ЕМИЛ написа:Ботев да не се чудят , а да приемат офертата
Викаш по-бързо да се маха да не ви прави защитата като от детската градина.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ЕМИЛ написа:Ботев да не се чудят , а да приемат офертата
uppercut написа:джони написа:тоя момент с тоалентана е култов![]()
някакво момче 50 кила върви към някакви чички,всички с нациски татуси и по над 100 кила,а ония се насраха и дават задна и търсят помощ от вратата на тоалетната
doktora25 написа:Teo написа:doktora25 написа:Новината е лоша ако е вярна. Дори и в Байерн да го искат, футболисти като него трябва да вдигат класата на родните отбори, поне докато помогнат за класиране в груповата фаза на ЕКТ.
Това ще е пълен абсурд да се откаже такава оферта от такъв престижен отбор като Тотнъм... там ще се изгради като силна фигура, достатъчно е играл по тия криви ниви нашите! Дано трансфера стане факт, стискам палци!
Ботев пари ли нямат, амбиции ли нямат? От едно влизане в ШЛ догодина много повече биха спечелили, но талант като него школата им не може да извади всяка година. Хич не ме е еня Тотнъм ли са какви са, дори и европейски шампиони да станат. Искам нашите отбори да се развиват и с парите от успехите да превърнат кривите ни ниви в европейски стадиони.
Янис Зику написа:Няма достатъчно мачове и няма да получи виза. Подобен трансфер ще е възможен най-малко след 6 месеца. Не знам как всички спортни сайтове не знаят едно просто правило.
Иначе се надявам да греша и да поеме към Англия, но с постъпката си срещу Черноморец ми падна в очите. Голям футболист не би направил нещо подобно.
Parmalat написа:Вече има четири страници във форума на Тотнъм посветени на Тодор Неделев.http://www.spurscommunity.co.uk/index.p ... ev.100815/
Червени Воини написа:Parmalat написа:Вече има четири страници във форума на Тотнъм посветени на Тодор Неделев.http://www.spurscommunity.co.uk/index.p ... ev.100815/
Да,големи гаври си правят със Неделев.....
slash1912 написа:Направих си труда да изчета всички 4 страници от форума на Тотнъм за Тодор Неделев.Имаше само 1 човек с отрицателно мнение за него и този "човек" е...българин!Докога ще има такива нещастници?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост