"А"група,13 кръг:Локомотив Сф.-Ботев

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
DarkPsy

Re: "А"група,13 кръг:Локомотив Сф.-Ботев

Мнениеот DarkPsy » 20 окт 2013 19:26

El Grande Capitan, спри се бе майна! Kво ти става? Излез малко навън да подишаш чист въздух.Кво е тва самочувствие, кво е тва нещо?

Потребителски аватар
El Grande Capitan

Мнениеот El Grande Capitan » 20 окт 2013 19:29

FLANKER написа:-3000! Жалко за болшинството готини фенове на Ботев! Ти явно не си от тях :(

С кое по-точно не си съгласен па ти бе?
На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на "Локомотив" Пловдив и за преименуване на "Велбъжд" в "Локомотив".

James Beattie

Мнениеот James Beattie » 20 окт 2013 19:31

El Grande Capitan написа:Първо-честито на феновете на Локо Сф. На всичките 50...

El Grande-то нещо е посръбнал, щом вижда хората двойни ... :mrgreen:

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 20 окт 2013 19:32

El Grande Capitan написа:
FLANKER написа:-3000! Жалко за болшинството готини фенове на Ботев! Ти явно не си от тях :(

С кое по-точно не си съгласен па ти бе?

Ако обичаш ,дръж се малко по- прилично,моля!
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
El Grande Capitan

Мнениеот El Grande Capitan » 20 окт 2013 19:34

James Beattie написа:El Grande-то нещо е посръбнал, щом вижда хората двойни ... :mrgreen:

Ахахахахаха.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на "Локомотив" Пловдив и за преименуване на "Велбъжд" в "Локомотив".

Потребителски аватар
El Grande Capitan

Мнениеот El Grande Capitan » 20 окт 2013 19:35

DarkPsy написа:El Grande Capitan, спри се бе майна! Kво ти става? Излез малко навън да подишаш чист въздух.Кво е тва самочувствие, кво е тва нещо?

Брато, ти на мача беше ли?
Отговори ми на това и после ше продължим....

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 20 окт 2013 19:56

DarkPsy написа:El Grande Capitan, спри се бе майна! Kво ти става? Излез малко навън да подишаш чист въздух.Кво е тва самочувствие, кво е тва нещо?

Да.Бях.И? Кво общо има тва? Говоря ти по принцип. Успокой малко топката.Във всяка една тема се държиш супер надменно и агресивно. Недей така.

Потребителски аватар
plan-2012

Мнениеот plan-2012 » 20 окт 2013 20:23

Irish stout написа:Егати тотото е тоя мач, с дежурния автогол на Минев....честито.

Моди нали знаеш, че като печелиш не знаеш какво губиш и като губиш-какво печелиш ?
Аз пък се радвам, че след днешните резултати, собственика и тренера Ви се ''бетонираха'' ;)

Потребителски аватар
ivan40
Контакти:

Мнениеот ivan40 » 20 окт 2013 20:30

DarkPsy написа:

Да.Бях.И? Кво общо има тва? Говоря ти по принцип. Успокой малко топката.Във всяка една тема се държиш супер надменно и агресивно. Недей така.

Прав си грандето се излага,понякога си мисля че взема нещо.Успокой се бе човек ще свършиш в психото,лекувай тази агресия-вземи си боксова круша :roll: Уважавай другите и те имат успехи и златни мигове,всеки си обича отбора :!:

БПФК
Контакти:

Мнениеот БПФК » 20 окт 2013 20:34

El Grande Capitan написа:.........гачели аз налагам недоразуменията Педро и Домо....

Срамящо е да имаме фенове които почват да храчат по футболисти и ръководство при всяко стъпване на криво!
Хубавото е, че сте единици на фона на хилядите.

[offtopic]"гачели" като ни беше треньор лаптопа не мечтаеше за Педро и Домо[/offtopic]
100!!!
[wrapimg=]http://i47.tinypic.com/k388oz.jpg[/wrapimg]
тук фотошоп няма!!!

Върни се в “Ботев”