Кой клуб да бъде поканен за 100годишнината на Ботев?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Кой клуб да бъде поканен за 100годишнината на Ботев?
Заебете ги Барса ,Борусия и сие ....ами се ориентирайте към нещо по-постижимо ! Ставаме за смях с тези прогнози !
Трябва да се покани най-великия отбор на Южна Америка - Пенярол! Ще бъде уникален мач, жълто-черна сила!
Помня, че реал мадрид миналата година играха с тях за някаква годишнина.
Помня, че реал мадрид миналата година играха с тях за някаква годишнина.
- PLOVDIV PEE 1912
BultraStyle написа:Заебете ги Барса ,Борусия и сие ....ами се ориентирайте към нещо по-постижимо ! Ставаме за смях с тези прогнози !
Ех, тая сиромашка българска душа....
Борусия Дортмунд или някой отбор с прозвике "Канарчетата" като Нант или Норич
Колкото и невероятно да звучи,мисля,че вариант БАРСЕЛОНА въобще не е невъзможен.Мисля,че и Ицо Стойчков може да помогне за реализирането на такава идея.Нека се опита,от опит глава не боли.Хайдук успяха,ние защо да не успеем.
emo_75 написа:Колкото и невероятно да звучи,мисля,че вариант БАРСЕЛОНА въобще не е невъзможен.Мисля,че и Ицо Стойчков може да помогне за реализирането на такава идея.Нека се опита,от опит глава не боли.Хайдук успяха,ние защо да не успеем.
точно така,а за немците и Хубчев,и Видолов имат доста познати там ,между другото 12 03 2012 се пада понеделник
Teo написа:
Вие по селата и паланките нямате ли си отбори, че сте фенове на софийските... баси селянията!
Станко
Че то и ти си селянин,ама неосъзнат
damageplan
Софийските агитки на Левски и ЦСКА са не по-големи от тези на Локо Сф и Славия .
Вие по селата и паланките нямате ли си отбори, че сте фенове на софийските... баси селянията!
Станко
Че то и ти си селянин,ама неосъзнат
damageplan
Софийските агитки на Левски и ЦСКА са не по-големи от тези на Локо Сф и Славия .
gogova4o написа:emo_75 написа:Колкото и невероятно да звучи,мисля,че вариант БАРСЕЛОНА въобще не е невъзможен.Мисля,че и Ицо Стойчков може да помогне за реализирането на такава идея.Нека се опита,от опит глава не боли.Хайдук успяха,ние защо да не успеем.
точно така,а за немците и Хубчев,и Видолов имат доста познати там ,между другото 12 03 2012 се пада понеделник
не е задължително мача да е точно на 12-ти март(по средата на сезона) след края на първенството може да се направи.
emo_75 написа:не е задължително мача да е точно на 12-ти март(по средата на сезона) след края на първенството може да се направи.
След края на шампионатите има европейско и всички ще мислят за него. Иначе и аз мисля, че няма нищо лошо да се пробва, нищо не се губи, може само да се спечели

[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
Madridist написа:emo_75 написа:не е задължително мача да е точно на 12-ти март(по средата на сезона) след края на първенството може да се направи.
След края на шампионатите има европейско и всички ще мислят за него. Иначе и аз мисля, че няма нищо лошо да се пробва, нищо не се губи, може само да се спечели
да така е,но става въпрос за 2 дни все пак.срещу БАРСА и БАЙЕРН М са ни най-великите победи и ще бъде невероятно,ако за 100-та играем с някой от тези 2 отбора.мисля,че ръководството трябва да опита и покани първо тези 2 отбора,ако стане чудесно,ако не,тогава да се търси друг вариант,но задължително отбор с който сме играли в турнирите.все пак честваме исторически юбилей и такъв мач трябва да е свързан с нашата история.
- Тракиец 1912
- Контакти:
А някой наясно ли е, колко милиона дадоха Хайдук за да докарат Барса, не си спомням, но мисля, че сумата бе внушителна.