Десният бранител на Ботев (Пловдив) Йордан Минев ще играе от пролетта в шампиона ЦСКА. Пазарджиклията се договори с шефовете на"червените", като в началото на другата седмица, ще подпише договор за 2,5 години с клуба. 28-годишният футболист ще се яви в понеделник в 09,00 часа на стадион "Българска армия", където ще премине медицински прегледи, след което ще проведе и първа тренировка под ръководството на Димитър Пенев.
Играчът, чийто брат близнак Веселин Минев играе във вечния съперник Левски, отказа оферта от италианския Виченца, който искаше да го вземе под наем до края сезона, както и да ходи на проби в Дженоа. През този сезон Минев има един отбелязан гол срещу Литекс от фаул, като благодарение на добрите си игри стигна и до дебют в националния отбор.
Sportal
Фен тема за Йордан Минев
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- rostheboss
- Контакти:
Re: Данчо Минев в ЦСКА за 2,5 години
Абе тоя верно ли е на 28 години? Ако е на толкова по-добре да си стои в Пловдив,или да ходи при брат си.

Христолов все някога някой ще те намери
- to6kata1912
христолоф да си хваща пътя за италия, защото тука няма да оцелее
ХРИСТОЛОФФ ВЪН ОТ БОТЕВ!!!!!!
rostheboss написа:Абе тоя верно ли е на 28 години? Ако е на толкова по-добре да си стои в Пловдив,или да ходи при брат си.
ами лазаров на колко е бе каквокато е на 28 можеби е най сърцатия футболист в българия винаги гори в играта
селски вземи си скункса не се сърди
- Поручик Ржевски
От пролетта ще играя в ЦСКА. Това заяви защитникът на Ботев (Пловдив) и проектонационал Йордан Минев специално за Novsport.com.
„Преминаването ми на "Българска армия" е сигурно, като Ботев и ЦСКА вече се договориха за моя трансфер. Отложената продажба на Ботев не е единствената причина за него, но в момента не искам да коментирам останалите такива. Остава ми само да мина медицински прегледи и започвам да тренирам с ЦСКА. Щастлив съм, че ще играя в ЦСКА и в момента мисля само за това”, добави Минев.
„Оставам с отлични спомени от Ботев. Там се изградих като футболист. Разделям се с момчетата в тима като приятели и им пожелавам да се изкачат колкото е възможно по-нагоре в класирането”, допълни Минев.
28-годишният Минев ще се яви в понеделник на стадион „Българска армия”, където ще премине медицински прегледи и ще подпише договор за 2,5 години. Минев ще е вторият футболист на Ботев, който ще играе за ЦСКА, след трансфера на Дормушали Саидходжа.
„Преминаването ми на "Българска армия" е сигурно, като Ботев и ЦСКА вече се договориха за моя трансфер. Отложената продажба на Ботев не е единствената причина за него, но в момента не искам да коментирам останалите такива. Остава ми само да мина медицински прегледи и започвам да тренирам с ЦСКА. Щастлив съм, че ще играя в ЦСКА и в момента мисля само за това”, добави Минев.
„Оставам с отлични спомени от Ботев. Там се изградих като футболист. Разделям се с момчетата в тима като приятели и им пожелавам да се изкачат колкото е възможно по-нагоре в класирането”, допълни Минев.
28-годишният Минев ще се яви в понеделник на стадион „Българска армия”, където ще премине медицински прегледи и ще подпише договор за 2,5 години. Минев ще е вторият футболист на Ботев, който ще играе за ЦСКА, след трансфера на Дормушали Саидходжа.
... И поколенията ще бягат и в сънищата си от двойния ужас - най-напред бандитски грабеж, а след това свирепо възмездие чрез смъртната целувка на възможно най-милите и безобидни БАТЕ и КАКА....
