Ботев спретна контрола с Родопа

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

botev forever

Re: Ботев спретна контрола с Родопа

Мнениеот botev forever » 08 окт 2009 22:56

vhpvhp написа:Ок - дадоха пари за пристигането на почти две дузини чужди футболисти - това са самолетни билети ,хотели ... Платиха 14 апартамента за чужденците през българска агенция. Осигуриха нощувка в София преди мача с Локо Сф . Регистрираха пред НОИ футболисти с реални и високи заплати , които няма съмнение че ще се изплащат. Дадоха пари ,няколко играча ,които имта неясноти по здравословното си състояние да бъдат прегледани в София от специалисти... Докараха и някакви начални /макар и евтини/ екипи. По най-скромни сметки ,без да са още формални собственици на БОТЕВ са изхарчили поне 60-80 000 евро. :geek: НЕ СА ДАЛИ пукната стотинка за - стадион , терен , материална база /макар че Салерно поръча ремонт на съблекалните още преди 10 дена/, наеми на ст."Пловдив"... И аз на тяхно място ,докато не стана де юре собственик ,не бих дал стотинка за недвижимата собственост , а бих влагал само в представителния отбор :!: Това и наблюдаваме.

От кога наемите на 14 апартамента и един лагер в София струва 80 000 евро,ако изобщо има апартаменти.Пък и 14 апартамента?Витамините според доктора на отбора струват не повече от 400-500 лева на месец и въпреки това няма....

Потребителски аватар
BPFC1912
Контакти:

Мнениеот BPFC1912 » 08 окт 2009 23:01

бла бла бла......
Темата е за БОТЕВ и Родопа , но няма как да не се осере !
Стига сте се разправяли , че започвате да дразните.Дали ще има или няма да има сделка ще се разбере скоро.Истината е че има някакво раздвижване около нашия отбор , но дали само с него ще си останем времето ще покаже.Важното е че и с и без сделка ние си оставаме БОТЕВИСТИ и като такива трабва да се уважаваме.Другото е преходно.

Потребителски аватар
yasen_ov4arov

Мнениеот yasen_ov4arov » 09 окт 2009 09:16

botev forever написа:
vhpvhp написа:Ок - дадоха пари за пристигането на почти две дузини чужди футболисти - това са самолетни билети ,хотели ... Платиха 14 апартамента за чужденците през българска агенция. Осигуриха нощувка в София преди мача с Локо Сф . Регистрираха пред НОИ футболисти с реални и високи заплати , които няма съмнение че ще се изплащат. Дадоха пари ,няколко играча ,които имта неясноти по здравословното си състояние да бъдат прегледани в София от специалисти... Докараха и някакви начални /макар и евтини/ екипи. По най-скромни сметки ,без да са още формални собственици на БОТЕВ са изхарчили поне 60-80 000 евро. :geek: НЕ СА ДАЛИ пукната стотинка за - стадион , терен , материална база /макар че Салерно поръча ремонт на съблекалните още преди 10 дена/, наеми на ст."Пловдив"... И аз на тяхно място ,докато не стана де юре собственик ,не бих дал стотинка за недвижимата собственост , а бих влагал само в представителния отбор :!: Това и наблюдаваме.

От кога наемите на 14 апартамента и един лагер в София струва 80 000 евро,ако изобщо има апартаменти.Пък и 14 апартамента?Витамините според доктора на отбора струват не повече от 400-500 лева на месец и въпреки това няма....

Мм да :| .Добави и контролата с Родопа и работата наистина почва да намирисва.Особено ако днес макароните не излезнат с нови екипи,на които да пише Пепси или кафе Мока,или която и да е голяма фирма.
Ние пак ще се върнем на върха!!!

iliyan_h написа:Аз съм от Левски, но искам да ви кажа че сте най-великата публика в България и стискам палци Ботев да заеме истинското си място в първенството.

Потребителски аватар
antonzzzz

Мнениеот antonzzzz » 09 окт 2009 09:21

@botev forever

Промяна има.Само слепите не я виждат.Първо - имаме треньор,който е на светлинни години напред от всчики треньори,които сме имали досега.Макар и според "италианския журналист" да е добър за серия С,в момента няма по-добър в България от него.
Второ - имаме футболисти,играещи с хъс,какъвто от години не е виждан на Колежа.В пъти по заслужаващи жълтатата фланелка от нашите родни папараци звезди.Ако ти,ботев форевър си се притеснил за твоето момче - ако наистина е добро - няма място за притеснения.Когато тръгне ДЮШ ще има много деца,които няма да е нужно да си плащат,за да тренират в Ботев и тогава наистина ще се види кои са добри.Пожелавам ти твоето дете да има бъдеще в БОТЕВ.
Трето- на тренировките се вижда,че дори нашите мили родни юноши блъскат здраво.Е,ако смятат ,че ще продължават да я карат без пари-едва ли биха били толкова мотивирани.
Четвърто - имаме конкретни имена на новите хора -Орнела,Салерно,Мпасинкату.Италианските медии говорят за БОТЕВ и ако тези хора в БГ са никои,то в Италия определено имат име и едви ли ще си заложат авторитета в една постановка.

