"А" група,16 кръг:"Ботев"-"Литекс"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
DarkPsy

Re: "А" група,16 кръг:"Ботев"-"Литекс"

Мнениеот DarkPsy » 02 ное 2013 17:16

zuekaa написа:100% победа на Литекс

Ко? Не!

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 02 ное 2013 17:18

D.Georgiev написа:
Show Must Go On написа:
tevez написа:Литекс се дават без бой. Няма и помен от играта им срещу Лудогорец. На какво се дължи, не знам.

На това, че нашите днес са решили да играят мъжката и да гонят докрай топката!!!

Лично аз не виждам нито един от двата отбора да се е "хвърлил". Не виждам и "Ботев" да показва нещо по-различно като игра от последните ви няколко мача. Надявам се това да се дължи на спад във формата на ловчанлии, а не на избирателно поведение срещу кого да играят и срещу кого - не.

Ей го и поредния разбирач. Разбирам,че ти е кофти след загуба с 4:2, ама мач с мач не си приличат. Ботев днес игра изключително добре! Всички хейтъри да се гръмнат!

Потребителски аватар
Show Must Go On

Мнениеот Show Must Go On » 02 ное 2013 17:23

Дано не ми се налага често да гледам нашите по ТВ7 или по скоро с тези коментаторчета. Не знам на кой отбор са фенове, но са меко казано олигофрени!!! На хората им беше писнало да слушат подобни коментари през комунизма, но него (комунизма) все още го има в коментарите на БГ мачовете. Това ми е 4 или 5 мач по ТВ7 с коментарите на тези и ми идва да им еб..............айката, ако ги видя някъде.

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 02 ное 2013 17:26

Коментаторите са фермери :) На едър рогат добитък.

Puldin
Контакти:

Мнениеот Puldin » 02 ное 2013 17:37

DarkPsy написа:Коментаторите са фермери :) На едър рогат добитък.

Единия обичал, май много свинско, но не съм сигурен :lol: :lol: :lol:

samatoranaga
Контакти:

Мнениеот samatoranaga » 02 ное 2013 17:42

Тоя Бодуров е всичко друго, ама не и футболист. Тоя козел никъде няма да го вземат, а днес трябваше да му дадат директен червен преди ситуацията с жълтия, защото Ромарио ако не си бе вдигнал краката щяха и двата да са счупени.

Потребителски аватар
ivan40
Контакти:

Мнениеот ivan40 » 02 ное 2013 18:27

zuekaa написа:100% победа на Литекс

Да ,ама не :lol:По често ни посещавай форума, че си ни на късмет с тези пожелания :)

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 02 ное 2013 19:06

Резултатът го хванах точен, но това е офтопик. Всъщност, хванах го, само защото Мъри пак затвори играта при 2:0 и тръгна да пази резултата. Литекс спокойно можеха да си тръгнат с още гол-два, а ние да запазим мрежата суха. За тези, които се учудват на качеството на игра на Литекс мога да кажа само - ние сме много неудобен съперник за тях, също както е Берое за нас, справка - вижте последните ни 5 мача. Те просто не играят добре срещу нас в последно време. За червените картони - глупаво изпросен втори жълт от Бобан, имаше хора зад него, а за нарушението срещу Вандер - сто процентово :!:

Puldin написа:
DarkPsy написа:Коментаторите са фермери :) На едър рогат добитък.

Единия обичал, май много свинско, но не съм сигурен :lol: :lol: :lol:

Софиянчета са и страдат от комплекса: "Ние сме велики, а те са провинциални отбори" 8-) Това обяснява всичко. Ако коментираха столичните грандове езикът щеше да е друг ;)
Последна промяна от Ботевъ Пловдивски на 02 ное 2013 21:53, променено общо 1 път.
Изображение Изображение

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 02 ное 2013 19:56

Ботевъ Пловдивски написа:Резултатът го хванах точен, но това е офтопик. Всъщност, хванах го, само защото Мъри пак затвори играта при 2:0 и тръгна да пази резултата. Литекс спокойно можеха да си тръгнат с още гол-два, а ние да запазим мрежата суха. За тези, които се учудват на качеството на игра на Литекс мога да кажа само - ние сме много неудобен съперник за тях, също както е Берое за нас, справка - вижте последните ни 5 мача. Те просто не играят добре срещу нас в последно време. За червените картони - глупаво изпросен втори жълт от Бобан, имаш хора зад него, а за нарушението срещу Вандер - сто процентово :!:

Само малка поправка. Нарушението беше срещу Ромарио. А Бобан според мен получи картон за оспорване на съдийско решение.

Потребителски аватар
evernazion
Контакти:

Мнениеот evernazion » 02 ное 2013 21:37

Папагалите плащат дан на форсираната си подготовка , заради евро-турнирите . А професор Г.Ганчев , пак е преподавал в БФС , отново свирчовците помагат на ,,оранжевия гранд " !

Върни се в “Ботев”