ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Atila
Контакти:

Re: Почна се: Новите собственици на Ботев си сложиха нов директо

Мнениеот Atila » 19 сеп 2009 16:48

urbano написа:Реално кво е станало че да се радваме? Просто се смениха няякакви имена. Къде е гаранцията че ще се смени стила на работа в клуба?

Не мога да ви разбера... че и бил гейтс да дойде да ни купи пак ще го обявите за Христолово Протеже.Както и да е... сега се радвай,че селския го няма... времето ще покаже какви са намеренията на новите.За 1 ден не може да се промени нищо в клуба!

Потребителски аватар
urbano
Контакти:

Мнениеот urbano » 19 сеп 2009 16:50

Atila написа:
urbano написа:Реално кво е станало че да се радваме? Просто се смениха няякакви имена. Къде е гаранцията че ще се смени стила на работа в клуба?

Не мога да ви разбера... че и бил гейтс да дойде да ни купи пак ще го обявите за Христолово Протеже.Както и да е... сега се радвай,че селския го няма... времето ще покаже какви са намеренията на новите.За 1 ден не може да се промени нищо в клуба!

Не съм против Селския, а против политиката на Селския. Ако тези нищо не правят за клуба на кво да се радвам?? Просто смяна на имената и кво от това. Ако след 1-2 месеца се види разликата тогава ще кажа нещо добро за тях, но засега те са "бандата макарони на Христолов".

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Re: Марко Орнела е новият президент на Ботев, Христолов – аут

Мнениеот fr3ak_boy » 19 сеп 2009 16:51

И аз се радвам за Ботев, един велик български тим, но не слагате ли малко каруцата пред коня. Първо, сделката е осъществена на 80 % . Познаваме си ДХ и докато не обявят официално, че сделката е на 100% извършена не вярвам. Освен това, ако се осъществи сделката не е сигурно, че новите собственици ще са по-различни от ДХ.
Последна промяна от fr3ak_boy на 19 сеп 2009 16:55, променено общо 1 път.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

Потребителски аватар
urbano
Контакти:

Мнениеот urbano » 19 сеп 2009 16:53

Изображение

Сериозна работа хахахаха Отсега се обзалагам че всичко е ташак!

tarator4o
Контакти:

Мнениеот tarator4o » 19 сеп 2009 16:53

Пичове аз съм твърд левскар но с интерес следях драмата ви покрай тоя пендел ДХ-С. Междувпрочем дълго време се чудех защо му викате селският - докато един ден не го чух по любимото предаване Гонг да дава интервю. Тоя едвам говори български. Няма дума, която да не му е диалектна със подчертан селски акцент. В най- тъмните усой на прекрасната ни родина не съм чувал такъв изказ като неговият. Сигурен съм, че е неграмотен и ако тръгне да пише не може да го прави вярно. Щом го махате... всичко друго е по-добро. ЧЕСТИТО!!! Имам готини приятели в Пловдив. (покрай World of Warcraft се занем). Утре съм почивка и ще гостувам на прекрасният ви град ;) ще обърнем по шишенце за този голям празник "махането на христолов". Празник не само за Ботев а за Българският футбол като цяло. И дано разбера като умре тоя помяр ;) тогава ще пия двойно повече. Лек и успешен ден.

П.С. Извинявайте ако има правописни грешки ама... съм на работа и пиша по няколко реда в паузите. Няма кога да го проверявам.

П.П.С - на тоя ваш фен дето гледах, че пише навсякъде, че не знае дали има смисъл да се радва искам да му река "радвай се бе друже - все пак има надежда за промяна, с ДХ-С и това нямахте)
Последна промяна от tarator4o на 19 сеп 2009 16:58, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 19 сеп 2009 16:54

Това трябва да е новият технически директор

Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Yobs1912
Контакти:

Мнениеот Yobs1912 » 19 сеп 2009 16:54

Що да е ташак бе ? Както някои каза не мисля че сме в позиция да имаме избор..важното е,че селския няма общо с Ботев...и само остава да се надяваме,че новите няма да са като него..и БПФК ще се върне там където заслужава !

Потребителски аватар
Ki Cho
Контакти:

Мнениеот Ki Cho » 19 сеп 2009 16:58

Честито, многострадални БОТЕВИСТИ !!!

Ако цвета на кожата на президента е наистина с по-смугъл цвят, ще ми е интересно как ще бъде приет от агитка пееща: "Турция е вашата родина..." :lol:
Дано е акъллия и върне величието на отбора. Ако стане така, единственото нещо, което не харесвам в любимия отбор - смешният псевдонационализъм на агитката, ще се изпари. :mrgreen:

БОТЕВ Е ВЕЛИК ПАТРИОТ И ПРИМЕР ЗА ВСИНЦА НИ, НО НИКОГА НЕ Е БИЛ ЛУМПЕНИЗИРАН НАЦИОНАЛИСТ.

Колкото до създалата се ситуация ...
... както каза преди години един министър: "Не се радвайте на малко прасе и нов началник, че не се знае каква свиня ще излезе!" .
Все пак не друг а именно лицето ДХ ги докара.

... И Все пак днес е ден за ПРАЗНУВАНЕ!!!

ЕДИН ОТБОР Е НА СВЕТА,
ЗАВИНАГИ ВЪВ НАШИТЕ СЪРЦА....
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.

Потребителски аватар
ko6rata
Контакти:

Мнениеот ko6rata » 19 сеп 2009 16:59

Ако е истина: Канари, честито! :)
От ЦСКА или от "Левски", ние сме преди всичко БЪЛГАРИ! Нека не позволяваме да ни разделят и насъскват едни срещу други!

Потребителски аватар
urbano
Контакти:

Мнениеот urbano » 19 сеп 2009 17:00

Yobs1912 написа:Що да е ташак бе ? Както някои каза не мисля че сме в позиция да имаме избор..важното е,че селския няма общо с Ботев...и само остава да се надяваме,че новите няма да са като него..и БПФК ще се върне там където заслужава !

Ами да се надяваме. То все се надяваме ние. Ама ортаците на един селянин какви може да са?? Селския и да си иде, ако остане селската политика къде ще е разликата между вчера и утре???

Върни се в “Ботев”