А сега малко за твоите притеснения - телефоните били изключени...Браво!!!Това е начина.Аз не искам медийни звезди ,а играчи,раздаващи се на терена.Ти чувал ли си играчите на някой нормален европейски футболен клуб да са с известни за феновете телефони? А и Пичиони - аз не знам да има уважаващ себе си треньор,които да отговаря на въпроси,свързани със собствеността на отбора.Евала му правя,че отклонява всича всички подобни въпроси.Това не му е работата,а и като професионалист не трябва и да го интересува изобщо.
Притесняваш се за витамините,за които трябвали 400-500 лв.Това е смешно.Нашият доктор живее в 19 век още.Той ще е първия изгонен,ако се изгради една модерна система(което си е задължително).Такива като него не ни трябват.трябват ни специалисти с модерни медински познания.Това е пътя и рано или късно ще се изгради.

botev forever

Мнениеот botev forever » 09 окт 2009 11:04

antonzzzz,мисля,черябва да се спре с личностни нападки.Да коментираме нещата такива каквито са.Казваш браво,че са изключили телефоните.1.Майната им на футболерските джиесеми.Аз казвам за стационарните в клуба,защото за да пуснат един факс служителките тичат при началника на поделението за да си свършат работа.Не е нормално в 21 век пфк да нямат телефон и интернет.2.Не е нормално футболистите да нямат елементарно медикаментозно възстановяване.3.Нямаме що годе читава екиперовка.4.Ако ти не взимаш 6 месеца заплата как ли би се чувствал?Или мен и теб това не ни засяга?Ами ако утре ти си на тяхно място?

Потребителски аватар
antonzzzz

Мнениеот antonzzzz » 09 окт 2009 11:46

Не 6,а 2 месеца да ме оставят без заплата-веднага напускам! Достатъчно съм кадърен,че да не стоя и да работя без заплата. А ти как си представяш - млад ,здрав,със самочувствие човек да стои 6 месеца без заплата? Че на всичко отгоре да полага(особено напоследък) неимоверни усилия (говоря за тренировките)

Ако мислиш ,че с витамини за 500 лева ще има медикаментозно възтановяване - в адски дълбока грешка си. Че то по една прясна ябълка на ден ще е по-добре ( от медицинска гледна точка) отколкото витамини за 500 лв,които са едни химични боклуци,които си излизат от организма,без да оказват каквото и да е положително влияние.
За екипировката се каза,че се подготвя.То иначе митю щеше да получи инфаркт,когато ни хвърляха фланелките и гащетата в Надежда.

За стационарните телефони - не съм в течение,но началника на поделението да ги резне,да видим тогава какво ще правят.

botev forever

Мнениеот botev forever » 09 окт 2009 11:59

antonzzzz написа:Не 6,а 2 месеца да ме оставят без заплата-веднага напускам! Достатъчно съм кадърен,че да не стоя и да работя без заплата. А ти как си представяш - млад ,здрав,със самочувствие човек да стои 6 месеца без заплата? Че на всичко отгоре да полага(особено напоследък) неимоверни усилия (говоря за тренировките)

Ако мислиш ,че с витамини за 500 лева ще има медикаментозно възтановяване - в адски дълбока грешка си. Че то по една прясна ябълка на ден ще е по-добре ( от медицинска гледна точка) отколкото витамини за 500 лв,които са едни химични боклуци,които си излизат от организма,без да оказват каквото и да е положително влияние.
За екипировката се каза,че се подготвя.То иначе митю щеше да получи инфаркт,когато ни хвърляха фланелките и гащетата в Надежда.

За стационарните телефони - не съм в течение,но началника на поделението да ги резне,да видим тогава какво ще правят.

Честито!!!Да си поканим Селяка!!!Отбора няма нужда от средства и глезотии,като телефони,интернет,пари за школа,екипи и заплати!!всичко това Селянина го може!

Потребителски аватар
antonzzzz

Мнениеот antonzzzz » 09 окт 2009 12:12

Къде е тази школа,че да се влагат пари в нея?
Когато се направи школа,тогава ще се влагат пари и то доста.
Обясни ми за какво им е на бабите служители в клуба интернет?
Стига с тези екипи - ти какво искаш първо да се облечат с нови екипи децата ли? Екипите се подготвят -първо за мъжкия тим,след това за всички останали.Ще има и за вас!
Хайде сега отговори ми с конкртено име кой не е взимал заплата от 6 месеца? Искам конкретно име - че да отида и да го заплюя този човек! Щом седи 6 месеца без заплата е абсолютен некадърник и поради това СРАМИ името на отбора!

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Мнениеот ilian12 » 09 окт 2009 12:17

Има много фенове на Ботев като мен в чужбина. Нека тези от Пловдив да пускат по възможност подробни коментари на играните мачове.
105 години / 4 поколения ботевисти!

botev forever

Мнениеот botev forever » 09 окт 2009 12:36

antonzzzz написа:Къде е тази школа,че да се влагат пари в нея?
Когато се направи школа,тогава ще се влагат пари и то доста.
Обясни ми за какво им е на бабите служители в клуба интернет?
Стига с тези екипи - ти какво искаш първо да се облечат с нови екипи децата ли? Екипите се подготвят -първо за мъжкия тим,след това за всички останали.Ще има и за вас!
Хайде сега отговори ми с конкртено име кой не е взимал заплата от 6 месеца? Искам конкретно име - че да отида и да го заплюя този човек! Щом седи 6 месеца без заплата е абсолютен некадърник и поради това СРАМИ името на отбора!

Ще трябва доста да поплюеш,защото става въпрос за всички-работници,служители и футболисти и треньори.

Върни се в “Ботев”