Селекция - лято 2014

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
stefani

Re: Селекция - лято 2014

Мнениеот stefani » 21 май 2014 16:57

Ако Цецо има мозък , селекцията трябва да почне с нов треньор :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
batmari2
Контакти:

Мнениеот batmari2 » 21 май 2014 19:05

Пичове не е ли време всички визирам публика, треньори и футболисти да помълчим малко, да спрем да ръсим мозък, кой да си ходи, кой да остава.
Видяхте, че с прекалено вмешателство създадохме сами напрежение в любимия ни клуб, което ескалира точно като бумеранг когато не трябва !!!
Ако сега замълчим поне за месец, хората който бъркат ще си платят и тръгнат без тъпи оправдания ! Оставете отбора да работи от нас се иска само да го подкрепим в Първия мач в Европа там ще излезе истината която сами скрихме на ФИНАЛА !!!!!

Потребителски аватар
bulgaro
Контакти:

Мнениеот bulgaro » 22 май 2014 09:30

За освобождаване:
Димитър Димитров, Станимир Стоилов и целият му щаб, Стаховяк, Везалов, Артур, Бенга, Спрокел, Огнянов, Сърмов, Ромарио, Педро, Иршак, Анисе, Хамза, Куртеан, Вандер
Могат да останат:
Николов, Минев, Филипов, Доре, Цветков, Христов, Лукин
Задължително да се вземат:
Марин Бакалов, като старши треньор с щаб К.Видолов, П. Пенчев и Вичев - треньор на вратарите. Бакалов да докара играчи по свое усмотрение, имаме много кадърни момчета в Раковски и в школата, сигурен съм, че с още три - четири класни попълнения ще се борим за нещо повече от най-скъпото четвърто място в историята. Важното е да няма мениджърски интереси, комисионни и приятелски жестове - ти на мен, аз на теб.
106 години Красота, Вяра, Борба !

106 години Символ на Пловдив !

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 22 май 2014 10:22

bulgaro написа:За освобождаване:
Артур, Бенга,Педро, Иршак, Анисе, Хамза, Куртеан, Вандер

За тия не съм съгласен да се махат...
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Мнениеот ilian12 » 22 май 2014 10:54

Димитър Димитров, Станимир Стоилов и целият му щаб, Стаховяк, Везалов, Артур, Бенга, Спрокел, Огнянов, Сърмов, Ромарио, Педро, Иршак, Анисе, Хамза, Куртеан, Вандер
Могат да останат:
Николов, Минев, Филипов, Доре, Цветков, Христов, Лукин
Задължително да се вземат:
Марин Бакалов, като старши треньор с щаб К.Видолов, П. Пенчев и Вичев - треньор на вратарите. Бакалов да докара играчи по свое усмотрение, имаме много кадърни момчета в Раковски и в школата, сигурен съм, че с още три - четири класни попълнения ще се борим за нещо повече от най-скъпото четвърто място в историята. Важното е да няма мениджърски интереси, комисионни и приятелски жестове - ти на мен, аз на теб.

Това резюме от решение на квартална сбирка на анонимните алкохолици гравитиращи в района на "бирената" ли е?
Къде е частта в която се казва, че отбора градящ се на базата на играещите в Раковски и доказалите се във "В" група ще има основна цел задържане в "А" група и обиграване на кадри за ЦСКА и Левски?
105 години / 4 поколения ботевисти!

Потребителски аватар
bulgaro
Контакти:

Мнениеот bulgaro » 22 май 2014 12:01

El Commandante написа:
Артур, Бенга,Педро, Иршак, Анисе, Хамза, Куртеан, Вандер

За тия не съм съгласен да се махат...

