"А"група,13 кръг:Локомотив Сф.-Ботев
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: "А"група,13 кръг:Локомотив Сф.-Ботев
El Grande Capitan, спри се бе майна! Kво ти става? Излез малко навън да подишаш чист въздух.Кво е тва самочувствие, кво е тва нещо?
- El Grande Capitan
FLANKER написа:-3000! Жалко за болшинството готини фенове на Ботев! Ти явно не си от тях
С кое по-точно не си съгласен па ти бе?
На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на "Локомотив" Пловдив и за преименуване на "Велбъжд" в "Локомотив".
-
James Beattie
El Grande Capitan написа:Първо-честито на феновете на Локо Сф. На всичките 50...
El Grande-то нещо е посръбнал, щом вижда хората двойни ...
El Grande Capitan написа:FLANKER написа:-3000! Жалко за болшинството готини фенове на Ботев! Ти явно не си от тях
С кое по-точно не си съгласен па ти бе?
Ако обичаш ,дръж се малко по- прилично,моля!
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

- El Grande Capitan
James Beattie написа:El Grande-то нещо е посръбнал, щом вижда хората двойни ...
Ахахахахаха....
На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на "Локомотив" Пловдив и за преименуване на "Велбъжд" в "Локомотив".
- El Grande Capitan
DarkPsy написа:El Grande Capitan, спри се бе майна! Kво ти става? Излез малко навън да подишаш чист въздух.Кво е тва самочувствие, кво е тва нещо?
Брато, ти на мача беше ли?
Отговори ми на това и после ше продължим....
El Grande Capitan написа:DarkPsy написа:El Grande Capitan, спри се бе майна! Kво ти става? Излез малко навън да подишаш чист въздух.Кво е тва самочувствие, кво е тва нещо?
Да.Бях.И? Кво общо има тва? Говоря ти по принцип. Успокой малко топката.Във всяка една тема се държиш супер надменно и агресивно. Недей така.
Irish stout написа:Егати тотото е тоя мач, с дежурния автогол на Минев....честито.
Моди нали знаеш, че като печелиш не знаеш какво губиш и като губиш-какво печелиш ?
Аз пък се радвам, че след днешните резултати, собственика и тренера Ви се ''бетонираха''
DarkPsy написа:El Grande Capitan написа:DarkPsy написа:El Grande Capitan, спри се бе майна! Kво ти става? Излез малко навън да подишаш чист въздух.Кво е тва самочувствие, кво е тва нещо?
Да.Бях.И? Кво общо има тва? Говоря ти по принцип. Успокой малко топката.Във всяка една тема се държиш супер надменно и агресивно. Недей така.
Прав си грандето се излага,понякога си мисля че взема нещо.Успокой се бе човек ще свършиш в психото,лекувай тази агресия-вземи си боксова круша
Ето я нашата купа-http://hellp.net/wp-content/uploads/2012/12/Cvetan_Vasilev_s_Botev.jpg
El Grande Capitan написа:.........гачели аз налагам недоразуменията Педро и Домо....
Срамящо е да имаме фенове които почват да храчат по футболисти и ръководство при всяко стъпване на криво!
Хубавото е, че сте единици на фона на хилядите.
[offtopic]"гачели" като ни беше треньор лаптопа не мечтаеше за Педро и Домо[/offtopic]