Ботев - Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Daniel Levski
Контакти:

Re: В отговор на вечно "невинните" (Левски)

Мнениеот Daniel Levski » 11 мар 2013 16:02

Големи комплексари сте вие пернатите - две еднакви теми пускате. Докато се борите с чорбата за 4-то място, Локо ще Ви изпревари.

Потребителски аватар
Botevist_1912
Контакти:

Мнениеот Botevist_1912 » 11 мар 2013 16:04

Защо при гостуването на ЦСКА есента нямаше никакви проблеми ? Всичко си беше, както трябва, имаше закачки, пеене, но всичко в рамките на нормалното. Нямаше подобни простотии. Значи не е от стадиона, а всичко стана заради няколко същества от публиката на Левски, които трошиха стадиона ни, и които не са хора за мен. Може би трябваше да построим бункер и да настаним там публиката на Левски, за да няма никакви ексцесии. Освен това знамето, което уж ботевистите били откраднали, не беше в сектора за гости, а беше в буферната зона. Следващият път левскарите може да си закачат знамената на трибуната на Ботев и после да реват, че им били откраднали знамето. :)
А пък за сигналните ракети какво да кажем. Това си е опит за убийство. На стадиона имаше бащи с деца, ако някой от 100 метра ви уцели детето с ракета дали ще бъдете спокойни ? Дано да не стане някоя трагедия заради това, че левскарите са недосегаеми от закона.
И пак казвам като се извинявам на нормалните фенове на Левски, но досега по-идиотска, по-бандитска и по-нагла публика от левскарската аз не съм виждал да гостува на стадион Ботев.
Последна промяна от Botevist_1912 на 11 мар 2013 16:13, променено общо 1 път.
БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–СТАРИЯТ ФУТБОЛЕН КЛУБ В БЪЛГАРИЯ. БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–ВЕЛИКИЯТ ОТБОР.

Потребителски аватар
veselinsk
Контакти:

Мнениеот veselinsk » 11 мар 2013 16:07

Botevist_1912 написа:И пак казвам като се извинявам на нормалните фенове на Левски, но досега по-идиотска, по-бандитска и по-нагла публика от левскарската аз не съм виждал да гостува на стадион Ботев.

В България има само две идиотски публики - на Левски и на юношите на Левски :!:
Изображение

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 11 мар 2013 16:09

Daniel Levski написа:Големи комплексари сте вие пернатите - две еднакви теми пускате. Докато се борите с чорбата за 4-то място, Локо ще Ви изпревари.

Ти гледай вас да не изпревари!

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 11 мар 2013 16:10

Botevist_1912 написа:Защо при гостуването на ЦСКА есента нямаше никакви проблеми ? Всичко си беше, както трябва, имаше закачки, пеене, но всичко в рамките на нормалното. Нямаше подобни простотии. Значи не е от стадиона, а всичко стана заради няколко същества от публиката на Левски, които трошиха стадиона ни, и които не се хора за мен. Може би трябваше да построим бункер и да настаним там публиката на Левски, за да няма никакви ексцесии. Освен това знамето, което уж ботевистите били откраднали, не беше в сектора за гости, а беше в буферната зона. Следващият път левскарите може да си закачат знамената на трибуната на Ботев и после да реват, че им били откраднали знамето. :)
А пък за сигналните ракети какво да кажем. Това си е опит за убийство. На стадиона имаше бащи с деца, ако някой от 100 метра ви уцели детето с ракета дали ще бъдете спокойни ? Дано да не стане някоя трагедия заради това, че левскарите са недосегаеми от закона.
И пак казвам като се извинявам на нормалните фенове на Левски, но досега по-идиотска, по-бандитска и по-нагла публика от левскарската аз не съм виждал да гостува на стадион Ботев.

ква закачка между братовчеди ;)
CHELSEA

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 11 мар 2013 16:11

Daniel Levski написа:Големи комплексари сте вие пернатите - две еднакви теми пускате. Докато се борите с чорбата за 4-то място, Локо ще Ви изпревари.

Няма начин! Сигурно както вие станахте трети в края на миналия сезон-честно и за сметка на...Черноморец! :mrgreen:
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 11 мар 2013 16:14

