Тема за Марин Бакалов
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
Botev_forever
- Контакти:
Re: Марин Бакалов пред Sport1.bg: Ботев ще го има
Абе хора стига с тия догадки кво имал предвид Бакала. Няма да се доверяваме напълно на никой вече. Наще легенди спаха толкова години и фондацията се покри повреме на есения цирк, можеха поне едно изваждане на отбора придружено с фалит да се опитат да организират Бакала и Славко. нали уж се имат във футболните среди, да бяха направили нещата по рано. Доколкото знам както и повечето от вас в понеделник е крайния срок за БОТЕВ да се реши кво се прави с отбора. Затова аз предлагам да отидем подобно на гостуване и да отстояваме отнемане на лиценз поради финансова несъстоятелност видна вече и за англйската кралица. Да направим каквото можем поне да знаем че сме опитали останалите интервюта, статии и други са ала бала
Ние не сме, някакви италиански журналистчета имат чувство за хумор 
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
тва не е реално миналата седмица в декларациата пи6е6е бфс да извадят отбора от а група сега бакала казва 4е ботев 6те играе в а група.какво става?????????????????????????????????? неразбирам някои да каже ве4е стига недомлавки.аи секана ве4е писна ми балали макали барековци селски педераси тва да не вие няква игра4ка 6а ва е..................... ва ггггггааааааааааааааа.
- child in time
- Контакти:
Телевизионните права какво ли не правят на перукарите не им се губят пари и ще направят вс възможно да унижат един от най - големите БГ отбори! Не ми се гледа Черноморец Пловдив!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 
- max_danieli
- Контакти:
В крайна сметка на мен специално не ми пука какво се случва с отбора и какви дългове има и кой му е собственик, стига да върви напред и да побеждава. Всъщност феновете това ги интересува най-вече дали отбора побеждава. Ако наистина тази сплав от италиано-френско-конгоанско-български футболисти се окаже добра и наистина станем един много силен отбор, ще видите как много хора ще се завърнат на стадиона. Наистина ми се струва, че май май сме продадени на италианците, и тва дет вика Бакала че Морини е продаден ми се струва че е истина. И всъщност тва ще им е политиката на италианците за в бъдеще ако ги "оставим"(да идват всеки полусезон нови и нови играчи които да се продават колкото се може по-бързо). 100 % са мошенници, ама на мен ми пука не какви са ни собствениците,а дали Ботев играе добре и дали побеждава. Според мен трябва да ги оставим да доиграят полусезона и ако можем да се спасим и тая година, а в същото време да натискаме институциите да обявят фалит на Селския(Селския = италианците) и веднага новото АД да вземе лиценза на старото и да си останем в А група, без да се изпада във В. Явно е че и да фалираме БФС няма да ни изхвърли във В група ако имаме готов план как да си продължим в А група. Трябва обаче всичко тва да стане много бързо, до лятото, щото догодина пак ще е мъка мъка мъка и пълна мъгла дали има треньори и футболисти в нашия отбор. Даже си мисля че Бакала тва има впредвид с тва че ще играем в А група, ама гледа много много да не го разгласява щото да не вземе някой "доброжелател" да тръгне да ни прави спънки. Дано съм прав, и най-вече дано повече хора проумеят че трябва да използваме и последната си възможност да играем във А група. Никой не трябва да мисли за В група. Изхода е един. Фалит на отбора в А група и веднага новото АД взима лиценза на старото и си продължаваме в А група освободени с нови собственици и нова структура на управление надявам се. Дефакто тва е и т.нар. "метод Берое".
Абе хора, четете интервюто внимателно, Бакала казва че ще играем пак в А група, не казва че пролетта ще сме там... един вид "Ботев ще го бъде, няма да изчезне".
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
Каква А група с тези мошеници???
Ако ни оставят в А група лично на първите 2 мача ще развея нацистко знаме с инструкции за жената да заснеме това нарушение на правилата на БФС!
Ако ни оставят в А група лично на първите 2 мача ще развея нацистко знаме с инструкции за жената да заснеме това нарушение на правилата на БФС!
- nik_bg1
- Контакти:
Тракиец 1912 написа:"7 дни спорт научи", че в Калабрия са се появили и някои от играчите, които носеха екипа на Ботев през есента. Сред тях са вратарят Лука Бриньоли, капитанът Масимилиано Брици и бързоногото френско крило Ален Карлет. Възможно е те да подпишат нови договори с Ботев и да се появят в Пловдив с останалите. Журналистът от Италия е оптимист за бъдещето на Ботев: "Междувременно клубът разрешава с пълна сила проблемите, които имаше в началото на сезона. След подновяването на шампионата Ботев ще се бори наравно с останалите за оцеляването си в групата"
Щом са се върнали,Лука Бриньоли, капитанът Масимилиано Брици и Ален Карлет,които знаят положението в "Ботев",значи положението е патово,затова и М.Б. не знае какво става ...Явно трябва малко време за изясняване на ситуацията:
1.Какво ще решат малоумниците от БФС.Салерно нещо им разбърка мозъците не,че и без неговата намеса мозъка си им беше там където трябва.
2.Какво ще направи нашият "велик"кмет.Най вече със стадиона.
3.Има ли отбор в Италия.Или всичко там е буламач.
4.Дали Италиянците постигнаха целта,с това ходене по мъките последните месеци да поставят селската гад на колене и да вземат отбора без пари.А те се оправят само с дълговете... и т.н.,и т.н.
Времето ще покаже.В момента то работи за нас.До края на сезона...През което време разбира се ние феновете не трябва да бездействаме.
Последна промяна от nik_bg1 на 15 фев 2010 17:43, променено общо 1 път.
Вие какво точно очаквате от тази фондация?Тя не разполага с финансов и умствен ресурс да управлява футболен клуб.Христолов като им даваше отбора за 1 млн. лева защо не го взеха?Защото освен тези пари трябва да осигурят по още 1.5 млн. на сезон и то за по-мизерно съществуване от това за което всички мечтаете.А времето на АФД-то и на брокерите отдавна мина и това на Марин Бакалов му е ясно.Истината е,че в момента ако изтърсиш джобовете на всички пловдивчани няма да събереш и 100 000 лева.И ако го направиш на следващия месец в тези същите джобове няма да има и 1 стотинка.