Deep Purple разтърсиха Пловдив
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- sudromanista73
- Контакти:
Re: Deep Purple разтърсиха Пловдив
Добър концерт на Deep Purple,все пак са на години и пеят в две поредни вечери.Радвам се,че въпреки всичко и всички дойдоха и с закъснение,но го направиха.А,за потниците и тем подобни останаха отворени през цялата нощ аптеки Магарешки. 
Raoul_Duke написа:Гледам в една друга тема малцинствата продължават да приказват глупости как се раздавали безплатни билети за концерта. Как пък и на мен не дойде някой да ми предложи бе, хем чаках до последния възможен ден, за да се снабдяЕдиният е оня хърбалет, дето им писа мейли да не идват, а другия рам(азан)-а, дето се опитва да пренапише футболната история и да ги състари с една декада. Големи "авторитети"
Тия смешници да ми говорят, че 10-15к било малко при положение, че на фалшивия им юбилей, в който играха със Звезда имаше... 3 000
![]()
П.С. Поводът, смешен, дето уж не помниш кой бил, когато ви пяха Анелия, Трифонов и другите чалгари, е купената нарко-титличка. Сега спомни ли си
Невестулката не помнил за Анелия, но помни как преди 15 години правил първа на мангалите с кожените ръкавици и гнойните пъпки.
Тези да омаловажат всичко позитивно на противника са готови да изсипят една торба с лайна. И после ревът как не можело да се води диалог. Какъв диалог да водя с гомнохвъргачи. Като нещо хубаво е направено от някой -него хвалете,но и не го цапайте. Е къде бяха тези безплатни билети и на мен да подарят
child in time написа:И ся кво?![]()
![]()
Purple бяха в Пловдив , след 40 години чакане ( колко хора не ги дочакаха...) ! Те свириха в Пловдив пичове в най - пърпълския град!!! Какво повече да кажа! Истински празник за всички меломани. За тези на които не им е харесало: Какво очаквахте Гилън на 24? Няма как да стане. В Пловдив бе Purple от 2013 с Гилън от 2013 ! Ако някой е чакал нещо различно , много , много съжалявам! Да Гилън не може вече много от класиките и това е нормално. Все пак за разлика от всички други инструменти гласът няма настройка която да го направи да звучи както преди 40 години.
Да попитам коя друга група с членове по 65 - 70 г прави концерти в 2 поредни дни?
Малко повече уважение!
Deep Purple свириха в Пловдив , всичко друго е дребно заяждане!
Колега, няма стари и млади, а можещи и неможещи. Не знам как се е представил Гилън в Пловдив. Ако не се е представил добре, може да не е успял да възстановил гласа от предния ден или просто да е настинал. В Каварна, в събота в полунощ хвана невероятен студ. Предполагам, че не е било по-различно и в неделя. Аз умишлено не отидох да гледам концерта им в неделя защото прослушах новия албум и нещо не ме грабна. Не искам да разваля спомена от 2005 г. когато направиха наистина уникален концерт в Каварна и изпълниха всички велики хитове на групата с Ян Гилън.
Относно отрицателните коментари в темата - има 2 основни групи. Едните са хейтъри и се виждат от луната. Те не могат да се зарадват истински на хубавите неща, а втората агрупа са хора, които са били на доста концерти и имат база за сравнение, евентуално по-завишени критерии и това предполагам ги е накарало да пишат, че концерта не е добър. Ако бях присъствал, сигурно и на мен нямаше да ми хареса в сравнение с това, което вече съм преживял.
Поздрави на всички и пожелавам по-малко черногледство и повече толерантност. За пример вижте снимките от Турия които обикалят интернет как фенове на различни отбори са задружни в общата им борба срещу Ердоган. Имаше снимка мисля на фен от Галатасарай с тениска на отбора и шалче на кръвния враг Фенербахче.
\m/ http://vbox7.com/play:ed183652 \m/
- Raoul_Duke
Чичко Дон, един от "тъмно-лилавата" великолепна петорка, оставила сърце и душа в тази магическа вечер на Колежа.

Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg
[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
[/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
[/offtopic]- becks32milan
- Контакти:
Panicanwhyasker написа:anihilator написа:Е при новите обстоятелства има някаква разлика а именно при нас за награждаването с бронзови медали доведаха станишев да ни поздрави , а при вас за; 100 годинината ; доведоха пърпъл понеже вече нали сме свободни
На 101 годишнината празнуват 100г![]()
Догодина като е регулярно събитието пак ли ще празнувате 100г или ще си признаете,че сте на 4ри?
Те и Левски си направиха песен 100г Левски София на 97 години, ама това е друга тема
[rimg]http://prntscr.com/7ogjt7[/rimg]
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
[quote="Raoul_Duke"] Тия смешници да ми говорят, че 10-15к ...
Raoul Duke,недей,че ще ти се смеят.
