karabadabul написа:madjoto написа:Според мен са напълно достатъчни, а при очаквани цени на билетите от 10-15 лева може да се окажат и в повече. Изключвам мачовете в Европа, но те не са гарантирани всеки сезон. Аз лично много се съмнявам, че е възможно при подобна мащабна инвестиция и новите условия, които ще предлага съоръжението цените да останат на сегашните нива.
Цени от 10 лева са немислими за Пловдив с изключение на няколко мача. По добре 5 лева и стадионът да има редовно поне 10000 отколкото 10 лева и 3000 човека. Повечето ми познати канари изчезнаха по чужбина, а за хората останали тук 10 лева за билет всеки мач е меко казано много и неслучайно в последно време заради 8-те лева предпочитат ТВ предаването. И на златни седалки да седим все тая, повече от 5 лева редовно няма кой да даде. Хората вече масово без застраховки карат, пари за хляб няма...
Щом в Разград плащат 15 лева в някои мачове(а може и повече) не виждам,защо Ботев да имат по-ниски при положение, че Пловдив е един от четирите най-големи български такива с хора разполагащи с по-високи доходи от разградчани?
Искате да гледате отборите да играят европейски футбол,но за да се стигне до това един клуб трябва да има някакви приходи.Това са спонсорите,Тв правата,парите от УЕФА и феновете купуващи артикули и сезонни карти или билети.