Любо Пенев напусна "Ботев"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Централен

Re: Любо Пенев напусна "Ботев"

Мнениеот Централен » 07 юли 2014 16:37

Възрастен написа:
Централен написа:
Възрастен написа:
bobo_13 написа:Добре на Общината, а общината наема ли се да покрива кредита...това е въпроса. Тази база е със заеми...ясно е, че досегашните спонсори прекратяват финансирането, ако не се намеси Барека и се примоли на Доган да възстанови финансите....това са въпросите, само с юноши нещата отиват към изпадане....

Никой не покрива кредит, който не е теглил. Не съм наясно с подробности по финансирането, но базата се води в активите на Общината на пълната си стойност (за което се плаща данък сгради и такса смет). Което ме навежда на мисълта, че няма кредити. Ти, като си купиш кола с кредит, завеждаш ли я в счетоводството преди да си го изплатил? И кой е собственик на автомобила (държи големия талон) докато се изплатиш кредита?

Малки гл`пости говориш, ама хайде. :lol:
Първа-съпоставка на движим с недвижим имот.
За ипотека чувал ли си някога?
И какво значи-"базата се води в активите на Общината на пълната си стойност" :lol: :lol: :lol:
Еееех, драги ми смехурко.
А любо си е такъв.

Те го и Кмета ти е отговорил: "В момента базата в Коматево е общинска собственост, а клубът я управлява по силата на концесионния договор за определен срок. И нито един кредитор не може да има претенции към собствеността на базата, тя е общинска", поясни кметът.

Не ми пука на кой е базата.
Писах в друга връзка.
А за кмета-по-нагоре също съм коментирал.
Или смяташ, че цецо е построил терени и сгради и ги е подарил на общината? :lol:
Земята е общинска.
„Човек заради едното име красно живей"
Рачко Пръдлето

" валидол за теб на 07 Окт 2013 19:32 :
Да и некрофил съм. "

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 07 юли 2014 16:37

za nas e toj religiq написа:
bobo_13 написа:
Thurman Murman написа:
bobo_13 написа:Тази база е със заеми...

Към???

Е според теб кой е извадил парии е дал кеш милиони да се построи??????? Цецо Василев ли? :) :) :) :) Към КТБ разбира се или Креди Агрикол

Голям философ се извъди ! Ами ако кредитите са към фирми на Василев (ако въобще има кредити), а не към клуба , кво ще дрънкаш тогава :?

Ми нали това обяснявам дали е КТБ, Бромакс или тем подобни фирми...ако не е платена кеш има заеми....най-хубавото ще е ако наистина е общинска и си остане за общината, а не я вземе някой

Аз продължавам да се учудвам как може да породължавате да подкрепяте човек, който се докзва, че е харчил безразборно държавни пари и е обслужвал ДПС. Да жалко за Ботев, голям клуб, но да продължавате да подкрепяте човек, който избяга в Австрия и не смее да се прибере....
Последна промяна от bobo_13 на 07 юли 2014 16:39, променено общо 1 път.
Интериорни врати - Врати хармоника

Потребителски аватар
Централен

Мнениеот Централен » 07 юли 2014 16:38

Възрастен написа:
Централен написа:
Thurman Murman написа:
"В момента базата в Коматево е общинска собственост, а клубът я управлява по силата на концесионния договор за определен срок. И нито един кредитор не може да има претенции към собствеността на базата, тя е общинска", поясни кметът.

Дрън -дрън.
ЗЕМЯТА е общинска.
Сградите-не.

Много, ама много си в грешка. Прочети концесионния договор на сайта на Общината и спри да плещиш глупости!

Да ми линк де.Няма да ровя за нещо, което съм сигурен ,че е така, както съм написал. :lol:
Рачко Пръдлето

Да и некрофил съм. "

Възрастен
Контакти:

Мнениеот Възрастен » 07 юли 2014 16:40

bobo_13 написа:НА този, който е платил парите.....как да ти го обясня по-просто и това отива в акйтивите на собственика, но това не означава, че няма заем или ипотека зад това....нещо май не можеш да схаванеш, а?

