Монтана - Ботев Пд / 25.07.15 / 18:30 часа 6:0 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Монтана - Ботев Пд / 25.07.15 / 18:30 часа
Няма как Пепо Пенчев да бие Феро на футбол..
Щом и Тъча се взе за футболист в този мач и взе да прави странични ножици........

Меду другото-аз който бях един от най-големите привърженици на това Пепо да ни стане треньор, започвам да се съмнявам в правилността на този избор.
Реално погледнато след мача с ЦСКА миналия сезон, Ботев не играе АБСОЛЮТНО НИЩО!
Реално погледнато след мача с ЦСКА миналия сезон, Ботев не играе АБСОЛЮТНО НИЩО!

samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш
Седя и си мисля... Ботев ли са станали ужасно слаби или пък Монтана изведнъж са спретнали отбор... Май истината е някъде посредата, прави впечатление офанзивната и креативна игра на домакините, не съм очаквал такива изпълнения от тях, явно тази година битката сред изпадащите ще е жестока (гледах и първия мач на Пирин Бг с/у моите и смея да твърдя, че те също бяха доста стабилни). Като цяло - трябва да се стягат всички ако искат да останат в "А"

100 години Черно Море !
olfix написа:Няма как Пепо Пенчев да бие Феро на футбол..
Очевидно...
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш
- slash1912
- Контакти:
Няма кой да бие дузпа
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
Въпреки всичко поздравявам и аз Монтанци, играят добре и сравнително чисто без грубости до тука.
Дано удържим 2-то полувреме този резултат това ще е чудо ! Пепо ако има някой еднорък вратар на скамейката да не се чуди ами да го слага че тоя манекен е на път да направи най-големия позор на отбора.
Хубаво че Левски не можеха да ни уцелят вратата предния мач

Дано удържим 2-то полувреме този резултат това ще е чудо ! Пепо ако има някой еднорък вратар на скамейката да не се чуди ами да го слага че тоя манекен е на път да направи най-големия позор на отбора.
Хубаво че Левски не можеха да ни уцелят вратата предния мач

БОТЕВ Пловдив
UniX95 написа:Седя и си мисля... Ботев ли са станали ужасно слаби или пък Монтана изведнъж са спретнали отбор
И двете.
Ние сме безумни в защита,а за вратарчето просто нямам достатъчно силни думи да обясня какъв нещастник е,докато Монтана имат треньор,който доказано знае за кво става дума в тая игра,съответно се получават некви закономерни неща...
Тия се подиграват с нас бе.
Няма такава пародия.
Няма такъв резил 

Последна промяна от Isco на 25 юли 2015 19:24, променено общо 1 път.
UniX95 написа:Седя и си мисля... Ботев ли са станали ужасно слаби или пък Монтана изведнъж са спретнали отбор... Май истината е някъде посредата, прави впечатление офанзивната и креативна игра на домакините, не съм очаквал такива изпълнения от тях, явно тази година битката сред изпадащите ще е жестока (гледах и първия мач на Пирин Бг с/у моите и смея да твърдя, че те също бяха доста стабилни). Като цяло - трябва да се стягат всички ако искат да останат в "А"![]()
Mиналата година Монтана би ЦСКА и Левски в мачове за купата. Сега жълтите отнасят кожения ланец. Феро не е треньор, с който може лесно да се ебаваш. Ще има още бомби на стадион Огоста тая година.