Не разбирам едно – как повече от месец българите протестират, без да искат партийни водачи, а тука, за пореден път, сме изправени един срещу друг.
Нима не е вярно следното:
Левски падна, и то падна лошо. Ботев беше по-добрият отбор, нашият треньор го призна с излагащия Левски израз – излъгаха ни – като че ли някой му е обещал да бием.
Ботев би, и то заслужено. Никой не го оспорва.
Левски ще пада от Ботев и Ботев ще пада от Левски – нали това искаме всички – първенство, в което за всеки да има радост.
Както обикновено, лумпени и сини, и жълти, помрачиха празника на хиляди.
Полицията не си свърши работата – а тя е превантивна – след като е имало ексцесии, а те се очакваха от много време, значи тя не е направила необходимото.
Който е създал предпоставки за тези ексцесии и ги е предизвикал – да бъде наказан. Жалко е за нас, левскарите, че сме замесени по категоричен начин и трябва да бъдем наказани, но жалко е и за жълтите, че радостта им ще бъде вгорчена.
Не съм чел декларацията на Левски, но тази на Ботев не е в интерес на общото благо – да бъдат изолирани от стадионите тези гамени, от които страдат всички останали. Най-малкото езикът й на „благородни граждани” буди иронични усмивки.
Докато не се обединим – жълти, сини, червени, зелени и други, докато не кажем „стига” на олигофренчетата, които са „петата колона” на сили, които жадуват размирици и противопоставяния, ще се джафкаме по тези форуми и ще ги напускаме с горчив привкус и без надежда.

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 11 мар 2013 16:22

Странджата написа:Не разбирам едно – как повече от месец българите протестират, без да искат партийни водачи, а тука, за пореден път, сме изправени един срещу друг.
Нима не е вярно следното:
Левски падна, и то падна лошо. Ботев беше по-добрият отбор, нашият треньор го призна с излагащия Левски израз – излъгаха ни – като че ли някой му е обещал да бием.
Ботев би, и то заслужено. Никой не го оспорва.
Левски ще пада от Ботев и Ботев ще пада от Левски – нали това искаме всички – първенство, в което за всеки да има радост.
Както обикновено, лумпени и сини, и жълти, помрачиха празника на хиляди.
Полицията не си свърши работата – а тя е превантивна – след като е имало ексцесии, а те се очакваха от много време, значи тя не е направила необходимото.
Който е създал предпоставки за тези ексцесии и ги е предизвикал – да бъде наказан. Жалко е за нас, левскарите, че сме замесени по категоричен начин и трябва да бъдем наказани, но жалко е и за жълтите, че радостта им ще бъде вгорчена.
Не съм чел декларацията на Левски, но тази на Ботев не е в интерес на общото благо – да бъдат изолирани от стадионите тези гамени, от които страдат всички останали. Най-малкото езикът й на „благородни граждани” буди иронични усмивки.
Докато не се обединим – жълти, сини, червени, зелени и други, докато не кажем „стига” на олигофренчетата, които са „петата колона” на сили, които жадуват размирици и противопоставяния, ще се джафкаме по тези форуми и ще ги напускаме с горчив привкус и без надежда.

+1
И аз от одеве това им говоря, ама те продължават с нападките и ругатните!
CHELSEA

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 11 мар 2013 16:28

veselinsk написа:
Botevist_1912 написа:И пак казвам като се извинявам на нормалните фенове на Левски, но досега по-идиотска, по-бандитска и по-нагла публика от левскарската аз не съм виждал да гостува на стадион Ботев.

В България има само две идиотски публики - на Левски и на юношите на Левски :!:

Дали пък не си много малък,че не помниш.......има един отбор Рилски спортист......играе в Самоков.Нататък те оставям да се поровиш в интернет за да си опресниш паметта преди да даваш квалификации.
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Re: Как мислите, ще има ли наказания?

Мнениеот DrAvalanche » 11 мар 2013 16:38

Tony_CSKA написа:
RIR написа:Денят, в който ви изгониха от Герена вие също пускахте от прословутите ракети и мятахте камъни. Срещу сектор А, с децата и пенсионерите.

Друг е въпроса, че няма 20 теми по тоя повод. И не помня и да са ви наказвали след това - нито вас, нито нас.

Но този случай от събота придоби голям медиен шум и ще има наказания. И те няма да засегнат виновните идиоти от агитките на Левски и Ботев, а такива като мен, които си ходят кротко на мач и им се гледа отбора им на живо, но ще трябва да почакам още известно време.

Аз помня, че в тоя ден баждеков се разкарваше с радиостанция в ръка в ложата и нареждаше на полицията (все пак сте си едно цяло) да изгони нашата агитка... За наказание спрямо нас не мога да си спомня да е имало, но щеше да е нагло, ако ни бяха наказали. Вас не ви наказват никога, няма такъв филм да ви бяха наказали и тогава, въпреки че тогава вие така си бяхте подготвили всичко под форма на провокация.

"Пенсионерите и децата" ви в "А" не си стояха много тихо и кротко тогава също.

Съжалявам, че и ти (ако си нормален все пак не те познавам) ще го отнесеш покрай лумпените, но при вас те доминират яко. Тези на Ботев просто отговориха на провокацията в случая.

Ти беше до Баждеков и го видя как нарежда по радиостанцията на полицията? Преди 2 сезона ни наказаха с лишаване от домакинство, спомням си, че играхме мач с Черноморец в Ловеч. Не съм учуден от ми-мито което си правите с тракийчетата, все пак сте рожби на една партия майка.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Върни се в “Ботев”