Аз искам да си построя къша, нямам пари, вземам заем....всички разрешителни и тем подобни неща се водят на мен, включително имам и нотариален акт...но заема към банката си тече на месец.....

Нямаш нотариален акт на твое име, това искам да ти кажа. Не можеш да вземеш заем срещу нищо - става с ипотека. Ипотекирайки бъдещия строеж, той става собственост на кредитодателя до изплащане на кредита в пълен размер и отписване от Кредитния регистър. Чак след това можеш да си извадиш Нот. акт на твое име.

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 07 юли 2014 16:41

Оказа се, че Ботев е инвестирал тройно повече от предвиденото в новата супербаза в Коматево. В сряда общинският съвет в Пловдив трябва да гласува намаляване на концесионната такса заради по-високото вложение.

По договор клубът собственост на Цветан Василев, трябваше да даде 4,757 млн. лв. по градежа. Излезе, че са похарчени 13 298 444,01 лв. без ДДС. Явно разходът е по волята на банкера Василев.

Read more: http://sport.plovdiv24.bg/463914.html#ixzz36n29mn7N

Потребителски аватар
Централен

Мнениеот Централен » 07 юли 2014 16:44

Възрастен написа:
bobo_13 написа:НА този, който е платил парите.....как да ти го обясня по-просто и това отива в акйтивите на собственика, но това не означава, че няма заем или ипотека зад това....нещо май не можеш да схаванеш, а?

Аз искам да си построя къша, нямам пари, вземам заем....всички разрешителни и тем подобни неща се водят на мен, включително имам и нотариален акт...но заема към банката си тече на месец.....

Нямаш нотариален акт на твое име, това искам да ти кажа. Не можеш да вземеш заем срещу нищо - става с ипотека. Ипотекирайки бъдещия строеж, той става собственост на кредитодателя до изплащане на кредита в пълен размер и отписване от Кредитния регистър. Чак след това можеш да си извадиш Нот. акт на твое име.

Престани да се излагаш. :lol:
Рачко Пръдлето

Да и некрофил съм. "

Потребителски аватар
Libera
Контакти:

Мнениеот Libera » 07 юли 2014 16:45

Поредният фарс в родния футбол! Докато не спрат да пускат мутри и престъпници с някое милионче във футбола, няма да се оправи нищо! Пенев какво да дири в отбор, който сигурно ще е последен в групата и догодина няма да съществува, че има и такива глупаци, които му се сърдят?

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 07 юли 2014 16:48

Възрастен написа:

Ти чуваш ли се какво говориш??? Можеш да изтеглиш потребителски кредит до 50 000 лева, само с/у трудов договор или с поръчители. Защо ти е да ипотекираш нещо???
А моя нотариален акт защо е в мен, след като си плащам ипотеката още? казва се "НОТАРИАЛЕН АКТ ЗА ДОГОВОРНА ИПОТЕКА"...айде стига съм ти обяснявал, че ще трябва да ми плащаш вече за уроци

Потребителски аватар
Централен

Мнениеот Централен » 07 юли 2014 16:51

bobo_13 написа:
Възрастен написа:

Ти чуваш ли се какво говориш??? Можеш да изтеглиш потребителски кредит до 50 000 лева, само с/у трудов договор или с поръчители. Защо ти е да ипотекираш нещо???
А моя нотариален акт защо е в мен, след като си плащам ипотеката още? казва се "НОТАРИАЛЕН АКТ ЗА ДОГОВОРНА ИПОТЕКА"...айде стига съм ти обяснявал, че ще трябва да ми плащаш вече за уроци

Не му обяснявай повече.
:lol:
А иначе е хубаво базата, както и стадионът/ако и когато се завърши/ да си е на клуба.
Дай Боже всички клубове с хубави бази и стадиони.
Рачко Пръдлето

Да и некрофил съм. "

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 07 юли 2014 16:53

bobo_13 написа:
Възрастен написа:

Мале, мале, уроци бил предавал. А ти, учителю, правиш ли разлика между концесионен договор и договор между частноправни субекти?
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Върни се в “Ботев”