Ботев и Металик се разбраха, пловдивчани започват от В група

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Re: Ботев и Металик се разбраха, пловдивчани започват от В група

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 10 юни 2010 21:05

BPFC1912 написа:ОФИЦИАЛНО!!! Металик се влива в Ботев. Стартираме от В група

След събрание на управителния съвет на ФК "Ботев" Пловдив тази вечер, председателят на клуба Марин Бакалов заяви официално, че е постигнато договорено споразумение с футболен клуб Металик Сопот. Закъсалият финансово аматьорски клуб ще се влее в редиците на най-стария отбор в България.
"Всички фенове трябва да са спокойни, че Ботев няма да стартира от регионалните групи. Имаме много работа още, като след тази устна договорка трябва да се мине и през юридически и административен аспект. След като стане напълно сливането ще обявим на цялата футболна общественост това. До тогава всички тези неща трябва минат и през общото събрание на членовете, което е много скоро" заяви още Бакалов.

За момента ще запазим в тайна, кои ще са играчите, треньорите и ръководния екип. Всички те ще станат известни в най-скоро време. Искаме да благодарим официално на ръководителите на Металик за оказаното съдействие.

http://www.bultras.com

Е ЗА ТВА СТАВА ВЪПРОС!!БРАВО!!!!!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 10 юни 2010 21:05

Явно отново аз съм прав :roll: :roll: Честито на отбора !
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Jeff Ament
Контакти:

Мнениеот Jeff Ament » 10 юни 2010 21:06

След събрание на управителния съвет на ФК "Ботев" Пловдив тази вечер, председателят на клуба Марин Бакалов заяви официално, че е постигнато договорено споразумение с футболен клуб Металик Сопот. Закъсалият финансово аматьорски клуб ще се влее в редиците на най-стария отбор в България.
"Всички фенове трябва да са спокойни, че Ботев няма да стартира от регионалните групи. Имаме много работа още, като след тази устна договорка трябва да се мине и през юридически и административен аспект. След като стане напълно сливането ще обявим на цялата футболна общественост това. До тогава всички тези неща трябва минат и през общото събрание на членовете, което е много скоро" заяви още Бакалов.

За момента ще запазим в тайна, кои ще са играчите, треньорите и ръководния екип. Всички те ще станат известни в най-скоро време. Искаме да благодарим официално на ръководителите на Металик за оказаното съдействие.

Според мен думата "вливане" не е правилна.Не купихме ли участието си във В група?
12 март 1912 г.

Изображение

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 10 юни 2010 21:07

Jeff Ament написа:

Според мен думата "вливане" не е правилна.Не купихме ли участието си във В група?

Потърси в интернет каква е разликата от "вливане в" и "влива се в".
Не натискайте ТУК!

Потребителски аватар
Abbiati
Контакти:

Мнениеот Abbiati » 10 юни 2010 21:07

Tommi написа:Явно отново аз съм прав :roll: :roll: Честито на отбора !

с кво точно си прав? А? Металик се влива в Ботев? ОК, тва е равно на Локо се влива във Велбъжд...познай кои два клуба спират да съществуват... нали си прав...
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 10 юни 2010 21:20

[offtopic]
vivacanary написа:Аууу буфер ми говори за автеничност :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Аз съм левскар ! ;)[/offtopic]
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
джони
Контакти:

Мнениеот джони » 10 юни 2010 21:22

Tommi написа:Явно отново аз съм прав :roll: :roll: Честито на отбора !

хайде обясни само едно нещо.ако не си педерaст,защо гледаш да си вреш г*за и да се фръцкаш пред загорели(за футбол) мъже

Потребителски аватар
vivacanary
Контакти:

Мнениеот vivacanary » 10 юни 2010 21:29

Tommi написа:[offtopic]
vivacanary написа:Аууу буфер ми говори за автеничност :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Аз съм левскар ! ;)[/offtopic]

Тогава за кво ревеш?

Потребителски аватар
BULTRASneverDIE

Мнениеот BULTRASneverDIE » 10 юни 2010 21:29

Не спорете сромите, ша ви излъжат
BULTRAS. Мъжки ласки за М,,,,,ТЕ

Върни се в “Ботев”