Всеки, който е бил на концерт на стадион Академик,знае какво е "10-15 к" - Judas Priest,KISS,Def Leppard&White Snake,Halford&Slayer...да не ги изброявам.Бях снощи на концерта,а не съм пропускал и концерти на ст.Академик от 90-те насам,с малки изключения.Реално имаше около 7-8 хиляди души.Всеки може да направи сравнение с централната трибуна на ст.Ботев и на ст.Академик,както и на пространството между трибуните и сцената.
За самия концерт - може да има някакви забележки за озвучаването,но като цяло беше добре/аз бях фронтално на 5-6 метра от сцената и беше голямо густо/.Като изключим дребнавите заяждания на чисто фенска основа,мога да кажа едно,особено на тези,които плюят - НЕ МОЖЕ да има кофти концерт на Deep Purple,нямало е,няма и да има.Лично мнение,разбира се.Гледал съм Deep Purple на живо през 1986 год. в Унгария/беше модерно тогава след абитуриентските балове да се ходи в Унгария или в ГДР/,в оригиналния състав - Гилън,Блекмор,Пейс,Лорд /вечна му памет/ и Гловър,гледах ги и в България,когато дойдоха за първи път.Да,Дон Еъри не е Джон Лорд,но е бил в Rainbow,Стив Морс не е Ричи,но няколко пъти е бил китарист №1 през 90-те.За Гилън,Гловър и "машината" Пейс , коментара е излишен - който е бил снощи на концерта,знае за кво говоря. Снощи беше една хубава вечер - Deep Purple в Пловдив!
Raoul Duke,недей,че ще ти се смеят.
За самия концерт - може да има някакви забележки за озвучаването,но като цяло беше добре/аз бях фронтално на 5-6 метра от сцената и беше голямо густо/.Като изключим дребнавите заяждания на чисто фенска основа,мога да кажа едно,особено на тези,които плюят - НЕ МОЖЕ да има кофти концерт на Deep Purple,нямало е,няма и да има.Лично мнение,разбира се.Гледал съм Deep Purple на живо през 1986 год. в Унгария/беше модерно тогава след абитуриентските балове да се ходи в Унгария или в ГДР/,в оригиналния състав - Гилън,Блекмор,Пейс,Лорд /вечна му памет/ и Гловър,гледах ги и в България,когато дойдоха за първи път.Да,Дон Еъри не е Джон Лорд,но е бил в Rainbow,Стив Морс не е Ричи,но няколко пъти е бил китарист №1 през 90-те.За Гилън,Гловър и "машината" Пейс , коментара е излишен - който е бил снощи на концерта,знае за кво говоря. Снощи беше една хубава вечер - Deep Purple в Пловдив!
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
Модератор ЛокоПД написа:Raoul_Duke написа: Тия смешници да ми говорят, че 10-15к ...
Raoul Duke,недей,че ще ти се смеят.Всеки, който е бил на концерт на стадион Академик,знае какво е "10-15 к" - Judas Priest,KISS,Def Leppard&White Snake,Halford&Slayer...да не ги изброявам.Бях снощи на концерта,а не съм пропускал и концерти на ст.Академик от 90-те насам,с малки изключения.Реално имаше около 7-8 хиляди души.Всеки може да направи сравнение с централната трибуна на ст.Ботев и на ст.Академик,както и на пространството между трибуните и сцената.
Браво,това беше един хубав завършек.Дано видим и Дортмунд -нали Модераторе
Ето я нашата купа-http://hellp.net/wp-content/uploads/2012/12/Cvetan_Vasilev_s_Botev.jpg
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
ivan40 написа:Модератор ЛокоПД написа:Raoul_Duke написа: Тия смешници да ми говорят, че 10-15к ...
Raoul Duke,недей,че ще ти се смеят.Всеки, който е бил на концерт на стадион Академик,знае какво е "10-15 к" - Judas Priest,KISS,Def Leppard&White Snake,Halford&Slayer...да не ги изброявам.Бях снощи на концерта,а не съм пропускал и концерти на ст.Академик от 90-те насам,с малки изключения.Реално имаше около 7-8 хиляди души.Всеки може да направи сравнение с централната трибуна на ст.Ботев и на ст.Академик,както и на пространството между трибуните и сцената.
Браво,това беше един хубав завършек.Дано видим и Дортмунд -нали Модераторе![]()
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
- Agnostic front 1912
- Контакти:
Модератор ЛокоПД написа:Реално имаше около 7-8 хиляди души.
А,бе бяха си 10-ина хиляди човека.На секторите хората бяха поне 5 000 и още толкова долу на терена.
[wrapimg=]http://img2.sportal.bg/uploads/news/2012_11/images/00354091.jpg[/wrapimg]
последно, колко са? 20 или 30 хил. ?
[rimg]http://prikachi.com/images/664/6186664O.jpg[/rimg]
[rimg]http://prikachi.com/images/664/6186664O.jpg[/rimg]