Скандално! БФС официално преместиха мача за петък 13:30, заради телевизия, искаща да предава мача... Това си е абсолютна гавра с отбора и привържениците на Ботев! По този начин предимството от домакинството губи смисъла си и отборът се лишава от най-силния си коз в този мач - многобройната и вярна публика.
Сигурен съм, че в събота щяха да се съберат над 8-9 000 на стадиона, а сега едва ли ще успеят и половината, заради работното/учебно време. Интригата в мача до голяма степен се губи, а от това губят и БГ футболът и феновете и всички. Догодина турнирът за Купата да започва направо от 1/4 финали и да участват само първите 8 от А гр., за да са спокойни и да не се чудят БФС как да измислят врътки като тази сега, за да гарантират продължаване на по-силните отбори....
Телевизията също не виждам какво ще спечели - едва ли могат да разчитат на голяма гледаемост, в работния ден петък, в 13:30 ч. Защо не преместиха мача в неделя, например, като искат да го излъчват?! Бесен съм! Абонат съм на Булстатком, чиято собственост е ТВ+ и сега ще се откажа от тях. Ще гледам да убедя и други мои познати фенове на Ботев да го направят и да ги бойкотираме. Не се сещам за друго, което ние като публика бихме могли да предприемем, като протест в краткото време преди мача. Много се надявам ръководството ни да използва цялото си влияние и да не позволи мачът да остава в петък. Варианти много - събота в различен час, неделя по всяко време, излъчване по другия канал - Филм+, вместо по ТВ+, ако там има друг мач... Вижда се, че опции има много и всяка от тях е много по-добра и разумна от всяка една гледна точка.
Честита победа! Ботев Пд - Черноморец Бс 2:1 (FT)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Yellow blood
- Контакти:
Re: За купата - на 3 декември с Черноморец Бургас
БОТЕВ! ЗАВИНАГИ!
- rump_shaker
- Контакти:
Yellow blood написа:...
Сигурен съм, че в събота щяха да се съберат над 8-9 000 на стадиона, а сега едва ли ще успеят и половината, заради работното/учебно време. Интригата в мача до голяма степен се губи, а от това губят и БГ футболът и феновете и всички. Догодина турнирът за Купата да започва направо от 1/4 финали и да участват само първите 8 от А гр., за да са спокойни и да не се чудят БФС как да измислят врътки като тази сега, за да гарантират продължаване на по-силните отбори....
...
Ай стига сме драматизирали, чак толкова и да смятаме че цари световна конспирация против Ботев. Да гадно е че го направиха в петък, ама почваме да ставаме смешни кат търсим оправдания преди да се е изиграл мача с БФС, телевизии и там подобни. Който иска да присъства на мача, ще дойде. Има 1 000 000 начина да отсъстваш от работа. Който е смятал така или иначе да дойде заради почивният ден и хубавото време в събота, по-добре да не се напряга. Да ще има такива които имат желание и нямат възможност да се освободят, но това не е направено едва ли не с цел затриване на Ботевизма от БФС

- Yellow blood
- Контакти:
Rump, уважавам ти мненията тук, но в случая не съм съгласен. Аз съм един от тези, които искат да са на стадиона (не заради почивния ден и хубавото време), а не могат. И ще има и още много други. Не казвам, че е направено от БФС целенасочено с/у Ботев или в подкрепа на Черноморец. Направено е от тъпотия и това ме дразни най-много. От БФС трябва да мислят как да върнат публиката по стадионите, а там цари такова пълно безхаберие, че правят точно обратното. Сигурен съм, че телевизията просто си е поискала, а БФС автоматично са се съгласили. 'Що пък трябва да се напрягат чак и да мислят за някакъв вариант, който да е удобен и за телевизията и за привържениците?! Да не говорим, че в конкретния случай се убива и иначе добрия замисъл на турнира, всичко да се решава в един мач, при домакинство на по-слабия отбор. Какво според теб, ако не присъствието на многобройна и ентусиазирана публика би наклонило везните в наша полза, с/у Черноморец, които в момента, чисто футболно, са класи над нас? Ето за това се нервя, че се отнема основното предимство на Ботев, а не толкова заради това, че аз самият или други като мен няма да можем да сме на стадиона.
БОТЕВ! ЗАВИНАГИ!
- Един град-един отбор
- Контакти:
Обрат ! Ботев Пловдив - Черноморец Бургас в неделя!
Току що получих информация, че ръководството на Ботев не е доволно от преместването на мача за Купата на България срещу Черноморец Бургас в петък и след преговори с БФС се е стигнало до споразумение - мачът да е в НЕДЕЛЯ! Скоро се очаква да излезе и по сайтовете! Това е супер инфо, тъй като ст. Христо Ботев отново ще е пълен и ще се радваме на честната игра на Ботев Пловдив, за разлика от някои други отбори /примерно/
Таа ... гответе се за шоуто - Ботев Пловдив - Черноморец Бургас - в НЕДЕЛЯ!

БОТЕВ ПЛОВДИВ
Символ на град Пловдив от 12 март 1912 година.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!
botev_1912 написа:izgrevist написа:botev_1912 написа:За мен сме на 5 точки от първото място, а за теб явно сме на 5 точки от изпадащитеи двете са верни, но разликата е накъде си се запътил
За никъде не сме се запътили.Просто записваме срамни мачове и резултати в една група в която никой не иска да е на първо място.Освен нас -ама си оставаме само с желанието засега.
И за това не е ли виновен екипа на сайта?
Съмнявам се да не помниш по-срамни мачове по времето на селяка!
Какво общо има сайта с това,че сме загубили от Спартак,Етър и Любимец.За равните мачове изобщо не коментирам,за селекцията,за Хубчев и разните други маловажни неща.
Re: Обрат ! Ботев Пловдив - Черноморец Бургас в неделя!
Един град-един отбор написа:Току що получих информация, че ръководството на Ботев не е доволно от преместването на мача за Купата на България срещу Черноморец Бургас в петък и след преговори с БФС се е стигнало до споразумение - мачът да е в НЕДЕЛЯ! Скоро се очаква да излезе и по сайтовете! Това е супер инфо, тъй като ст. Христо Ботев отново ще е пълен и ще се радваме на честната игра на Ботев Пловдив, за разлика от някои други отбори /примерно/Таа ... гответе се за шоуто - Ботев Пловдив - Черноморец Бургас - в НЕДЕЛЯ!
До колкото знам ПФЛ администрира купата така, че май някой те е метнал за бфс

ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!
- Един град-един отбор
- Контакти:
Получих сигурна информация, че мачът е в неделя! Останалото не ме интересува 

БОТЕВ ПЛОВДИВ
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!
Ако е вярно-браво на ръководството за навременната реакция.
100 години под светлините на най-ярките прожектори.
- Yellow blood
- Контакти:
Дано наистина се потвърди официално, че всички се изнервихме покрай тези спекулации. Аз съм доволен, че изтече предварителна информация за намеренията за петък и се видя обществената реакция. Иначе, тихомълком можеше да ни обявят в четвъртък следобед, че мачът ще е в петък. Браво за реакцията на феновете, браво и на отстояването на интересите на Ботев от ръководството! Пак казвам, дано по-бързо излезе официално това за неделя и още по-голяма мобилизация от наша страна. Да напълним Колежа, в може би последния ни мач там и да дадем криле на момчетата, за да отстранят бургазлии.
БОТЕВ! ЗАВИНАГИ!
- Bartolomej
- Контакти:
Ръководството на Ботев се обадило на БФС и те си променили мнението ... тва звучи да не казвам като какво .
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита
Акулите нападат само от глад или при самозащита