"А"група,8 кръг:Ботев-Лудогорец
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: "А"група,8 кръг:Ботев-Лудогорец
snakebite написа:subzero написа:1Neutralen написа:
А бе знаем колко си принципен ти...Сега като няма аванта гледаш да си присламчиш към някой силен отбор.
Май се обърка .
От лизане на Кировия задник съвсем загуби разсъдък.
Пък и по-голяма аванта от вашата.....
Оспамихме им форума на Ботев ..
Субчо...аз съм казал за национала, че не е ли смешен, точно смешен е думата синоним на некадърен и слаб !Предизвиква смях играта и некадърността от там - смешен !..Нали си умен ..уж...
Същите национали направиха равен с Естония 2;2, а после Словения ги смаза със 7:1, СЛОВЕНИЯ...
Не бих се плашил ни от Лъчко Балтанов, ни от Гамаков, ни от Колев, ни от Чунчуков...
Колкото и публиката да ги надъхва, и да се нахъсят, класата си е класа...
Но повтарям се вече за незнам кой ли път - не излезем ли мотивирани, Ботев може и да бие !!
Смешни, несмешни, национали са. И ние се гордеем с това. Това ще е бъдещия мъжки национален отбор, а не Кейшара, Ешпиньо, Мисиджан,Абао,Анисе, Хамза,Марселиньо и прочее. Аре в дивия!
Само с викане,Овче блеене и маймунски подскачания покрай тъчлинията не става пичове,иска се и класа.
Ако сме реалисти,резултата е 1-2 на ходом,че даже ако вкараме гол ше е добре...
Ако сме реалисти,резултата е 1-2 на ходом,че даже ако вкараме гол ше е добре...
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш
- 1Neutralen
- Контакти:
Pantera12 написа:snakebite написа:subzero написа:1Neutralen написа:
А бе знаем колко си принципен ти...Сега като няма аванта гледаш да си присламчиш към някой силен отбор.
Май се обърка .
Субчо...аз съм казал за национала, че не е ли смешен, точно смешен е думата синоним на некадърен и слаб !Предизвиква смях играта и некадърността от там - смешен !..Нали си умен ..уж...
Същите национали направиха равен с Естония 2;2, а после Словения ги смаза със 7:1, СЛОВЕНИЯ...
Не бих се плашил ни от Лъчко Балтанов, ни от Гамаков, ни от Колев, ни от Чунчуков...
Но повтарям се вече за незнам кой ли път - не излезем ли мотивирани, Ботев може и да бие !!
Смешни, несмешни, национали са. И ние се гордеем с това. Това ще е бъдещия мъжки национален отбор, а не Кейшара, Ешпиньо, Мисиджан,Абао,Анисе, Хамза,Марселиньо и прочее. Аре в дивия!
Разликата е че Лудогорец е клубен отбор. Недей да стравняваш двете неща!
Младежките национали били смешни, много скоро пък ще видим лудогорския национален отбор колко смешен изглежда в групите на ШЛ. 

1Neutralen написа:Pantera12 написа:snakebite написа:subzero написа:1Neutralen написа:
Май се обърка .
Разликата е че Лудогорец е клубен отбор. Недей да стравняваш двете неща!
Нищо не сравнявам. Говоря за УВАЖЕНИЕ! Не е редно да наричаш тия млади момчета смешници. Или "националната кауза" е по-важна Националния отбор? Това вече ще е твърде нагло от ваша страна.
-
Нямам нищо против отбора ви,но едно не ми става ясно,как при представянето на този мач поставяте снимката на В.Вуцов,един от най голямите и истински ЛЕВСКАРИ?!Предполагам,че не сте забравили как плюехте срещу Мъри(изобщо не го харесвам),а съм сигурен че по същия начин ще плюете и срещу Вуцов.Това се казва липса на спортен морал.
- batmanlevski
- Контакти:
4-0
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
- nikita 333
- Контакти:
0-3 И овчата глава спешно в първа градска... 

По страшен от спин-а, по-опасен от рак-а си остава простака!!!