Фенклуб Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Историята на бултрасите
Още един неграмотник от деЦката градина .
Фланелката на Локо Пловдив не се облича на тялото , а на душата!

ЛОКО-ГОСПОДАРИТЕ НА ПЛОВДИВ!!!

10 godini vi ma4kame ,къде беше днеска ,бе смешник ? Чаках те до 10:15 ,но явно беше направил гащите кафяви !
А за буферите няма да говоря ... няма един ,който да е с подпис на умрялото им отборче. Всички картинки свързани с Ботев ... ех тази комплексарщина ! Няма отърване от нея !

А за буферите няма да говоря ... няма един ,който да е с подпис на умрялото им отборче. Всички картинки свързани с Ботев ... ех тази комплексарщина ! Няма отърване от нея !

kanar4o написа:10 godini vi ma4kame ,къде беше днеска ,бе смешник ? Чаках те до 10:15 ,но явно беше направил гащите кафяви !![]()
А за буферите няма да говоря ... няма един ,който да е с подпис на умрялото им отборче. Всички картинки свързани с Ботев ... ех тази комплексарщина ! Няма отърване от нея !![]()
![]()
твоя подпис с какво е свързан?

-
kanar4o написа:10 godini vi ma4kame ,къде беше днеска ,бе смешник ? Чаках те до 10:15 ,но явно беше направил гащите кафяви !![]()
А за буферите няма да говоря ... няма един ,който да е с подпис на умрялото им отборче. Всички картинки свързани с Ботев ... ех тази комплексарщина ! Няма отърване от нея !![]()
![]()
ти маи си бил на някои от балконите кацнал на простора ,папагали не видях.да не си се насрал с твоя подпис 4е друго невиждам само жълто лаино в клеткат
![]()
Досега никога не съм писал във форума ви,но ти ме издразни адски много!"Пресмял се хърбел на щърбел"!

Ей много ме дразнят такива педерасчета,като иванюве,ебача на майка си,мачкаме ви.....
Кой те е спрял да си обичаш отбора ве дрисльо? Мен не ми пука ако искаш подкрепяй "Скрита Сила"(Мъдрево),твой си проблем.
Ама тва да мразиш повече един отбор,отколкото да обичаш своя,говори единствено и само че ти не обичаш Локомотив.
Вие по цял ден си мислите с кво да обидите някой Ботевист,как да го наплюете или напсувате.
Същото важи и за нашите,които се интересуват повече от вашият отбор(макар,че са значително по-малко).
Подкрепяй си отбора,пей си песни,като играете срещу нас си псувай колкото искаш.
Всеки може да влезне във форума и да се прави на голям мъж,ама половината от тея пикльовци едва ли са ходили и на едно гостуване през живота си.Ай в дивия...
Кой те е спрял да си обичаш отбора ве дрисльо? Мен не ми пука ако искаш подкрепяй "Скрита Сила"(Мъдрево),твой си проблем.
Ама тва да мразиш повече един отбор,отколкото да обичаш своя,говори единствено и само че ти не обичаш Локомотив.
Вие по цял ден си мислите с кво да обидите някой Ботевист,как да го наплюете или напсувате.
Същото важи и за нашите,които се интересуват повече от вашият отбор(макар,че са значително по-малко).
Подкрепяй си отбора,пей си песни,като играете срещу нас си псувай колкото искаш.
Всеки може да влезне във форума и да се прави на голям мъж,ама половината от тея пикльовци едва ли са ходили и на едно гостуване през живота си.Ай в дивия...

АЛЛАХ, ДА ВИ ОСЕМЕНИ В УСТИТЕ,ЖАЛКА ЧЕРНО -бяла ИЗМЕТ.
-
bultras написа:АЛЛАХ, ДА ВИ ОСЕМЕНИ В УСТИТЕ,ЖАЛКА ЧЕРНО -бяла ИЗМЕТ.
2 сезон с 4алми и коран в ръка и песни на оби4ания от вас език и само ботяф/дпс/
TRIBUNA ISTANBUL IZKUKA TOTALNO !
Фланелката на Локо Пловдив не се облича на тялото , а на душата!

BUFER4ETA KAKVO TOLKOVA VI VULNUVA TEMATA- ISTORIA NA BULTRASITE???? NALI SI IMATE VELIKA ISTORIA??