Ботев Пд в ЛЕ!!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Re: Ботев замества ЦСКА в жребия на Лига Европа

Мнениеот Red_Neck » 24 юни 2013 10:51

Успех ботевисти!
В момента вие имате по-голяма нужда от участие в ЕКТ, а и сте далеч по-подготвени за това.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Tribune East 1912
Контакти:

Мнениеот Tribune East 1912 » 24 юни 2013 10:53

ЦСКА взе крайно и окончателно решение. Преди броени минути шефовете на клуба изпратиха писмо до УЕФА, в което съобщават, че заради предстоящия фалит отказват участие в евротурнирите.

Няколко часа по-рано “титаните” имаха готовност да картотекират футболистите в евроцентралата и отборът да очаква съперника си на жребия днес. Самият Стоичков снощи е бил уведомен, че ЦСКА ще участва в Лига Европа. Ицо даже е направил списък с играчи, които се очакваше да бъдат картотекирани днес. Сутринта в 9 часа представител на “червените” е бил в БФС, за да извърши процедурата. Половин час по-късно обаче Димитър Борисов е звъннал на Стоичков и на подчинените си, за да им поднесе нова информация: “Пращайте веднага писмо до УЕФА. Няма да има картотеки. Отказваме участие в евротурнирите!”

Като чул това, Ицо, който е на лагер с футболистите в Етрополе, полудял. “Тия ме направиха на маймуна! Снощи говорят едно, днес друго!”, реагирал остро Камата.

агенция Блиц

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 24 юни 2013 10:53

shotgun blues написа:
POPCORN написа:
Tribune East 1912 написа:Очаквам четирибуквието да се мота до последно и накрая да прецака не само Ботев, но и цяла България. Тези определено са най-гнусния отбор в цялата държава!!! :evil: :evil: :evil:

:lol: :lol: Ако бяхте станали на трето място, сега нямаше да чакате "ЧЕТИРИБУКВИЕТО" да ви дава разрешение!Но понеже не бихте "ЧЕТИРИБУКВИЕТО" тая година и си останахте 4-ти сега ще чакате!

ЦСКА ДОБРОВОЛНО се отказва от участие ...какво им е виновен Ботев ПД ?Като следващ в класирането,те са в правото си да играят в ЕКТ,след ДОБРОВОЛНОТО неучастие на ЦСКА .....с какво право ДОБРОВОЛНО неучастващият отбор на ЦСКА - ще прецаква следващият който по правилата има право да играе ...

Чета ви малоумните коментари и ви се чудя на схемите, където въртите ! Очакавте ако може ЦСКА да даде в най-кратък срок отговор, за да може Ботев да играе, а това ,че ЦСКА се намира в толкова тежко състояние и трябва да решава съдбата си , но важното е преди всичко да мислим първо за БотевЪ , а ако остане време може и за нас да си помислим .....
"Тате, тате, защо си ме родил толко ТЪП "

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 24 юни 2013 10:53

praistoria написа:
POPCORN написа:Не ценностната ми система си е много добра!Много добре знам какъв е манталитета на българина.Как всеки си мисли за него си и как се кефи на проблемите на другите и злорадства!Жив пример сте в тоя форум!Аз толкова помия в тоя форум от последния месец не съм виждал откакто влизам!Всички се правите на много праведни и тн и тн!Само с тези глуспоти където пишат всички ЦСКА не заслужава да е коректен!А за медиите да не говорим.Те ни изкараха най-големият враг на България.Това не било морално, това било лошо и тн и тн!При положение,че нищо не сме направили окончателно на 100% !Така че ми е ясна картинката какви сме българите!Комплексари, завистници и хейтъри!Гледам тука Ралица си е загубила сигурно 2 часа да ми прави клипчета за ЦСКА...А като не взеха титлата и купата къде беше тогава?Затова ти казвам ,че мен лично не ме вълнува никой друг освен ЦСКА!Кой каквото иска да прави и да играе!Все пак лично се надявам да потвърдят ЦСКА и да играете , защото мен лично не сте ми антипатични !Но не го казвайте така,че все едно ЦСКА са ви длъжни на вас!Биете ставате трети и си зависите само от вас!А не от някой друг !

