Фен тема за Йордан Минев
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Fallen_Angel
- Контакти:
Re: Данчо Минев в ЦСКА за 2,5 години
Ако наистина това е факт и няма сделка, работата отива на "В" група и без Сельо.
- a boy named goo
- Контакти:
След продажбата първо на Саидходжа и сега на Минев си личи как Христолов се опитва да изтиска Ботев до последно, нещо което показава, че дните му като собственик за преброени. С тези си действия много ми напомня на последните дни на Васил Божков в ЦСКА, тогава той действаше по подобен начин, като продаде Гъргоров, Хидиуед, Забавник и т.н.
Колкото до Минев, от мачовете които съм гледал съм изградил доста добри впечатления от него, особено от есенния мач на Ботев срещу ЦСКА, когато спокойно може да се каже, че беше над всички. Освен това като чета форума съм забелязал привържениците на Ботев да се изказват много ласкаво по негов адрес, което си мисля, че няма да е случайно.
Колкото до Минев, от мачовете които съм гледал съм изградил доста добри впечатления от него, особено от есенния мач на Ботев срещу ЦСКА, когато спокойно може да се каже, че беше над всички. Освен това като чета форума съм забелязал привържениците на Ботев да се изказват много ласкаво по негов адрес, което си мисля, че няма да е случайно.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди
Джон Фицджералд Кенеди
fcb написа:Минев за смет.Общо взето така ми изглежда сделката ако горното е вярно.То ,че селкия е взел пари под масата е ясно,но поне да беше взел Евгени Йорданов,Удоджи или някой друг с някакви качества за клуба,дейба и селския педал гаден.
Преди няколко години дадохме на Черно море - 3-ма млади и переспективни играчи за Даниел Моралес. Той се оказа пълен некадърник и след половин година бе изгонен от ЦСКА. За сметка на това младежите се наложиха в Черно море - вижте колко израстна един Миро Манолов.
- Fallen_Angel
- Контакти:
Данчо Минев - Футболист на Пловдив'2008
Последна промяна от Fallen_Angel на 06 яну 2009 17:53, променено общо 1 път.
Re: Данчо Минев - футболист на Пловдив
А таз година на България!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!
Re: Данчо Минев - Футболист на Пловдив'2008
Честито! Найстина си го заслужаваше, жалко само, че христолов остана и Данчо трябваше да си тръгне. Смърт за селския!
Честито на Минев заслужава го!
Митьо - умри удавен в лайна ! 

vhpvhp написа:Митьо - умри удавен в лайна !
На ДАНЧО - честито и благодаря за себераздаването, докато беше в БОТЕВ!
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!
Жалко че не са показали гласовете като миналата година....щеше да има 2 пъти повече от всички останали взети заедно 100% съм сигурен