Клана Вуцови ограбиха Ботев с Мартин Камбуров

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Re: Клана Вуцови ограбиха Ботев с Мартин Камбуров

Мнениеот plovdivram » 15 апр 2009 15:07

terro
Радвам се и се надявам труда ти да бъде оценен!!! Сега да те попитам - искаш да ме накараш да повярвам в нещо от миналия век, което се твърди от теб и Ангел съвсем целенасочено и избирателно събирали, и представили факти, а в същото време твърдиш, че Велбъжд не се е преименувал на Локомотив и по този начин не го е унищожил.? Това е нещо, което не се доказва с документи понеже сме му съвременници всички.

terro,
преди да ти отговоря искам да попитам rumbata...

Абе Румба... :lol: Какво да направя като интереса към историята на Локо Пд е явно по-голям оттози към вашата!!! Няма как.. :lol: Като искаш недей чети, 'ма тук виж к'во става... теро и мето питат хората!!! :D

Сега... :lol: ... Terro... явно специално за теб ще трябва по няколко пъти да "дъвчим" предъвквани неща... :lol:
Да ти кажа.. . Никога не съм твърдял, че няма връзка Локомотив Пд - Велбъжд... А точно тези "формални" неща, които тук поствате... и на база, на които така упорито градите "тълкуването" си е поводът ми за споменаването на 1949-та година, която обаче се оказва "реабилитирана" от времето и "не важи", 'щото не сме били живи свидетели .... ха-ха :lol: ... Къде е сега сорсъра да каже как "дявола чете Евангилието"?!!!
Изображение

Потребителски аватар
rumbata
Контакти:

Мнениеот rumbata » 15 апр 2009 15:15

plovdivram
На теб не можем да ти угодим. Ти си най-правият, най-запознатият, най-умният.
И не си разбрал кой отбор имам предвид, като казвам, че е изчезнал от футболната карта на България.

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Мнениеот Fallen_Angel » 15 апр 2009 15:18

rumbata написа:plovdivram
И не си разбрал кой отбор имам предвид, като казвам, че е изчезнал от футболната карта на България.

Това се опитвам да кажа на всички - този момък се мисли за ужасно остроумен, начетен, важен. Няма никакъв смисъл да се говори с него, камоли да се спори. Той не само че не чете, какво му се пише, а бяга от отговорите, насажда едно и също постоянно, за да ни "просветли" нас, неграмотните.

Благодарм ти за просветлението свише, Свети Пловдираме!!!

Направо... Свети Пловдиврам! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

П.С. И все пак не се усеща, че вече сме го взели на подбив :) Дъдне си лозунгите и си вярва...

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 15 апр 2009 15:27

rumbata
plovdivram

rumbata,
Да ти кажа никога не съм имал претенции, че съм "най-запознатият"... още по-малко пък "най-умният"... :lol: Със сигурност обаче съм най-досадният!!! Ама ще трябва да ме разберете... Сигурен съм, че точно колкото вие обичате отбора си ... поне толкова това важи и за моите чувства спрямо моят отбор!!! :| Така че ... Сигурен съм, че ако по този начин, както се изрази един от форумисите /привърженик на Ботев/ ние си правихме такъв "ташак" с вас... вие нямаше да сте по-малко "досадни"!!! :| Т'ва е!!

Fallen_Angel,
благодаря, че ме взимате толкова сериозно на подбив :lol: !!!
Изображение

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Мнениеот Fallen_Angel » 15 апр 2009 15:32

Да допълня нещо... Преди години, като бях малък чапар, както се казва, не бях фен на никой отбор. Даже беше малко по-логично да подкрепям Локомотив - баща ми е играл за Локомотив, макар и от друг град (Дряново), майка ми е била волейболистка на пловдивското Локо... Повечето хора от компанията ми бяха сравнително неутрални, но се усещаше, че клонят към един от двата пловдивски гранда. В компанията обаче имаше едно вресливо, сополиво хлапе, което беше от Локо. То постоянно дразнеше ботевистите, при всяка победа на Локо крещеше срещу тях какви са загубени, а при всяка загуба - съдията виновен, тревата висока, топката - каунеста.

Въпреки, че дори и локомотивците му казваха, че отбора е паднал, защото е играл слабо, той си повтаряше едно и също - "Ля-ля-ля, нищо не чух, чорапа си надух!".

Малко по-късно имах двама съученици, които бяха локомотивци. Интересно, тяхното поведение беше същото. Не е важно, че по това време Локо беше асансьор, те постоянно се подиграваха с всяка по-слаба игра на Ботев, или пък омаловажаваха победите им. Окончателно се отказах и от бегъл интерес към черно-белия отбор след мача с Берое, когато нашите сипаха на "шампиона" 8 панички супа да духа. Тези двамата бяха позеленели, изгониха ги дори от час, защото постоянно дразнеха ботевистите.

