Тодор Неделев (фен тема)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
dagger1912
Контакти:

Re: Левски и ЦСКА с интерес към Неделев

Мнениеот dagger1912 » 29 дек 2011 14:12

Като го искат, да изкарат 1 милион евро и да го купят!
Мина времето, в което млади таланти отиват от Пловдив в София и това ще се разбере съвсем скоро, а Тошко е Ботевист и го е казвал не веднъж, че в България ще играе единствено за Ботев!
Него не го интересуват парите, които ще получава в така изкараните "грандове", такива футболисти вече са рядкост по света и аз се радвам, че Тошко е такъв, защото понякога парите пречат на таланта, който имаш!
Последна промяна от dagger1912 на 29 дек 2011 14:16, променено общо 2 пъти.

kijelmi
Контакти:

Мнениеот kijelmi » 29 дек 2011 14:16

dagger1912 написа:Като го искат, да изкарат 1 милион евро и да го купят!
Мина времето, в което млади таланти отиват от Пловдив в София и това ще се разбере съвсем скоро, а Тошко е Ботевист и го е казвал не веднъж, че в България ще играе единствено за Ботев!
Него не го интересуват парите, които ще получава в така изкараните "грандове", такива футболисти вече са рядкост по света и аз се радвам, че Тошко е такъв, защото понякога парите пречат на таланта, който имаш!

Колега, бас хващам че, тоя ерген като види 500 (пестин) лева на куп ще се разтрепери и тогава започват едни горенета на фанелки,псувни,закани и т.н.

Поздрави!!!
19.2.11 - Денят на истината ще се случи. Той е 26 февруари, 18 часа, стадион „Георги Аспарухов, заповядайте”, каза Батков.
12.10.2013 - "Тодор Батков: "Аз съм сигурен, че ще спечелим Вечното дерби. Убеден съм в победата."

Потребителски аватар
dagger1912
Контакти:

Мнениеот dagger1912 » 29 дек 2011 14:17

kijelmi написа:Колега, бас хващам че, тоя ерген като види 500 (пестин) лева на куп ще се разтрепери и тогава започват едни горенета на фанелки,псувни,закани и т.н.
Поздрави!!!

Явно не си наясно, но Тошко получава в Ботев в пъти по-висока заплата ;)
Поздрави!!!

Потребителски аватар
neverbackdown
Контакти:

Мнениеот neverbackdown » 29 дек 2011 14:20

dagger1912 написа:
kijelmi написа:Колега, бас хващам че, тоя ерген като види 500 (пестин) лева на куп ще се разтрепери и тогава започват едни горенета на фанелки,псувни,закани и т.н.
Поздрави!!!

Поздрави!!!

Дано помогне на Ботев да влезе в "А" Група и после да дойде в ЛЕВСКИ !
Поздрави и успехи през 2012

kijelmi
Контакти:

Мнениеот kijelmi » 29 дек 2011 14:21

dagger1912 написа:
Поздрави!!!

Поздрави!!!

Колега, надявам се си сериозен!
ЧНГ!!!
19.2.11 - Денят на истината ще се случи. Той е 26 февруари, 18 часа, стадион „Георги Аспарухов, заповядайте”, каза Батков.
12.10.2013 - "Тодор Батков: "Аз съм сигурен, че ще спечелим Вечното дерби. Убеден съм в победата."

Потребителски аватар
аби
Контакти:

Мнениеот аби » 29 дек 2011 14:29

dagger1912 написа:Като го искат, да изкарат 1 милион евро и да го купят!

[offtopic]
Янис Зику написа:Някакво леке си говори глупости, за да му се вдигне репутацията. Нищо ново.

Леке можеш да викаш на себе си или на приятелите ти (които не се съмнявам, че са "лекета"), но на човек, който не познаваш нямаш никакво право да говориш каквото и да било![/offtopic]

Няма ли да ви приседне тая сума? :)
За останалото да дозивеем и ще видим! ;)

Потребителски аватар
dagger1912
Контакти:

Мнениеот dagger1912 » 29 дек 2011 14:29

kijelmi написа:Колега, надявам се си сериозен!
ЧНГ!!!

Напълно съм сериозен. Новият собственик на Ботев започна нова политика, която в България не е толкова популярна - а именно работата с младежи ..
За 2 години инвестира милиони в базата на юношите, купуваше терени, махна тексите, които бяха пречка за някои родители да запишат децата си на тренировки, безплатен превоз, безплатни екипи и т.н.
За него една от основните идеи е работата с "малчуганите", защото това е основата на всеки един голям клуб.
Естествено това изисква повече време, но ние сме търпеливи и ще видим. От Ботев повече явни таланти няма да отиват толкова лесно към София!
Не случайно на Тошко трансферната сума е 1 милион евро, в България няма кой да даде толкова пари за юноша.
А Тошко е много сърцато и скромно момче, което има бъдеще като футболист!
Последна промяна от dagger1912 на 29 дек 2011 14:32, променено общо 1 път.

kijelmi
Контакти:

Мнениеот kijelmi » 29 дек 2011 14:31

Ааа, добре я лъзна ще го вземем тогава решим ли да вземем някой го взимаме, Радукана и Светльо ще му обяснят къде се играе футбол на световно ниво. :lol: :lol:

kijelmi
Контакти:

Мнениеот kijelmi » 29 дек 2011 14:33

А пък и трябва да си платите версиите задето ви поднесохме Радукана на тепсия. ;)

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 29 дек 2011 14:38

Те ако искат могат да му сложат и цена от 100 милиона паунда, въпроса е колко ще дадат клубовете, а не вярвам да дадат повече от 100 000 евро, което дори е много.

Върни се в “Ботев”