А група , Лудогорец - Ботев ПД 30.03.14 - 19:30

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Re: А група , Лудогорец - Ботев ПД 30.03.14 - 19:30

Мнениеот Raoul_Duke » 29 мар 2014 09:47

boabbb написа:Това е абсолютно сериозно, нищо, че по принцип си правя гаргара.

Виж сега Боянчо... След срещата, която се проведе, мога да кажа много неща, но нито в момента има смисъл, нито пък ще го направя тук, където има буферчета под прикритие, разни елементи като теб и т.н. Нищо лично, просто не е ваша работа. Не сме фенове, за които ЛЕ да е фикс-идея. Или ще стане, или не. Както казах и по-горе, скоро ще има промени, от които ние, феновете на Ботев, ще сме доволни. Засега това е достатъчно. Цветан Василев е приел идеята "Ботев" присърце, така че място за тревоги няма. Ако пък се намери някой, който да не може да изтрае месец и половина, то с такъв изобщо няма смисъл да се говори дори.
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 29 мар 2014 09:49

Raoul_Duke написа:
boabbb написа:Това е абсолютно сериозно, нищо, че по принцип си правя гаргара.

Виж сега Боянчо... След срещата, която се проведе, мога да кажа много неща, но нито в момента има смисъл, нито пък ще го направя тук, където има буферчета под прикритие, разни елементи като теб и т.н. Нищо лично, просто не е ваша работа. Не сме фенове, за които ЛЕ да е фикс-идея. Или ще стане, или не. Както казах и по-горе, скоро ще има промени, от които ние, феновете на Ботев, ще сме доволни. Засега това е достатъчно. Цветан Василев е приел идеята "Ботев" присърце, така че място за тревоги няма. Ако пък се намери някой, който да не може да изтрае месец и половина, то с такъв изобщо няма смисъл да се говори дори.

Опа, ще изпратите Правия и Мъди :mrgreen: :lol: Правилно ;)
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 29 мар 2014 09:55

Нищо не съм казал ;)
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 29 мар 2014 10:10

Raoul_Duke написа:
Жълто-черен Пловдив написа:Въздух под налягане си ти, комплексарче. Можеше и да разбереш какво питам, ако не триехте неудобните постове.
А, че си мъжле само в глутницата викачи от "Мъри бойз", това на всички стана ясно.
Не аз тръгнах първи да обиждам, нито да лепя етикети.
Просто написах, че съм фен на Ботев Пловдив, а не на Цветан Василев, при цялото ми уважение към него, и че след срамния мач на Герена, трябваше някой висшестоящ /ако не собственикът лично/ да излезе и да каже какво става или поне да потърси отговорност от треньорите и футболистите. Заради това ме обявихте за буфер и започнахте да се заяждате. А като ви свършиха словесните аргументи, преминахте към селско-кръчмарски заплахи и подкани да сме се срещали. Жалка история.

Виж сега, черно-бял несретнико под прикритие. "Въздух под налягане" няма как да е някой, на когото знаеш точното място на стадиона и при всеки един момент можеш да го откриеш. Въздух под налягане си ти, невестулко с фалшив профил. А и си толкова тъп, че даже не се усещаш, че с всеки един пост си разваляш все повече прикритието. Викачи "Мъри бойз" НЯМА, него никой не го харесва и скоро няма да е при нас. Въпрос на време е. Обаче виж, викачи "Коко бойз" има доста и се видя след мача ви с вашите сини господари, когато изпратихте черно-бялата циркаджийска трупа с бурни овации.
Колкото до нашия мач на Герена, оня ден имаше среща с Цветан Василев, на която самия той много ясно каза доста неща, които НИ вълнуват. Който трябва е разбрал, за какво става въпрос или пък най-малкото се е информирал от негови хора в КПБП. За твое най-голямо съжаление, мога да те уверя, че всичко е 6 и скоро ще се случат доста неща, от които НИЕ ще сме удовлетворени. Засега толкова! Ако очакваш публични декларацийки, тип "тоалет папир", за които на НИКОЙ не му дреме или пък други подобни излагации и цигании, както е при вас, в цирк лаЛута, ще те разочаровам. При нас нещата ще се решат, но без гюрултиите и панаирите, които са ежедневие за вас, небългари.

И аз дочух, че щели да увеличават заплатите на форумните мракобесници!?
А честито!!!

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 29 мар 2014 10:13

volf написа: И аз дочух, че щели да увеличават заплатите на форумните мракобесници!?
А честито!!!

Само това ли успя да измислиш, глупако?

Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 29 мар 2014 10:15

volf написа:
Raoul_Duke написа:
Жълто-черен Пловдив написа:Въздух под налягане си ти, комплексарче. Можеше и да разбереш какво питам, ако не триехте неудобните постове.
А, че си мъжле само в глутницата викачи от "Мъри бойз", това на всички стана ясно.
Просто написах, че съм фен на Ботев Пловдив, а не на Цветан Василев, при цялото ми уважение към него, и че след срамния мач на Герена, трябваше някой висшестоящ /ако не собственикът лично/ да излезе и да каже какво става или поне да потърси отговорност от треньорите и футболистите. Заради това ме обявихте за буфер и започнахте да се заяждате. А като ви свършиха словесните аргументи, преминахте към селско-кръчмарски заплахи и подкани да сме се срещали. Жалка история.

Виж сега, черно-бял несретнико под прикритие. "Въздух под налягане" няма как да е някой, на когото знаеш точното място на стадиона и при всеки един момент можеш да го откриеш. Въздух под налягане си ти, невестулко с фалшив профил. А и си толкова тъп, че даже не се усещаш, че с всеки един пост си разваляш все повече прикритието. Викачи "Мъри бойз" НЯМА, него никой не го харесва и скоро няма да е при нас. Въпрос на време е. Обаче виж, викачи "Коко бойз" има доста и се видя след мача ви с вашите сини господари, когато изпратихте черно-бялата циркаджийска трупа с бурни овации.
Колкото до нашия мач на Герена, оня ден имаше среща с Цветан Василев, на която самия той много ясно каза доста неща, които НИ вълнуват. Който трябва е разбрал, за какво става въпрос или пък най-малкото се е информирал от негови хора в КПБП. За твое най-голямо съжаление, мога да те уверя, че всичко е 6 и скоро ще се случат доста неща, от които НИЕ ще сме удовлетворени. Засега толкова! Ако очакваш публични декларацийки, тип "тоалет папир", за които на НИКОЙ не му дреме или пък други подобни излагации и цигании, както е при вас, в цирк лаЛута, ще те разочаровам. При нас нещата ще се решат, но без гюрултиите и панаирите, които са ежедневие за вас, небългари.

А честито!!!

Днес бъдещият Ви треньор има рожден ден!
Да му е честит! Побързайте да му го честитите и ВИЕ, защото Василев ще прави в темата преброяване на електората!
Ай Канари!

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 29 мар 2014 10:20

volf написа:
volf написа:
Raoul_Duke написа:

А честито!!!

Днес бъдещият Ви треньор има рожден ден!
Да му е честит! Побързайте да му го честитите и ВИЕ, защото Василев ще прави в темата преброяване на електората!
Ай Канари!

Доган :? :? :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 29 мар 2014 10:21

volf написа:
volf написа: Днес бъдещият Ви треньор има рожден ден!
Ай Канари!

Сериозно ли бе, глупако с интелект, колкото на шумоляща найлонова торба? Тоя, дето днеска има РД, май беше треньор на един от четирите ти любими отбора, които смени последните години. Първо Литекс, после Левски, после Черноморец, сега Лудогорец. Май ти казах как се нарича това. Ако си забравил да го повторя - футболна проституция! Електоратите, за които говориш, ги събират сред такива еднодневки като теб. Срещу някой лев повече, не отбор или партия, ами и пола ще си смениш.

Изображение[/offtopic]

100years
Контакти:

Мнениеот 100years » 29 мар 2014 10:27

kanara1978 написа:
STENLI написа:
batmari2 написа:Тука вече има канари от който започвам да се срамувам то, не е самоирония то не е Мъди, то не е Мърльо, то не е с тая игра то не са подиграваки ! ало оплаквачи смешнисте вие се излагате така, от другите отбори ви се подиграват това е нашия отбор ОСЕТЕТЕ СЕ МАЛКО ! може да е всякакъв но е треньорът на БОТЕВ преди всичко !!!!

Алооо,ти не разбра ли че ще се върнем на стадиона след НАПУСКАНЕТО НА КАУНА!!!

+ 1 Даже да добавя мен ме баннаха в на Ботев форума INDEPENDENT Botev Plovdiv forum защото писах че Мъри е некадърник.Пак ви казвам много пари им е дал и имаме много платени фенове вече за ЖАЛОСТ

INDEPENDENT Botev Plovdiv forum-Модераторите са платени хора на Мъри!

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 29 мар 2014 10:37

Вие двамцата вземете си заврете по един фишек в дивия и към Луната. Много добре знам какви ги изръси в индипендънта kanar1978. Бан ти е малко!

Върни се в “Ботев”