Колкото по-рано се отървем от тях, толкова по-голям шанс има да изградим ядрото на отбора от наши момчета, които ще играят със сърце за Ботев.
Артур - и преди да стане най-скъпоплатеният преводач в България, не беше на нужното ниво. Има добро центриране, техничен е, но не е достатъчно бърз да играе като крило. В защитната фаза на играта е меко казано посредствен футболист. И заема място за чужденец, напразно чакате да получи паспорт, така му е осрана ситуацията от ръководството, че ви е бедна фантазията. Ще остане като камък да ни виси на шията с 5 цифрена заплата.
Бенга - един от зимните балони, до тук не показва да е по-качествен от Джинич например.
Педро - това малко негърче изяде хляба на футболист като Петьо Атанасов - ботевист, милееш за отбора. Благодарение на % от заплата, който киха на Кауня все още го гледаме как не може да премине през защитник ек - ек и се мъчим. Няма техника, няма скорост, няма дрибъл, няма центриране, да не говорим за удар - най-слабото крило в историята на Ботев.
Иршак - един от многото играчи, които са неузнаваеми при "професионалната" работа на Хасковския. Всички помним каква машина беше при Феро, постепено формата му спадна и стана рисков футболист, всеки мач е с картон, често си изпуска нервите, по-скоро пречи на отбора, отколкото да помага.
Анисе - не помня някога да сме имали подобна муха без глава, само се щура по терена, създава впечатление за активност, но кпд = 0. На него се дължи част от спада в играта на Иршак.
Хамза - типичен консуматор, рядко се вижда съвременен нападател, който да е толкова статичен, немотивиран, неподвижен. Балонът на трансферната зима. Не ми се мисли, Правилния каква комисионна е прибрал от него.
Куртеан - уж трябваше да замести Тошко, а сега се оказа, че му търсим на него заместник. Нито скорост, нито техника, нито центриране, нито удар. Разочарование и балон, също като Хамза.
Вандер - поредният, който изгуби формата си при Мъди. При Феро имаше свободата да импровизира, при Въгларовския и неговата "тактическа дисциплина" Вандер е предсказуем, беззъб и неефективен играч.

ilian12 написа:Това резюме от решение на квартална сбирка на анонимните алкохолици гравитиращи в района на "бирената" ли е?
Къде е частта в която се казва, че отбора градящ се на базата на играещите в Раковски и доказалите се във "В" група ще има основна цел задържане в "А" група и обиграване на кадри за ЦСКА и Левски?

Появиха се веднага амбразурчиците :lol:
С парите, с които разполага Пъпеша, теб да сложат треньор, няма как отборът да се бори за оцеляване. В Раковски и в школата има много млади и талантливи играчи, но на тях никога няма да им се даде шанс, защото не носят комисионни и % от заплата, и на вас, подлогите, няма с какво да ви плаща Кауня.

Потребителски аватар
Plovdivskia Grand
Контакти:

Мнениеот Plovdivskia Grand » 22 май 2014 13:11

Предлагам на бъдещия треньор на вратарите "Вичката"за помощник-треньори/на вратарите разбира се/Лилчо и Армандо :lol: :lol: :lol: !

Потребителски аватар
atanas7510
Контакти:

Мнениеот atanas7510 » 22 май 2014 13:16

Без да съм защитник на Мъри, мога да не се съглася за теб и за Хамза и за Иршак и за Педро за другите донякъде си прав .Но Бенга направи страхотен мач с Лудогорец просто му е по бавна адаптацията мисля, че е страхотен защитник просто му трябва време между другото Джинич прави страхотен сезон в Полша и беше избран за играч на мача в купата на Полша. Хамза 6 гола 7 асистенции за 13 мача това са фактите и те не говорят лошо.Педро е бърз има техника и на практика неговата игра ни закара на финала в Бургас.За Вандер от типа играчи който е добре да имаш но не за титуляр а за резерва остър креативен но страшно зле тактически играч нещо което едва ли може някога да се оправи. За Артур съм съгласен.Иршак е сега е машина в дефанзивен план не знам защо някой иска да гради от него игра. Анисе най полезния ни играч през пролетта.

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 22 май 2014 14:07

atanas7510 написа:Без да съм защитник на Мъри, мога да не се съглася за теб и за Хамза и за Иршак и за Педро за другите донякъде си прав .Но Бенга направи страхотен мач с Лудогорец просто му е по бавна адаптацията мисля, че е страхотен защитник просто му трябва време между другото Джинич прави страхотен сезон в Полша и беше избран за играч на мача в купата на Полша. Хамза 6 гола 7 асистенции за 13 мача това са фактите и те не говорят лошо.Педро е бърз има техника и на практика неговата игра ни закара на финала в Бургас.За Вандер от типа играчи който е добре да имаш но не за титуляр а за резерва остър креативен но страшно зле тактически играч нещо което едва ли може някога да се оправи. За Артур съм съгласен.Иршак е сега е машина в дефанзивен план не знам защо някой иска да гради от него игра. Анисе най полезния ни играч през пролетта.

Тези неща на булгаро няма как да му ги обясниш,той знае по-добре от тебе и от мене и от всички...
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

Потребителски аватар
bulgaro
Контакти:

Мнениеот bulgaro » 22 май 2014 15:39

Знам, защото за разлика от повечето тук, аз съм играл футбол професионално и за разлика от вас, моите футболни познания не се базират на гледане на Диема през уикенда и четене по форумите!

Върни се в “Ботев”