Фенклуб Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ivanjuve

Re: Историята на бултрасите

Мнениеот ivanjuve » 07 дек 2008 13:58

Още един неграмотник от деЦката градина .
Фланелката на Локо Пловдив не се облича на тялото , а на душата!

Изображение

ЛОКО-ГОСПОДАРИТЕ НА ПЛОВДИВ!!!

kanar4o
Контакти:

Мнениеот kanar4o » 07 дек 2008 15:32

10 godini vi ma4kame ,къде беше днеска ,бе смешник ? Чаках те до 10:15 ,но явно беше направил гащите кафяви ! :twisted:

А за буферите няма да говоря ... няма един ,който да е с подпис на умрялото им отборче. Всички картинки свързани с Ботев ... ех тази комплексарщина ! Няма отърване от нея ! :shock: :o :P
Изображение

Изображение

maina

Мнениеот maina » 07 дек 2008 18:22

kanar4o написа:10 godini vi ma4kame ,къде беше днеска ,бе смешник ? Чаках те до 10:15 ,но явно беше направил гащите кафяви ! :twisted:

А за буферите няма да говоря ... няма един ,който да е с подпис на умрялото им отборче. Всички картинки свързани с Ботев ... ех тази комплексарщина ! Няма отърване от нея ! :shock: :o :P

твоя подпис с какво е свързан? :roll:

10 godini vi ma4kame

Мнениеот 10 godini vi ma4kame » 07 дек 2008 18:31

kanar4o написа:10 godini vi ma4kame ,къде беше днеска ,бе смешник ? Чаках те до 10:15 ,но явно беше направил гащите кафяви ! :twisted:

ти маи си бил на някои от балконите кацнал на простора ,папагали не видях.да не си се насрал с твоя подпис 4е друго невиждам само жълто лаино в клеткат

juju
Контакти:

Мнениеот juju » 07 дек 2008 18:41

Досега никога не съм писал във форума ви,но ти ме издразни адски много!"Пресмял се хърбел на щърбел"! :lol: Твоя подпис какъв е бе?И я ми кажи един от нашите ИСТИНСКИ фенове с подпис на вашето отборче,няма такъв умнико!!!!И кой говори за комплексарщина,като в нашия форум има два индивида,с никнеймове на нашия отбор,а всъщност те са комплексирани жълтурчета,и я всъщност като се замисля,може и ти да си!Не знам по-комплексиран и долен тип от теб в този форум!Пред теб бледнее(малко казано)болният мозък слабия форевър,ти си ултра тъпа,типична жълта курава!!!!!! :!: :idea:

Потребителски аватар
botev_fen
Контакти:

Мнениеот botev_fen » 07 дек 2008 18:57

Ей много ме дразнят такива педерасчета,като иванюве,ебача на майка си,мачкаме ви.....
Кой те е спрял да си обичаш отбора ве дрисльо? Мен не ми пука ако искаш подкрепяй "Скрита Сила"(Мъдрево),твой си проблем.
Ама тва да мразиш повече един отбор,отколкото да обичаш своя,говори единствено и само че ти не обичаш Локомотив.
Вие по цял ден си мислите с кво да обидите някой Ботевист,как да го наплюете или напсувате.
Същото важи и за нашите,които се интересуват повече от вашият отбор(макар,че са значително по-малко).
Подкрепяй си отбора,пей си песни,като играете срещу нас си псувай колкото искаш.
Всеки може да влезне във форума и да се прави на голям мъж,ама половината от тея пикльовци едва ли са ходили и на едно гостуване през живота си.Ай в дивия...
Изображение

bultras

Мнениеот bultras » 07 дек 2008 19:37

АЛЛАХ, ДА ВИ ОСЕМЕНИ В УСТИТЕ,ЖАЛКА ЧЕРНО -бяла ИЗМЕТ.

10 godini vi ma4kame

Мнениеот 10 godini vi ma4kame » 07 дек 2008 19:53

bultras написа:АЛЛАХ, ДА ВИ ОСЕМЕНИ В УСТИТЕ,ЖАЛКА ЧЕРНО -бяла ИЗМЕТ.

2 сезон с 4алми и коран в ръка и песни на оби4ания от вас език и само ботяф/дпс/

Потребителски аватар
ivanjuve

Мнениеот ivanjuve » 07 дек 2008 20:08

TRIBUNA ISTANBUL IZKUKA TOTALNO !
Фланелката на Локо Пловдив не се облича на тялото , а на душата!

Изображение

ЛОКО-ГОСПОДАРИТЕ НА ПЛОВДИВ!!!

Потребителски аватар
STENLI
Контакти:

Мнениеот STENLI » 07 дек 2008 20:15

BUFER4ETA KAKVO TOLKOVA VI VULNUVA TEMATA- ISTORIA NA BULTRASITE???? NALI SI IMATE VELIKA ISTORIA??

Върни се в “Ботев”