Въобще, този модел на поведение - "Не е важно какво ми говориш, важно е какво ти казвам аз!" съм го срещал в повечето поддръжници на Локо. Дори и като сравнително възрастни хора не спират да се държат по този начин - да надприказват, да оплюят, или в по-лошите случаи, да надкрещят противника за тях беше победа в спора.

Разбира се, срещал съм и достатъчно разумни локомотивци, за които тази работа с историята е бошлаф - именно, защото е история. Но докато има дървени философи като Пловдиврам, до тогава ще се чуват и предизвиканите от "философията" им отговори - цитатите от ДВ, "Велбъжд Пловдив" и всичко останало.

Фактите са ясни - Ботев е по-стария отбор, с повече отличия и повече успехи. Локо е по-силния отбор последните 10-на години. Всичко останало са бълнувания.
Последна промяна от Fallen_Angel на 15 апр 2009 15:39, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Мнениеот Fallen_Angel » 15 апр 2009 15:33

plovdivram написа:Fallen_Angel,
благодаря, че ме взимате толкова сериозно на подбив :lol: !!!

А, моля, моля - можем и още :) Ние сме благородни хора, пловдивчани, ако ти е кеф - ще ти пишем още :)

Потребителски аватар
terro
Контакти:

Мнениеот terro » 15 апр 2009 15:35

plovdivram написа:

Абе Румба... :lol: Какво да направя като интереса към историята на Локо Пд е явно по-голям оттози към вашата!!! Няма как.. :lol: Като искаш недей чети, 'ма тук виж к'во става... теро и мето питат хората!!! :D

Сега... :lol: ... Terro... явно специално за теб ще трябва по няколко пъти да "дъвчим" предъвквани неща... :lol:
Да ти кажа.. . Никога не съм твърдял, че няма връзка Локомотив Пд - Велбъжд... А точно тези "формални" неща, които тук поствате... и на база, на които така упорито градите "тълкуването" си е поводът ми за споменаването на 1949-та година, която обаче се оказва "реабилитирана" от времето и "не важи", 'щото не сме били живи свидетели .... ха-ха :lol: ... Къде е сега сорсъра да каже как "дявола чете Евангилието"?!!!

Интересна е историята на Локо, щото е като сапунен сериал - никога не знаеш как ще свърши и не знаеш в крайна сметка, кой е баща, кой дядо, кой брат, а за сестра да не говорим. Накрая се оказва, че сестрата е баба на дядото, който пък от своя страна е брат на бащата :o ....Та очаквам да се окаже накрая, че при строежа на пирамидите в техните основи има заровен документ посочващ датата на основаване на футболен клуб Локомотив и този документ е пътувал във времето. Пловдив РАм ти имаш ли нещо общо с бога на слънцето РА ?
Сорцето пътува насам, но не знае кога ще стигне....очаква ти да намериш документ посочваш точната дата на пристигането му... :lol:
Аз ще направя ръцете си на чукове, кожата на тъпан и главата си на бомба, пък ще да изляза на борба със стихиите ... Христо Ботйов

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 15 апр 2009 15:42

Fallen_Angel,
склонен съм да вярвам, че това, което казваш е така... Странно е защо обаче книгите на един от верните на "жълто-черната" идея писатели /АП/ говорят точно обратното!!! :lol: Като ботевист трябва да си чел произведенията на това видно "жълто перо"!!! :lol: 'ба мамата... :lol: Там е страшно... Особено в книгата "Пловдивското дерби"... че то там ние нямаме една нормална победа бе майна... :lol: всичките са след "невероятно подпиране от страна на съдиите" или пък след "невероятно груба игра на футболистите в черно-бяло".... :lol: А!!!! А... ПОБЕДИТЕ на КАНАРИТЕ :lol: .... "невроятна бразилска игра"... "пълно надмощие"... "тотално надиграване".... :lol: ... Да не говорим за последното произведение в което има такива "ташаци" с Локомотив, че то на човек му е бедна фантазията!!! :lol:

Ама друго си е АНТИБОТЕВИЗМА, който те е тормозел, когато си бил "малък чапър"!!! :lol:

А, моля, моля - можем и още Ние сме благородни хора, пловдивчани, ако ти е кеф - ще ти пишем още

ха-ха... това ще го приема като по-голям от другите "ташаци"... Не за друго, ма моят баща е бил сътезател не на Локомотив Дряново, а на Локо ПЛОВДИВ, а родът ми е част Пловдив повече от 100 години, 60 от които в центъра му!!! Така че много добре знам какво представлява истинският ПЛОВДИВЧАНИН!!! ;)
Последна промяна от plovdivram на 15 апр 2009 15:48, променено общо 2 пъти.
Изображение

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Мнениеот Fallen_Angel » 15 апр 2009 15:46

plovdivram написа:Fallen_Angel

Не, не си ме разбрал, но за теб това е нормално :)

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 15 апр 2009 15:50

Fallen_Angel
Не, не си ме разбрал, но за теб това е нормално

Възможно е... :lol: Но палитрата на "осторумието" ви толкова голяма, че то човек се чуди от коя страна на "дъгата" да гледа! :lol:
Изображение

Върни се в “Ботев”