Ботев - Левски (Карлово), неделя 06 март, 2011 15:00

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Yellow blood
Контакти:

Re: Ботев - Левски (Карлово), неделя 06 март, 2011 15:00

Мнениеот Yellow blood » 08 мар 2011 11:14

И аз съм 'за' това да има човек с мегафон /а не микрофон/. С мегафон е някакси по-истинско. А такъв човек е наистина нужен заради синхрона. Но на мен, например, не ми харесва това песните да се изпълняват винаги в определен порядък. Така липсва всякаква спонтанност. При първия гол с/у Карлово хората от ТИ вместо да се изкефят и да издивеят на гола си караха по сценарий. А и това с предварително ясната подредба на песните, които да се пеят мисля, че бързо ще омръзне и доскучее и на тези, които ги пеят и на останалите. Не мисля, че трябва да си вкарваме хореографията в някакви рамки - губи се тръпката и емоцията. Може да се запази това с 'Тих Бял Дунав' за начало на всеки мач, но оттам нататък аз лично съм за пълна импровизация по трибуните, спрямо това което се случва на терена. Разбира се тук много важна е ролята на човека с мегафона.

И почти в тази връзка - изобщо не ми хареса водещият на стадиона /официалният/. Много вяло говореше, без да успее да създаде никакво допълнително настроение и надъхване по трибуните. Есенния полусезон имаше друг човек, който надъхваше яко. Спомням си например какви скандирания имаше на имената на футболистите при представянето в началото на мача, както и при всеки гол. Особено на Наско Курдов. Не познавам нито предишния нито сегашния водещ, просто споделям какво бих искал да чувам от уредбата, като стил и поведение.
БОТЕВ! ЗАВИНАГИ!

Потребителски аватар
Plovdivskia Grand
Контакти:

Мнениеот Plovdivskia Grand » 08 мар 2011 13:12

Абсолютно съм съгласен за диктора на стадиона.Вяло,монотонно,скучно "водене" на мача!През есента нещата стояха по съвсем друг начин/на много по-добро ниво/.

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Мнениеот ilian12 » 08 мар 2011 13:40

Превърнахте ТИ на казарма. Чуйте се само: "Ще стоиш прав, ще пееш с цяло гърло, ще гледаш само вишката. Никакво сядане, приказване с други, въобще да не говорим за това да се загледаш в мача или в някое гадже ..."
Къде отиде " ... в наш'та дива орда всеки има глас ..."?
Не случайно толкова много се местят на ТЗ и там си пеят на воля без да ги пришпорват, дори обиждат ако не покриват нечии критерии.
105 години / 4 поколения ботевисти!

Потребителски аватар
dagger1912
Контакти:

Мнениеот dagger1912 » 08 мар 2011 17:04

Не е казарма, самоче отиваш на ТИ за да подкрепяш любимият си отбор с цяло гърло, а не както например на мача с Левски /Карлово/ - 2/3 от хората на ТИ чоплеха семки и не пееха!Има си други сектори, който няма да подкрепя отбора 90 минути да ходи там... Сега един въпрос малко в друга насока ... Кога ще започнем да си пеем песните както трябва? Не е една любов в едно сърце, една любов - Канарите,а Един отбор,в едно сърце, една любов в канарите
Последна промяна от dagger1912 на 08 мар 2011 18:48, променено общо 1 път.

VETERANI
Контакти:

Мнениеот VETERANI » 08 мар 2011 17:38

dagger1912 написа:Не е казарма, самоче отиваш на ТИ за да подкрепяш любимият си отбор с цяло гърло, а не както например на мача с Левски /Карлово/ - 2/3 от хората на ТИ чоплеха семки и не пееха!Има си други сектори, който няма да подкрепя отбора 90 минути да ходи там... Сега един въпрос малко в друга насока ... Кога ще започнем да си пеем песните както трябва? Не е една любов в едно сърце, една ЛЮБОВ - Канарите, а Една любов в едно сърце, един ОТБОР - Канарите!

Колега,когато критикуваш някой или се опитваш да бъдеш полезен,постарай се да научиш правилно дадения текст.Защото в опита си да бъдеш голямата работа се изложи като кифладжия.
Правилния текст е:
Не ще умре,не ще умре
един отбор в едно сърце
една любов в канарите...

Потребителски аватар
dagger1912
Контакти:

Мнениеот dagger1912 » 08 мар 2011 18:48

VETERANI написа:
dagger1912 написа:Не е казарма, самоче отиваш на ТИ за да подкрепяш любимият си отбор с цяло гърло, а не както например на мача с Левски /Карлово/ - 2/3 от хората на ТИ чоплеха семки и не пееха!Има си други сектори, който няма да подкрепя отбора 90 минути да ходи там... Сега един въпрос малко в друга насока ... Кога ще започнем да си пеем песните както трябва? Не е една любов в едно сърце, една ЛЮБОВ - Канарите, а Една любов в едно сърце, един ОТБОР - Канарите!

Колега,когато критикуваш някой или се опитваш да бъдеш полезен,постарай се да научиш правилно дадения текст.Защото в опита си да бъдеш голямата работа се изложи като кифладжия.
Правилния текст е:
Не ще умре,не ще умре
един отбор в едно сърце
една любов в канарите...

Братле обърках се, не ми говори, че съм се опитвал да бъда голяма работа и т.н. Тази песен като се пее на ТИ и аз като е пея правилно всички ме гледат на криво!

Потребителски аватар
bulgaro
Контакти:

Мнениеот bulgaro » 09 мар 2011 13:40

ilian12 написа:Не случайно толкова много се местят на ТЗ и там си пеят на воля без да ги пришпорват, дори обиждат ако не покриват нечии критерии.

Това е най-голямата глупост и е пагубно за трибуната, освен, че е и вредно за стадионната култура и манталитета ни като цяло.

Расли - недорасли лумпен-викачи, "стари пушки" със залязваща слава, псевдо "стари пушки" без никаква слава, имитатори на "старите пушки", разни, на които са им "скучни и безсмислени" мачовете във В... и всякакви подобни екземпляри напоследък си мислят, че е модерно да се оттеглят от трибуната и да "бичат айляче" някъде. Пълна глупост!

Аз водя сина си винаги на ТИ, без притеснения, без опасения, така, както и мен там са ме водили. Трябва да има приемственост между поколенията, за да се изграждат и поддържат манталитет и култура на подкрепа.

Сега, всеки си е хванал Курдов под мишница и си мисли, че е гъзар като се скатае някъде на ТЗ, чопли семки и "коментира" играта така, че всеки възпитаник на Коверчано би му завидял на експертното мнение. В резултат трибуната се е напълнила с разни прически, пошло изглеждащи тийнерджърки, малки кежуали с анцузи и всякакви подобни. Като викнат и се чуват детска глъч и писъци, все едно сме публиката на Славия, Берое или Черноморец.

За това, не казарма, а концлагер с надзиратели и физически наказания трябва да стане трибуната.
106 години Красота, Вяра, Борба !

106 години Символ на Пловдив !

Върни се в “Ботев”