Тема за Марин Бакалов

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Botev_forever
Контакти:

Re: Марин Бакалов пред Sport1.bg: Ботев ще го има

Мнениеот Botev_forever » 13 фев 2010 18:57

Абе хора стига с тия догадки кво имал предвид Бакала. Няма да се доверяваме напълно на никой вече. Наще легенди спаха толкова години и фондацията се покри повреме на есения цирк, можеха поне едно изваждане на отбора придружено с фалит да се опитат да организират Бакала и Славко. нали уж се имат във футболните среди, да бяха направили нещата по рано. Доколкото знам както и повечето от вас в понеделник е крайния срок за БОТЕВ да се реши кво се прави с отбора. Затова аз предлагам да отидем подобно на гостуване и да отстояваме отнемане на лиценз поради финансова несъстоятелност видна вече и за англйската кралица. Да направим каквото можем поне да знаем че сме опитали останалите интервюта, статии и други са ала бала

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 13 фев 2010 18:58

Ние не сме, някакви италиански журналистчета имат чувство за хумор ;)
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

lud
Контакти:

Мнениеот lud » 13 фев 2010 19:00

тва не е реално миналата седмица в декларациата пи6е6е бфс да извадят отбора от а група сега бакала казва 4е ботев 6те играе в а група.какво става?????????????????????????????????? неразбирам някои да каже ве4е стига недомлавки.аи секана ве4е писна ми балали макали барековци селски педераси тва да не вие няква игра4ка 6а ва е..................... ва ггггггааааааааааааааа.

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 13 фев 2010 19:06

Телевизионните права какво ли не правят на перукарите не им се губят пари и ще направят вс възможно да унижат един от най - големите БГ отбори! Не ми се гледа Черноморец Пловдив!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
max_danieli
Контакти:

Мнениеот max_danieli » 13 фев 2010 19:14

В крайна сметка на мен специално не ми пука какво се случва с отбора и какви дългове има и кой му е собственик, стига да върви напред и да побеждава. Всъщност феновете това ги интересува най-вече дали отбора побеждава. Ако наистина тази сплав от италиано-френско-конгоанско-български футболисти се окаже добра и наистина станем един много силен отбор, ще видите как много хора ще се завърнат на стадиона. Наистина ми се струва, че май май сме продадени на италианците, и тва дет вика Бакала че Морини е продаден ми се струва че е истина. И всъщност тва ще им е политиката на италианците за в бъдеще ако ги "оставим"(да идват всеки полусезон нови и нови играчи които да се продават колкото се може по-бързо). 100 % са мошенници, ама на мен ми пука не какви са ни собствениците,а дали Ботев играе добре и дали побеждава. Според мен трябва да ги оставим да доиграят полусезона и ако можем да се спасим и тая година, а в същото време да натискаме институциите да обявят фалит на Селския(Селския = италианците) и веднага новото АД да вземе лиценза на старото и да си останем в А група, без да се изпада във В. Явно е че и да фалираме БФС няма да ни изхвърли във В група ако имаме готов план как да си продължим в А група. Трябва обаче всичко тва да стане много бързо, до лятото, щото догодина пак ще е мъка мъка мъка и пълна мъгла дали има треньори и футболисти в нашия отбор. Даже си мисля че Бакала тва има впредвид с тва че ще играем в А група, ама гледа много много да не го разгласява щото да не вземе някой "доброжелател" да тръгне да ни прави спънки. Дано съм прав, и най-вече дано повече хора проумеят че трябва да използваме и последната си възможност да играем във А група. Никой не трябва да мисли за В група. Изхода е един. Фалит на отбора в А група и веднага новото АД взима лиценза на старото и си продължаваме в А група освободени с нови собственици и нова структура на управление надявам се. Дефакто тва е и т.нар. "метод Берое".

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 13 фев 2010 19:17

Абе хора, четете интервюто внимателно, Бакала казва че ще играем пак в А група, не казва че пролетта ще сме там... един вид "Ботев ще го бъде, няма да изчезне".
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
antonzzzz

Мнениеот antonzzzz » 13 фев 2010 19:23

Каква А група с тези мошеници???
Ако ни оставят в А група лично на първите 2 мача ще развея нацистко знаме с инструкции за жената да заснеме това нарушение на правилата на БФС!

Потребителски аватар
nik_bg1
Контакти:

Мнениеот nik_bg1 » 13 фев 2010 19:44

Тракиец 1912 написа:"7 дни спорт научи", че в Калабрия са се появили и някои от играчите, които носеха екипа на Ботев през есента. Сред тях са вратарят Лука Бриньоли, капитанът Масимилиано Брици и бързоногото френско крило Ален Карлет. Възможно е те да подпишат нови договори с Ботев и да се появят в Пловдив с останалите. Журналистът от Италия е оптимист за бъдещето на Ботев: "Междувременно клубът разрешава с пълна сила проблемите, които имаше в началото на сезона. След подновяването на шампионата Ботев ще се бори наравно с останалите за оцеляването си в групата" :lol:

Щом са се върнали,Лука Бриньоли, капитанът Масимилиано Брици и Ален Карлет,които знаят положението в "Ботев",значи положението е патово,затова и М.Б. не знае какво става ...Явно трябва малко време за изясняване на ситуацията:
1.Какво ще решат малоумниците от БФС.Салерно нещо им разбърка мозъците не,че и без неговата намеса мозъка си им беше там където трябва.
2.Какво ще направи нашият "велик"кмет.Най вече със стадиона.
3.Има ли отбор в Италия.Или всичко там е буламач.
4.Дали Италиянците постигнаха целта,с това ходене по мъките последните месеци да поставят селската гад на колене и да вземат отбора без пари.А те се оправят само с дълговете... и т.н.,и т.н.
Времето ще покаже.В момента то работи за нас.До края на сезона...През което време разбира се ние феновете не трябва да бездействаме.
Последна промяна от nik_bg1 на 15 фев 2010 17:43, променено общо 1 път.

3m0
Контакти:

Мнениеот 3m0 » 13 фев 2010 19:57

Вие какво точно очаквате от тази фондация?Тя не разполага с финансов и умствен ресурс да управлява футболен клуб.Христолов като им даваше отбора за 1 млн. лева защо не го взеха?Защото освен тези пари трябва да осигурят по още 1.5 млн. на сезон и то за по-мизерно съществуване от това за което всички мечтаете.А времето на АФД-то и на брокерите отдавна мина и това на Марин Бакалов му е ясно.Истината е,че в момента ако изтърсиш джобовете на всички пловдивчани няма да събереш и 100 000 лева.И ако го направиш на следващия месец в тези същите джобове няма да има и 1 стотинка.

Върни се в “Ботев”