Ботев - Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Re: Ботев - Левски

Мнениеот Old_death » 11 мар 2013 18:54

от pehopeho на 11 Мар 2013, 13:54

Old_death написа:
Plovdivskia Grand написа:
От много години посещавам мачовете на любимия си "Ботев"Пловдив.По-големи простаци от сините "фенове"не съм виждал.Каква е тази наглост?Какво е това нахалство?Нямам думи просто,отвратен съм!

Сами сте си виновни . Следващия път ги спукайте от бой още пред стадиона за да видим как ще се държат . То не бяха ексцесиите в Перник , кланетата във Варна и простотиите им в цялата страна . Наказание няма да има , или поне ще направят всичко възможно да не ги лишат от домакинство за мача им с Литекс . Все пак те са "отбора на народа" , а БФС и комисиите към него са пълни със сини дейци , бивши сини футболисти и техни фенове .

Евала Азисе, евала Блендо...На колко години беше, че не се сещам, че апелираш за побоища? Не ти отива!!!
Бях на мача и съм възмутен (меко казано)! Мислех да си тръгвам още в 30 мин. Като гледах и се чудех какво правя на стадиона?!!! Лошото е, че имаше 13/14 годишни момичета и то самички! Питам къде са родителите на тези деца?!!! Аз моите двама сина никога няма да ги пусна на стадиона, докато нещата не се променят тотално. всички лумпени в затвора и със забрана за посещаване на спортни мероприятия, даже до живот!!! Двата клуба нямат вина за действията на тези изроди, или поне не толкова голяма. Иначе - наказания и за Левски, и за Ботев ще бъдат напълно заслужени, включително и лишаване от домакинство!!! Левски (ръководство и фенове), ако ги накажат за мача с Литекс да се сърдят на себе си.
Можеш да ми даваш похвали на родния си език колкото си искаш , но истината е такава . Лично аз съм свидетел на ексцесиите ви в Перник и то не един или два пъти . Гледах държанието на "феновете" ви на гарата в Перник , когато псуваха и замеряха полицаите . Цяла България видя и ракетите , отправени пак от същата пасмина в посока към агитката на домакините . Преди това беше случката с убитото момче на "Раковска" , уцелен с бомбичка , хвърлена от вашата агитка след мача ни с вас , колкото и да ме убеждава един замъглен син мозък , че е бил уцелен от наш фен (интересно как наш фен се е вмъкнал във вашата агитка , оттегляща се групово след мача). Помним и вандалстките ви изцепки в кафето във Варна , когато едно ято "бели лястовици" ръгаха с ножове невинни посетители Помня и двете момчета , загърнати с червени шалове , които бяха помляни от бой от над 30 "мъжаги" пред фен клуба ви на "Тодор Александров" . Вие сами не искате да озаптите дрогираните изроди от СЗ . Затова бой , където им паднете !
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

"Ботев" наказан един мач без публика

Мнениеот slash1912 » 11 мар 2013 18:57

Малоумниците в БФС наказаха Ботев за 1 мач без публика.Понеже нямаше как да не накажат Левски,са решили да го отнесем и ние ...
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
BadBoy

Re: "Ботев" наказан един мач без публика

Мнениеот BadBoy » 11 мар 2013 18:59

Това е справедливо решение, феновете на Ботев не седяха като вакли агънца

Срещу Черно море ще сте пред празни трибуни, а Левски вероятно срещу Монтана.
Последна промяна от BadBoy на 11 мар 2013 19:00, променено общо 1 път.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 11 мар 2013 19:00

slash1912 написа:Малоумниците в БФС наказаха Ботев за 1 мач без публика.Понеже нямаше как да не накажат Левски,са решили да го отнесем и ние ...

Напълно нормално е да "накажат" така "отбора на народа" ! Когато ревяхме , вие се смеехте ! Сега е ваш ред ;)
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

daydreamer
Контакти:

Мнениеот daydreamer » 11 мар 2013 19:00

Поне да ги бяхте смелили от бой тези от Левски- вие си стояхте и гледахте, а сега ви наказват наравно.

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 11 мар 2013 19:02

За Левски нещата май отиват за мача с Литекс пред празни трибуни
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 11 мар 2013 19:02

Сега умник ми кажи какво пречеше да го отнесете само вие,задавам ти два лесни въпроса
Кой носи отговорност за внесените на стадиона ракети и други запалителни предмети?
Кой е домакин на мача?
Каква е работата на стюардите в даден мач?
Кой нормален стадион е пълен с камъни по-дяволите?
Ако всичко това бе отстранено сега и вие и ние щяхме да избегнем наказание.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 11 мар 2013 19:03

Справедливо наказание .

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 11 мар 2013 19:03

Перуката на гилотина :!:
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 11 мар 2013 19:04

BadBoy написа:Това е справедливо решение, феновете на Ботев не седяха като вакли агънца

Срещу Черно море ще сте пред празни трибуни, а Левски вероятно срещу Монтана.

А майните трябваше да стоят като жертвени агнета ли , докато сините наркомани ги колят ! Никой не очакваше да получите наказание за мача ви срещу Литекс . Предложих на един "просветен" син мозък да заложим апартаментите си , но явно е бил малолетен и е нямал възможността да залага чужда собственост ;) "Червеният" БФС пак ви "наказа" !

Върни се в “Ботев”