zuekaa написа:100% победа на Литекс
Ко? Не!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
D.Georgiev написа:Show Must Go On написа:tevez написа:Литекс се дават без бой. Няма и помен от играта им срещу Лудогорец. На какво се дължи, не знам.
На това, че нашите днес са решили да играят мъжката и да гонят докрай топката!!!
Лично аз не виждам нито един от двата отбора да се е "хвърлил". Не виждам и "Ботев" да показва нещо по-различно като игра от последните ви няколко мача. Надявам се това да се дължи на спад във формата на ловчанлии, а не на избирателно поведение срещу кого да играят и срещу кого - не.
DarkPsy написа:Коментаторите са фермериНа едър рогат добитък.
Puldin написа:DarkPsy написа:Коментаторите са фермериНа едър рогат добитък.
Единия обичал, май много свинско, но не съм сигурен![]()
![]()
Ботевъ Пловдивски написа:Резултатът го хванах точен, но това е офтопик. Всъщност, хванах го, само защото Мъри пак затвори играта при 2:0 и тръгна да пази резултата. Литекс спокойно можеха да си тръгнат с още гол-два, а ние да запазим мрежата суха. За тези, които се учудват на качеството на игра на Литекс мога да кажа само - ние сме много неудобен съперник за тях, също както е Берое за нас, справка - вижте последните ни 5 мача. Те просто не играят добре срещу нас в последно време. За червените картони - глупаво изпросен втори жълт от Бобан, имаш хора зад него, а за нарушението срещу Вандер - сто процентово![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта