Ботев и българския футбол
Да, Мъри трябва да застане като мъж и да поеме отговорност  Не можел да познае отбора... Е, ако аз го познавам по-добре от треньора му, да ида аз да му свърша работата
  Не можел да познае отбора... Е, ако аз го познавам по-добре от треньора му, да ида аз да му свърша работата  Да си опича акъла, да се запретва ръкави и да променя нещата, защото това му е работата. Ако не може да си я свърши, да каже, че не може, и да си ходи.
  Да си опича акъла, да се запретва ръкави и да променя нещата, защото това му е работата. Ако не може да си я свърши, да каже, че не може, и да си ходи.

Не можел да познае отбора... Е, ако аз го познавам по-добре от треньора му, да ида аз да му свърша работата
  Не можел да познае отбора... Е, ако аз го познавам по-добре от треньора му, да ида аз да му свърша работата  Да си опича акъла, да се запретва ръкави и да променя нещата, защото това му е работата. Ако не може да си я свърши, да каже, че не може, и да си ходи.
  Да си опича акъла, да се запретва ръкави и да променя нещата, защото това му е работата. Ако не може да си я свърши, да каже, че не може, и да си ходи. 

- Ботевъ Пловдивски
- Контакти:
Betchualeng Arnaikem написа:Ботев не отбеляза срещу ЦСКА, Литекс, Лудогорец и Берое, което прави има няма 1/3 от мачовете през първия полусезон.
Не говорим за резултата, говорим за играта. Играхме много по-добре срещу всички изброени отбори. Не знам да е престъпление да си предпазлив в защита, но да внимаваш да не атакуваш опасно си е вече съвсем друго нещо. Ако треньора няма пръст в играта на отбора, то положението никак не е розово.

Гледах целия мач на запис, толкова симулативна игра от страна на Ботев не съм виждал, Мъри 35-бонов от страх да не бъде оплют на Герена със сърце и душа даде тези толкова важни 3-точици на любимия си отбор и бетонира Батков во веки веков. От страни изглеждаше доста неудобно...

- Черният козел
- Контакти:
Teo написа:Гледах целия мач на запис, толкова симулативна игра от страна на Ботев не съм виждал, Мъри 35-бонов от страх да не бъде оплют на Герена със сърце и душа даде тези толкова важни 3-точици на любимия си отбор и бетонира Батков во веки веков. От страни изглеждаше доста неудобно...
Стига писал глупости.
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.
от Teo на 27 Окт 2013 17:20
Гледах целия мач на запис, толкова симулативна игра от страна на Ботев не съм виждал, Мъри 35-бонов от страх да не бъде оплют на Герена със сърце и душа даде тези толкова важни 3-точици на любимия си отбор и бетонира Батков во веки веков. От страни изглеждаше доста неудобно...
Ти си гледал мача,ама през тъмнорозовите си очила нищо не си видял.
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!
						-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!
blue avalanche написа:Очаквам и червено-черните фенове да благодарят на Мъри...
Срещу нас Ботев играха с убииствен хъс и желание , ако бяха излезли така със свалени гащи щяха да отнесат поне 7-8 гола . Този Ботев срещу вас въобще не беше същия отбор ,толкова слаб Ботев имаше само в мача с ...ЦСКА .
- blue avalanche
- Контакти:
james написа:blue avalanche написа:Очаквам и червено-черните фенове да благодарят на Мъри...
Срещу нас Ботев играха с убииствен хъс и желание , ако бяха излезли така със свалени гащи щяха да отнесат поне 7-8 гола . Този Ботев срещу вас въобще не беше същия отбор ,толкова слаб Ботев имаше само в мача с ...ЦСКА .
Има един похват,наречен ирония...Ако си го чувал,разбира се...
- bastuna2003
- Контакти:
blue avalanche написа:Като единици Левски ИЗОБЩО не е под Ботев...Левски е единствения отбор от А група,който може да извади отбор от бивши и настоящи национали...
Егати субективното фенско мнение...
Бате, ходи се прегледай!

Една подарена победа и започнахте пак с големеенето. Батков е точно това, което заслужавате сини клоуни!

[rimg]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/bfi1409405071c.jpg[/rimg]