Държанието на агитката на Берое

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Mirolio

Re: Държанието на агитката на Берое

Мнениеот Mirolio » 23 сеп 2013 22:10

Logical person написа:Гнусна е самата идея, частни спортни дружества да носят имена на национални герой. Не се сещам за цивилизована страна в която това да го има. В повечето държава има много строги закони при оскверняване на национални герой и символи.

Какво излиза, че ако си кръстя отбора , да речем "Спортист", спокойно могат да ми викат к*р за Спортист. Но ако съм хитрец и си го кръстя Левски, Ботев или Вазов, веднага получавам имунитет срещу обиди. Голяма кретения е това.

Канарите веднага да ги прекръстят на Тракия! И тогава ниной няма да псува и обижда национални герои.
Абе, ако това наистина го е писал Мъри той е голяма, ама голям глупак! Всепак не мисля, че е той! Едва лие има време да се ровичка из форумите. Най вероятно е зает с подготовката на новата си футболна лекция! ТЪПАК!!!

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 23 сеп 2013 22:11

БАЙ ШНУР написа:Много ми е интересно КЪДЕ ще отидат да гледат мача на националите с Чехия? :) :) :)
След като знаят какво ги чака в сектор Б май и в Г няма да ги пуснат :) :) :)

ТЕЦ "Марица Изток" ще им осигури пропуски за сектор А :lol:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
arsenvengerin
Контакти:

Мнениеот arsenvengerin » 23 сеп 2013 22:12

Всичко е Берое
Обичам Левски

Потребителски аватар
Avgusta 1916
Контакти:

Мнениеот Avgusta 1916 » 23 сеп 2013 22:13

rebel написа:
becks32milan написа:
rebel написа:Я как всички се нахвърлихте на Берое, все едно останалите фенове са най културните, стига лицемерие :twisted: . А някой от Пловдив да ме светне, какво общо има Христо Ботев с Пловдив?

След като Патрона на отбора ни е Христо Ботев, какво общо има според теб ? Сигурно по времето когато са кръщавали отбора на Колежа са си спомняли как са яли луканка на връх Ботев и са решили да го кръстят така.

Да де, затова питам, защо не сте го кръстили Вазов примерно.

Вазов би звучало по-добре , все пак е от Сопот.
Ако искаш да летиш високо в небето , не кълви на земята с кокошките.Завинаги зелено - бели.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 23 сеп 2013 22:16

ФЕНОМЕН, това е футбол. Ний се мразим с червените, мразим се и с жълтите. Но има граници. Не ми сравнявай ебането на Ботев с ебането на жалтурски майки. Ний не сме девици и не се правим на такива. Който не му харесва-да ходи на театър и на опера. Мен на опера не ми се ходи, скучна ми е. А за проблемите в Заара съм писал много, още от едно време, га играхме финал с Литекс там. Как пък все при вас? Айде да не се връщам на финала в Ловеч преди няколко месеца, че ще стане страшно! И не ми се правете на ощипани, че там има една групичка лайнари, дето рано или късно ще си изяде пердаха. Не че не лапнаха по тупаница, ама тогава ще е баш! А и нямате деян на бой, ако ви хванат жалтите, жална ви майка! На кви точно се барате, че не ми е ясно?
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
arsenvengerin
Контакти:

Мнениеот arsenvengerin » 23 сеп 2013 22:16

Вазов , чудесно , нека се гласува.
Обичам Левски

Потребителски аватар
becks32milan
Контакти:

Мнениеот becks32milan » 23 сеп 2013 22:17

rebel написа:
becks32milan написа:
rebel написа:Я как всички се нахвърлихте на Берое, все едно останалите фенове са най културните, стига лицемерие :twisted: . А някой от Пловдив да ме светне, какво общо има Христо Ботев с Пловдив?

След като Патрона на отбора ни е Христо Ботев, какво общо има според теб ? Сигурно по времето когато са кръщавали отбора на Колежа са си спомняли как са яли луканка на връх Ботев и са решили да го кръстят така.

Да де, затова питам, защо не сте го кръстили Вазов примерно.

Вазов тогава е бил жив, логично е отбор от родния му град да се кръсти Вазов, плюс това той е културна фигура, Ботев също се е изявил в литературата, но е патриот загинал е за България ! К.р за Ботев споменатата публика пее на деня на който се почитат всички загинали за тази Независимост и свободата.
[rimg]http://prntscr.com/7ogjt7[/rimg]

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 23 сеп 2013 22:17

Bojko Berojko написа:
1936 написа:Тва Бироито верно се оказаха най-гнусното нещо във футбола ни. Да караш деца да държат лика на Ботев и Левски и после да скандират че ги и ... си е всичко друго но не нормално. Все едно комшията да опъне майка ти Пенка, а после да вика че не Пенка е опънал, а г**а и.
Нямат нито една собствена песен. Половината са им наши и накрая като ни окрадоха песните взеха и нас да обиждат, а доскоро ни лизаха задниците.
На вчерашната дата нямат никакво оправдание за действията си и подкрепям всеки който въдвори ред сред физиономиите им.

Буферен малоумник,що не вземеш да си го натресеш там дето слънцето не те огрява!

Объркал си адреса.няма как да знаеш все пак.
този е сопотски .отдавна е разкрит.

Отбора Сдружение Ботевъ ,няма нищо общо с Христо Ботев!!!
Тези драми са излишни,кой бил обиждан.Всички обиди са срещу феновете на ботевъ и отбора.Както феновете на ботевъ скандират обиди срещу други отбори,така и други отбори скандират срещу сдружението.

Сдруженци като пеят кур за Локо,значи другите отбори нямат право да пеят кур за Ботевъ.
За едни може за други не може.
странна работа :))))
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 23 сеп 2013 22:20

kubik написа:Сдруженци като пеят кур за Локо,значи другите отбори нямат право да пеят кур за Ботевъ.

Не знаех, че превозното средство е национален герой.
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Върни се в “Ботев”