Sportline.bg обаче научи, че като техническа компенсация за Ботев към Пловдив ще поемат двама юноши на Армейците - Атанас Зехиров и Димитър Петков. Първият е плеймейкър, който през лятото бе в юношеския национален отбор за европейското първенство в Чехия. Петков пък е снажен дефанзивен халф, който има картотека в мъжкия състав, но така и не успя да се пребори за титулярно място.
Двамата ще играят в Ботев до края на сезона като преотстъпени и ако треньорското ръководство ги одобри ще останат под тепетата, а правата им ще бъдета раделени 50 на 50 между двата клуба.
Минев за смет.Общо взето така ми изглежда сделката ако горното е вярно.То ,че селкия е взел пари под масата е ясно,но поне да беше взел Евгени Йорданов,Удоджи или някой друг с някакви качества за клуба,дейба и селския педал гаден.
- Поручик Ржевски
Един от най-добрите крайни бранители в България Йордан Минев разкри, че преминава в шампиона ЦСКА. "Да, от понеделник ще съм футболист на ЦСКА", отговори 28-годишният играч на въпрос от Sportal.bg дали е вярно, че президентът на Ботев Димитър Христолов и шефовете на "червените" са се договорили за него.
"Това е крачка напред в кариерата ми. ЦСКА е най-големият клуб в България. Отказах се да ходя в Серия Б на Италия, където от Виченца ми предложиха страхотни условия. Причината е това, че искам да стана шампион на България и да участвам в Шампионската лига с "червените". Прекарах страхотни години в Ботев и искам да благодаря на всички фенове, които са велики и винаги са били близо до мен. Оставям с най-добри чувства към всички на стадион" Христо Ботев" - от съотборниците ми до президента Димитър Христолов", коментира Минев пред Sportal.bg.
"За мен е голямо предизвикателство да премина в ЦСКА. Ще дам всичко от себе си, за да оправдая доверието на феновете и ръководството. Чест ще е да работя със специалист номер едно за миналия век Димитър Пенев. Отборът е силен и въпреки, че изостава на точка от Левски ще спечелим титлата", сподели Минев.
В семейство Миневи вече се говори за Вечното дерби. Братът близнак на Данчо е бранител на Левски, като през тази есен бе един от най-добре представителите се играчи в тима на Емил Велев. "Що се отнася до брат ми Веселин вече се шегуваме с това кой ще вземе шампион на България през тази година. Казах му, че той вече стана първенец, така че е мой ред", сподели с усмивка Минев.
"Това е крачка напред в кариерата ми. ЦСКА е най-големият клуб в България. Отказах се да ходя в Серия Б на Италия, където от Виченца ми предложиха страхотни условия. Причината е това, че искам да стана шампион на България и да участвам в Шампионската лига с "червените". Прекарах страхотни години в Ботев и искам да благодаря на всички фенове, които са велики и винаги са били близо до мен. Оставям с най-добри чувства към всички на стадион" Христо Ботев" - от съотборниците ми до президента Димитър Христолов", коментира Минев пред Sportal.bg.
"За мен е голямо предизвикателство да премина в ЦСКА. Ще дам всичко от себе си, за да оправдая доверието на феновете и ръководството. Чест ще е да работя със специалист номер едно за миналия век Димитър Пенев. Отборът е силен и въпреки, че изостава на точка от Левски ще спечелим титлата", сподели Минев.
В семейство Миневи вече се говори за Вечното дерби. Братът близнак на Данчо е бранител на Левски, като през тази есен бе един от най-добре представителите се играчи в тима на Емил Велев. "Що се отнася до брат ми Веселин вече се шегуваме с това кой ще вземе шампион на България през тази година. Казах му, че той вече стана първенец, така че е мой ред", сподели с усмивка Минев.
... И поколенията ще бягат и в сънищата си от двойния ужас - най-напред бандитски грабеж, а след това свирепо възмездие чрез смъртната целувка на възможно най-милите и безобидни БАТЕ и КАКА....
Нека им е кофти на говедата.
CSKA-FOREVER
CSKA-FOREVER