Ботев Пд - Малеш Микрево (КБ) 2:1 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
radezki
Контакти:

Re: Ботев Пд - Малеш Микрево (КБ) 2:1 (FT)

Мнениеот radezki » 20 окт 2011 19:43

За мача ще кажа само , че Кривия е безценен за нас в този момент, а за Манчев по-добре да не казвам нищо.
По-голямо впечатление ми направиха ,,фенове'', които искаха да отпаднем, за да намалеели ,,бакаловистите''!
Божееее , звучи все едно ,,христоловисти''!!!Спрете се бе хора ,засрамете се!
П.С миналия сезон на мача с Димитровград , когато отпаднахме за купата един от тази същата група , след като цял мач ,,плюеше'' и псуваше по вратаря Николов , когато същия хвана една от първите дузпи на Димитровград ,вместо да се радва ,взе да се ядосва , че ,,сега тоя некадърник ще вземе да стане герой на мача'' !

Потребителски аватар
ivo77
Контакти:

Мнениеот ivo77 » 20 окт 2011 19:54

Кога е жребият за 1/16 финалите?

Потребителски аватар
Древен и Вечен

Мнениеот Древен и Вечен » 20 окт 2011 20:04

radezki написа:За мача ще кажа само , че Кривия е безценен за нас в този момент, а за Манчев по-добре да не казвам нищо.
По-голямо впечатление ми направиха ,,фенове'', които искаха да отпаднем, за да намалеели ,,бакаловистите''!
Божееее , звучи все едно ,,христоловисти''!!!Спрете се бе хора ,засрамете се!
П.С миналия сезон на мача с Димитровград , когато отпаднахме за купата един от тази същата група , след като цял мач ,,плюеше'' и псуваше по вратаря Николов , когато същия хвана една от първите дузпи на Димитровград ,вместо да се радва ,взе да се ядосва , че ,,сега тоя некадърник ще вземе да стане герой на мача'' !

Гола днес не беше ли вратарски(на Николов)?Днес отбора седеше много по добре от колкото при Хубчев.Мисля ,че скоро ще влезнем в ритъм.

Потребителски аватар
radezki
Контакти:

Мнениеот radezki » 20 окт 2011 20:15

Древен и Вечен написа:Гола днес не беше ли вратарски(на Николов)?Днес отбора седеше много по добре от колкото при Хубчев.Мисля ,че скоро ще влезнем в ритъм.

Да гола беше вратарски , не става дума за това , а за ,феновете'' , които предпочитат отборът им да загуби,само и само да имат аргументи във ,,войната'' си срещу някого!

Потребителски аватар
Древен и Вечен

Мнениеот Древен и Вечен » 20 окт 2011 20:17

radezki написа:
Древен и Вечен написа:Гола днес не беше ли вратарски(на Николов)?Днес отбора седеше много по добре от колкото при Хубчев.Мисля ,че скоро ще влезнем в ритъм.

Да гола беше вратарски , не става дума за това , а за ,феновете'' , които предпочитат отборът им да загуби,само и само да имат аргументи във ,,войната'' си срещу някого!

Принципно си прав ,но не забравяй,че винаги трябва да има опозиция и недоволни иначе всички ще си прават каквото искат.

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 20 окт 2011 20:33

Древен и Вечен написа:
radezki написа:

Принципно си прав ,но не забравяй,че винаги трябва да има опозиция и недоволни иначе всички ще си прават каквото искат.

Между недоволни и "постоянно просто мрънкащи си" не трябва ли да има разлика :?:

Потребителски аватар
Yellow major
Контакти:

Мнениеот Yellow major » 20 окт 2011 22:36

С два дефанзивни халфа в състава Рахов и Манчев , от които днес единия ( Манчев) не игра нищо и то срещу Микрево как да изглеглеждаме? Дори променения състав на Коцето изглеждаше предпазлив. През първото полувреме по лявото крило се виждаше само Байрев, защото Тошко започна зад Курдов и по лявото крило имаше много празно пространство. С влизането през второто полувреме на Митко Байрев на мястото на най-слабия днес Манчев се подредихме по-добре и не се стигна до нова изненада. Ботев трябва да играе по-офанзивно! Дано новия треньор ( който и да е той) разбере това от първия си ден.

Потребителски аватар
tinko
Контакти:

Мнениеот tinko » 20 окт 2011 22:59

Голът донякъде е вратарски - ДА, веднага го виждаме и започваме да плюем. Но не видяхме ли в началото на мача и страхотното спасяване на вратаря при 0:0 за това нищо не казваме.Мачът можеше да се развие по друг начин. Нищо не казваме и за централните защитници, които определено имат вина и те за гола.

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 20 окт 2011 23:12

Господа Ботевисти,добър вечер.Ами преди около 2 месеца и аз спрях да посещавам футболни мероприятия.Тогава се обосновах,не с лошите резултати,а с поведението ни (Ви) из интернет пространството.Е сега пак следейки събитията знам,че ако не друго сме глупаци.(нека всеки засегнал се да ми се обиди).Искахме си наш Ботев,свободен.Искахме да сме в евротурнирите още първия сезон,искахме суперселекция (дори провалиме Курович за Разград).И понеже селското мите ни направи превратаджии сега след главата на Хубчев идва на Маринчо (цитирам селския),да се готви Коцето и ВИВА ВЕЛИЗАР.Сетете се,че това е наше хоби,а не бащиния и спрете с намесата кой какъв е къде е колко взима и кога ще си ходи.Ако Ви е кеф да сте на ниво говедо и чорбар Ви желая късмет.На мен ми е все едно как свършва мача,защото Ботев не е еднодневка,ще бие и губи както е било и ще бъде.Който ме е разбрал благодаря,на останалите желая да намерят телето под вола.

Trickstyle
Контакти:

Мнениеот Trickstyle » 21 окт 2011 09:10

Всички които искат загуба на ОТБОРА НИ,заради някой когото не харесват - един голям сочен К*Р! За всички примадони които не посещават "мироприятията" - да сте живи и здрави! Никога ама никога няма да има по-голям от БОТЕВ! Най-лесно е да плюеш,искат се топки и воля да подкрепиш някого в труден момент! Всички мишки плюещи играчите на Колежа,не са Ботевисти! Хайде със здраве,HATE ON.
SINCE 1912

Върни се в “Ботев”