sven_goran написа:Голяма смешка са тези снимки!
Т. нар. "купувачи" изглеждат като фенове на Фулъм изпуснали полета си за днешния мач

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
sven_goran написа:Голяма смешка са тези снимки!
Т. нар. "купувачи" изглеждат като фенове на Фулъм изпуснали полета си за днешния мач
PLOVDIV PEE 1912 написа:Yobs1912 написа:PLOVDIV PEE 1912 написа:Не знам кой ще вземе отбора,но вече съм сигурен ,че митьо е свършен.
ако бяхме направили една сметка и всеки фен през последните 10 години да пуска по 2-5-10 лева вече щяхме да имаме да си купим БОТЕВ и да го продадем на истински ботевисти...
Е ся ,основния спонсор на Берое е продал акциите на клуба на ...................феновете!!!!!!!!!!
Може би ,това ще е първия български клуб с управление по западен модел.
Alternative написа:Новите италиански кандидат-собственици на Ботев кацнаха преди минути на Летище София. Трима италианци бяха посрещнати лично от президента на клуба Димитър Христолов и помощник треньора на „жълто-черните” Роберто Бифи.
Христолов запази анонимността на италианците като Бифи дори опита да попречи на репортерите да направят няколко снимки на пристигналите кандидат-купувачи.
Италианците пристигнаха у нас с редовен полет от Рим, като за разлика от предишния гост на Христолов - Карло Анчелоти, тези не излязоха от ВИП-а на летището.
Очакваше се италианците да отидат в Пловдив, но плановете са се променили. Тази вечер те ще останат в София, за да преговарят със собственика на тима, а утре си тръгват за родината.
Очаквайте снимки на евентуалните нови собственици на Ботев.
ЩЕ ВИДИМ ДАЛИ Е СЕЛСКА ПАРТЕНКА,ИЛИ ИМА НЕЩО ВЯРНО!
fen fen написа:мен ми е чудно гонг (едитсвени от всички май че) т.е. ВВ как са знаели кога кацат тези и как занят че няма да ходят в ПВ а остават в СФ и си отиват утре? Бая вътрешна инфо тук ... а се кълнат че иначе не знаят и Селото не си дига мобилния ...
vesko_valchev написа:fen fen написа:мен ми е чудно гонг (едитсвени от всички май че) т.е. ВВ как са знаели кога кацат тези и как занят че няма да ходят в ПВ а остават в СФ и си отиват утре? Бая вътрешна инфо тук ... а се кълнат че иначе не знаят и Селото не си дига мобилния ...
Айде да не ти е чудно. Гонг бе на летището при всеки един полет от Италия днес. Полетите от Италия за цял ден бяха 3-4. Очаквах да има поне един фен, като беше ясно, че каца днес. (Полетите от Рим и Милано бяха не повече от 4-5)
А и това ни е работата да имаме вътрешна информация и достатъчно информатори....
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост