Етър - Ботев 0:0 (FT) cъбота 15:30ч.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Tomata
Контакти:

Re: Етър - Ботев cъбота 15:30ч.

Мнениеот Tomata » 24 мар 2012 22:27

група съветски учени написа:Играта на отбора беше трагедия и Етър зле ние още по-зле. :(
Коцето да поема отбора, че ние от мач на мач ставаме по-зле. :evil:

Абе, ние да не сме гледали различни мачове??? Играта ни беше по-добра от тази на най-добрия отбор в групата според мен!!! Кои са по-добри от Етър в този мач? Нафтата ли, Любимец ли, Черноморец ли???? Аз лично съм доволен от показаното в мача днес, просто ни липсва някой да вкарва т'ва е.

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 24 мар 2012 23:14

Днес видях няколко неща:
1.Етър нито са по-добър отбор, нито имат по-класни футболисти.
2. Радуканов няма тактически опит и не води отбора в хода на мача правилно. Не може да правиш смени в последните минути на мача и да очакваш, че точно тогава ще се случи чудо и ще победим.
3. Футболистите определено имат нужда от психолог - обезверени са от липсата на късмет и случващото се и не могат да си повярват, че имат сили да успеят.
4. Отборът определено няма лидер, който да го поведе към победата.
5. Публиката бе перфектна - 90 минути не спря да подкрепя отбора и този път нямаше обидни подвиквания по адрес на играчите, които след последния съдийски сигнал дойдоха да благодарят.
Моето мнение е, че все още имаме някакви шансове, но с този треньор тези футболисти никога няма да могат да разкрият потенциала си. Нека Радуканов си отива, а отборът бъде поверен на Коцето Видолов и Марин Бакалов до края на сезона.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
карлито
Контакти:

Мнениеот карлито » 24 мар 2012 23:18

Аз само да попитам форумния лидер botev_1912 след като днес "бунтарите" не играха и БОТЕВ пак не победи КОЙ Е ВИНОВЕН?

п.п. евала на феновете 90 минути не спряха да пеят .
Най-недоволен от подписания договор с болници Алахбадем останал поч(т)етния президент защото обичал баклавата с............................орехи.

група съветски учени

Мнениеот група съветски учени » 24 мар 2012 23:41

Tomata написа:
група съветски учени написа:Играта на отбора беше трагедия и Етър зле ние още по-зле. :(

Абе, ние да не сме гледали различни мачове??? Играта ни беше по-добра от тази на най-добрия отбор в групата според мен!!! Кои са по-добри от Етър в този мач? Нафтата ли, Любимец ли, Черноморец ли???? Аз лично съм доволен от показаното в мача днес, просто ни липсва някой да вкарва т'ва е.

Щом си доволен, явно си фен на равните мачове срещу слаби отбори!
Да идва Коцето, че да почваме да бием!

Потребителски аватар
Tomata
Контакти:

Мнениеот Tomata » 25 мар 2012 00:10

група съветски учени написа:
Tomata написа:

Щом си доволен, явно си фен на равните мачове срещу слаби отбори!
Да идва Коцето, че да почваме да бием!

Стига с тая грандоманщина бе майна. Ние сме отбор в "Б" група в България, макар и да сме Ботев. Т'ва са реалностите, кои са добри във всичките ни групи, най-важното: Кои са по-добри от нас???? Отборите с които играем са нивото на "Б" група, а ние играем с тях за промоция, с кой да се сравняваме с Арсенал или с Ман. Юнайтед, Барселона???? Фен съм единствено и само на Ботев (силен или слаб, във "Б,В,У" група), точно поради тази причина обикалям страната с тези момчета за да им се радвам!!!! Освен това днес след края на мача погледнах в очите на Димо, Ангел, Шведа... и видях това, което искам да виждам в тях, нещо по-съществено от два сгрешени паса...
Последна промяна от Tomata на 25 мар 2012 01:16, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Мнениеот bnborisov » 25 мар 2012 00:16

Цяла седмица слушах колко силни били Етър. А те са по трагични от нас. Цяло второ полувреме пазеха резултата. И ние сме трагедия но до сега във всички мачове играхме за победа.

.

+

Потребителски аватар
bulgaro
Контакти:

Мнениеот bulgaro » 25 мар 2012 09:47

С оглед на това, че Радуканов бе третият ни треньор за 23 мача този сезон, нека си кажа и аз мнението.

Факт е, че цял сезон, всеки мач излизахме за победа, отборът я търсеше и видимо надиграваше противника. Всеки мач, без изключение!
Факт е, че изпитваме очевадна нападателна импотентност в комбинация с уникален малшанс през целия сезон. Всеки мач, без изключение!
Факт е, че вчера Етър бяха тотално надиграни, с доза късмет ги качвахме на 3 - 4 гола. Просто, огромна разлика в класите, при това в наша полза.

Явно и при Хубчев, и при Радуканов проблемът в спортно-технически аспект е свързан с огромна нападателна немощ - липсва ни изявен и грамотен плеймейкър, липсват ни крила, изключвам Димо Атанасов отскоро, и най-вече - Курдов стои на пейката, лукс, който не мога да си обясня.

Който и да застане начело на Ботев утре, аз съм убеден, че ще се класираме в челната 2-ка!
106 години Красота, Вяра, Борба !

106 години Символ на Пловдив !

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 25 мар 2012 09:50

карлито написа:Аз само да попитам форумния лидер botev_1912 след като днес "бунтарите" не играха и БОТЕВ пак не победи КОЙ Е ВИНОВЕН?

п.п. евала на феновете 90 минути не спряха да пеят .

ей тва е проблема бе пич, постоянно търсим кой е виновен. Не се търси как да се излезе от ситуацията, а искаме виновен и наказания за да се почувстваме добре.

п.с. по-лошото е че виновния се търси от феновете дето хич не е тяхна работа!!
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
chepishev73
Контакти:

Мнениеот chepishev73 » 25 мар 2012 10:10

Твърдо съм против да сменяме Радуканов преди края на сезона. А в края му може да се окаже, че съм прав. Много съм доволен, че нямаше псувни по нашите играчи и агитката ни беше перфектна. Видя се и, че момчетата играха с мисълта за победа. С тази игра, и да бяхме загубили, нямаше да ми е чак толкова тъпо. Яд ме е за изтърваните положения, оставих си гласа на стадиона, но това е. Единствената грешка на тренера е, че късно направи смените. А това кой играе, и кой не е в групата си е решение на треньора. А каквото и да стане до края на сезона, все ще има недоволни от "феновете". Дори и да влезем в "А"

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 25 мар 2012 10:53

Когато се обърне каруцата пътища много.Вчера имаше и малшанс,но и Какалов малко игра за нас.Големия проблем ни е завършващия удар.Натиск и стигне ли се до наказателното мъка.И аз не съм фен на Курдов,но трябва да му се дава шанс.Милен е изпуснал съблекалнята,а това е голям проблем.Все пак работата му е и това да сплотява и да прави колектив.Тежко наследство от Хубчев,трудно е да се наваксва особенно когато е на всяка цена.Лично аз съм против крайните мерки каквото и да стане докрая.Да сменяме треньор след треньор не е най-добрия вариант,а понякога е нужно и повече време.Да се надяваме на чудо и това е

Върни се в “Ботев”