Възрастен написа:Централен написа:Възрастен написа:bobo_13 написа:Добре на Общината, а общината наема ли се да покрива кредита...това е въпроса. Тази база е със заеми...ясно е, че досегашните спонсори прекратяват финансирането, ако не се намеси Барека и се примоли на Доган да възстанови финансите....това са въпросите, само с юноши нещата отиват към изпадане....
Никой не покрива кредит, който не е теглил. Не съм наясно с подробности по финансирането, но базата се води в активите на Общината на пълната си стойност (за което се плаща данък сгради и такса смет). Което ме навежда на мисълта, че няма кредити. Ти, като си купиш кола с кредит, завеждаш ли я в счетоводството преди да си го изплатил? И кой е собственик на автомобила (държи големия талон) докато се изплатиш кредита?
Малки гл`пости говориш, ама хайде.![]()
Първа-съпоставка на движим с недвижим имот.
За ипотека чувал ли си някога?
И какво значи-"базата се води в активите на Общината на пълната си стойност"![]()
![]()
![]()
Еееех, драги ми смехурко.
А любо си е такъв.
Те го и Кмета ти е отговорил: "В момента базата в Коматево е общинска собственост, а клубът я управлява по силата на концесионния договор за определен срок. И нито един кредитор не може да има претенции към собствеността на базата, тя е общинска", поясни кметът.
Не ми пука на кой е базата.
Писах в друга връзка.
А за кмета-по-нагоре също съм коментирал.
Или смяташ, че цецо е построил терени и сгради и ги е подарил на общината?

Земята е общинска.