Битката за Пловдив 08.12.2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Re: Битката за Пловдив 08.12.2013

Мнениеот za nas e toj religiq » 08 дек 2013 17:36

dobermanche написа:
El Grande Capitan написа:
za nas e toj religiq написа:Нашия отново изкърти със смените в 80 и 90 мин :x

Кво му е на смените-Мариян в 70тата-нормално, Тошко-в 80тата за да не се рискува излишно и Педро последните минути за печелене на време,всичко е точно...

Всичко е ок със смените, само че като играеш за твърд равен..иначе нищо му на Мъри :)

Взе ми думите от устата :lol: Ако искаше да рискува нямаше да сменя нападател с халф в 75 мин ! Вместо това трябваше да пусне Огнянов на мястото на Анисе още около 60 мин и Тошко с Костов или Домо към 70та ! Тогава шансовете да вземем мача щяха да са далеч по големи !

dobermanche
Контакти:

Мнениеот dobermanche » 08 дек 2013 17:39

za nas e toj religiq написа:
dobermanche написа:

Кво му е на смените-Мариян в 70тата-нормално, Тошко-в 80тата за да не се рискува излишно и Педро последните минути за печелене на време,всичко е точно...

Всичко е ок със смените, само че като играеш за твърд равен..иначе нищо му на Мъри :)

Взе ми думите от устата :lol: Ако искаше да рискува нямаше да сменя нападател с халф в 75 мин ! Вместо това трябваше да пусне Огнянов на мястото на Анисе още около 60 мин и Тошко с Костов или Домо към 70та ! Тогава шансовете да вземем мача щяха да са далеч по големи !

Виж до какво ни докараха, да казваме "Риск" на това, че трябва да печелим мачове..това си е съвсем нормално. Иначе за теренът- "Но Комент"

Потребителски аватар
El Grande Capitan

Мнениеот El Grande Capitan » 08 дек 2013 17:40

za nas e toj religiq написа:Ако искаше да рискува нямаше да сменя нападател с халф в 75 мин ! Вместо това трябваше да пусне Огнянов на мястото на Анисе още около 60 мин и Тошко с Костов или Домо към 70та ! Тогава шансовете да вземем мача щяха да са далеч по големи !

Анисе игра много добре тоя мач и нямаше смисъл да се сменя.
Вандер не беше много добър второто а и Диего игра много добре срещу него,така че тая смяна е закономерна.
Вуйчо също никакъв го нямаше,а да пускаш Домо или Костов на негово място вместо Мариян е ПЪЛНА тъпотия,Мъри все пак не е ненормален да доиграва мача с 9 човека...
На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на "Локомотив" Пловдив и за преименуване на "Велбъжд" в "Локомотив".

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 08 дек 2013 17:40

dobermanche написа:
dobermanche написа:

Виж до какво ни докараха, да казваме "Риск" на това, че трябва да печелим мачове..това си е съвсем нормално. Иначе за теренът- "Но Комент"

Една дума : Страхлив !

Потребителски аватар
FILIP1912
Контакти:

Мнениеот FILIP1912 » 08 дек 2013 18:01

slash1912 написа:На тази нива и в този вятър-закономерно 0:0

Абсолютно, поне е сбориха. Ние нашите кривици си ги знаем, но колко ниско трябва да паднеш за да наводниш нарочно днес преди мача това подобие на терен.
Изображение

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Мнениеот hd29 » 08 дек 2013 18:05

we are the champions написа:Мъри е типична к*рва как един път не си призна, че той е виновен... това да не биеш отбор събран от пустинята сахара и да се оправдаваш с терена...

Типично изказване на футболен лаик.Това ,което се играе от Локомотив ПД аз не бих го нарекъл футбол,но за България явно е печелившо,гарнирано с умишлено разкаляния терен и гросмайсторите на симулациите в черно-бяло,то може да се смята,че Мъри е излязъл печеливш от този двубой.Защо е нужно да се рискува да се атакува в калта,като домакините са майстори на четирдесетметровите центрирания и като нищо могат да вкарат с глава при едно такова изпълнение и мача свършва. ;)

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 08 дек 2013 18:13

Първото полувреме с вятъра срещу нас логично не сътворихме нищо, второто нашите наистина не дадоха 100%, ако ги бяхме понатиснали още малко щяхме да се поздравим с пълен актив. Добре, че поне нямаше червени картони, контузии и по-големи ексцесии. Сега "Берое" ще си го отнесат и заради пропуснатите 2 точки :!:
Изображение Изображение

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 08 дек 2013 18:42

Много слаб мач.......

Потребителски аватар
soccerav
Контакти:

Мнениеот soccerav » 08 дек 2013 18:46

Според мен не толкова времето и терена са виновни ! Просто и двамата треньори бяха умрели от страх да не загубят :x Нашия отново изкърти със смените в 80 и 90 мин :x

И двама сте прави. На такъв терен много трудно се играе. Надявам се в следващите дербита на нашия стадион, терена да е като килим, че ме е срам отбора ми да играе на това нещо. Живи и здрави и успех в първенството и за купата! ;)

БПФК
Контакти:

Мнениеот БПФК » 08 дек 2013 18:51

hd29 написа:
we are the champions написа:Мъри е типична к*рва как един път не си призна, че той е виновен... това да не биеш отбор събран от пустинята сахара и да се оправдаваш с терена...

Типично изказване на футболен лаик.Това ,което се играе от Локомотив ПД аз не бих го нарекъл футбол,но за България явно е печелившо,гарнирано с умишлено разкаляния терен и гросмайсторите на симулациите в черно-бяло,то може да се смята,че Мъри е излязъл печеливш от този двубой.Защо е нужно да се рискува да се атакува в калта,като домакините са майстори на четирдесетметровите центрирания и като нищо могат да вкарат с глава при едно такова изпълнение и мача свършва. ;)

Браво за обективното мнение.

soccerav написа:

Според мен не толкова времето и терена са виновни ! Просто и двамата треньори бяха умрели от страх да не загубят :x Нашия отново изкърти със смените в 80 и 90 мин :x

И двама сте прави. На такъв терен много трудно се играе. Надявам се в следващите дербита на нашия стадион, терена да е като килим, че ме е срам отбора ми да играе на това нещо. Живи и здрави и успех в първенството и за купата! ;)

Поне си го признаваш, това не беше терен ....
100!!!
[wrapimg=]http://i47.tinypic.com/k388oz.jpg[/wrapimg]
тук фотошоп няма!!!

Върни се в “Ботев”