За човек, който не го интересува чуждото мнение, а само любовта му към ЦСКА, който е различен от другите (контекстът на думите ти), написа премного мнения в нашия форум :roll: . Не завиждам на ЦСКА, няма човек, който да завижда на ЦСКА. Завистта е свързана с чувства на осъзнаване, че ти нямаш нещо, което друг го има. ЦСКА има единствено повече титли от Ботев. Ако някой толкова се интересуваше от цифрата на титли отпред, то той директно ще стане фен на ЦСКА и няма да се занимава с нашите две мижави титли ;) .
А иначе ЦСКА вреди не само на българския футбол в момента- вреди и на хората. Аз в момента не знам ще ходя ли до Бургас или не. Ако си мислиш, че за студент в София по време на сесия едно ходене до морето не отнема достатъчно финансов и времеви ресурс дори да е отдавна планиран- бъркаш се. Както и да е, лек ден (надявам се да няма повече твои мнения тук) .

Чакай бе пич?Забранено е да пиша някъде или какво?Ти изкарваш ЦСКА виновен дали ще ходиш в Бургас или не?Е това вече ме уби от всякъде!Е ти уби рибата честно!ЦСКА са виновни сигурно и за супер луната вчера!Мале какви хора има не е истина!Аз като фен на ЦСКА незнам къде ще играем, какво ще оправим, ще ходим ли на мачове и къде...той ми тръгнал да говори дали ще ходи в Бургас или не?Не си ли малко нахален и смешен а?Доста мнения имам във вашия форум в момента, защото се разисква тема свързана с ЦСКА!Аз друг път във форума ви не съм влизал и не ми е работа!Просто ми писна да чета и гледам помия по адрес на ЦСКА!А вие всички другите света вода не напита!И не говоря за Ботев и ботевистите а като цяло за отборите и феновете!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Тралала

Мнениеот Тралала » 24 юни 2013 10:55

ЦСКА са болест, която трябва да бъде премахната незабавно!

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 24 юни 2013 10:56

Тралала написа:ЦСКА са болест, която трябва да бъде премахната незабавно!

Стой по далече, че си вирусоносител ! :shock:

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 24 юни 2013 10:59

POPCORN написа:
Tribune East 1912 написа:Очаквам четирибуквието да се мота до последно и накрая да прецака не само Ботев, но и цяла България. Тези определено са най-гнусния отбор в цялата държава!!! :evil: :evil: :evil:

:lol: :lol: Ако бяхте станали на трето място, сега нямаше да чакате "ЧЕТИРИБУКВИЕТО" да ви дава разрешение!Но понеже не бихте "ЧЕТИРИБУКВИЕТО" тая година и си останахте 4-ти сега ще чакате!

Какъвто отбора, такива и феновете- нагли :). Само за няколко дни можете да накарате само.. три отбора да ви намразят. Литекс, Нефтохимик и Ботев. Браво! Това само вие го можете, ама как беше "важното е да сме в А група, не ме интересува какво ще се случва с другите" ;)

Успех на Ботев :!:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 24 юни 2013 11:01

Според мен е ясно, че Ботев ще играе в ЛЕ щом го има в таблицата за жребия, но смятам, че не беше редно да се случва. Все пак затова се играе първенството цял сезон, за да се определят достойните участници в евротурнирите- Ботев загуби всички по-важни мачове и нямаше място сред участниците на жребия.

Все пак трябва да се каже, че през целия сезон Ботев беше най-постоянният отбор и може би ще представи и най-достойно страната затова нека получат своя шанс. :)
[offtopic]Пък после ще ги бъзикаме и тях, че влизат в евротурнирите по служебен път, като някои други. :)[/offtopic]

Айде лек жребий и мачкайте! :P
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 24 юни 2013 11:02

Какъвто отбора, такива и феновете- нагли :). Само за няколко дни можете да накарате само.. три отбора да ви намразят. Литекс, Нефтохимик и Ботев. Браво! Това само вие го можете, ама как беше "важното е да сме в А група, не ме интересува какво ще се случва с другите" ;)

Успех на Ботев :!:

малиииииии аз да не съм Левски за да искам всички отбори да ме обичат ..Нито искам отборите да харесват ЦСКА, нито феновете им!И въобще не ми пука кой ни мрази и кой ни обича!Това само феновете на Левски се влият от тия работи :)Пък даже ми и честити :lol: Чувствам се поласкан :lol:
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Върни се в “Ботев”