ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ КЪМ БФС!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
3latan
Контакти:

Re: ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ КЪМ БФС!

Мнениеот 3latan » 23 сеп 2010 14:40

plamenski написа:
PLOVDIV PEE 1912 написа:Тва май им е стадиона...
Изображение

Не искам да ви спамвам темата,но на "Езерото" за гостуващите привърженици се отпускат 10% от седящите места.
За повече - разпоредбите на БФС не предвиждат място и клуба домакин не е задължен да отпусне още билети.
Това са и правилата на ФИФА.

П.П.На снимката се вижда сектора за гости на стадиона ,на който играе Нафтата.Ограден е ,има и седалки.

Не знам иронията в послеслова дали няма да ви излезе по-горчива от колкото предполагате!Ако, до тогава разликата от 2 точки се запази,този мач ще е като финал за купата.Ще дойдем не по-малко от 1500 човека.Представяш ли си, какво ще стане ако си пропътувал 280 км.(и толкова на обратно) и да не успееш да наблюдаваш мача!? :roll: :twisted: :evil:

masona84
Контакти:

Мнениеот masona84 » 23 сеп 2010 15:14

3latan написа:
plamenski написа:
PLOVDIV PEE 1912 написа:Тва май им е стадиона...
Изображение

Не искам да ви спамвам темата,но на "Езерото" за гостуващите привърженици се отпускат 10% от седящите места.
За повече - разпоредбите на БФС не предвиждат място и клуба домакин не е задължен да отпусне още билети.
Това са и правилата на ФИФА.

П.П.На снимката се вижда сектора за гости на стадиона ,на който играе Нафтата.Ограден е ,има и седалки.

Не знам иронията в послеслова дали няма да ви излезе по-горчива от колкото предполагате!Ако, до тогава разликата от 2 точки се запази,този мач ще е като финал за купата.Ще дойдем не по-малко от 1500 човека.Представяш ли си, какво ще стане ако си пропътувал 280 км.(и толкова на обратно) и да не успееш да наблюдаваш мача!? :roll: :twisted: :evil:

АЗ не си представам какво ще стане ако пропътуваш 560км и не можеш да гледаш мача.Ако искаш можеш да споделиш.

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 23 сеп 2010 15:18

masona84 написа:AЗ не си представам какво ще стане ако пропътуваш 560км и не можеш да гледаш мача.Ако искаш можеш да споделиш.

A, няма да ти разваля удоволствието от очакването я. Ела напролет до Пловдив за мача Ботев - Нефтохимик и остани отвън. Няма по-добър начин да разбереш нещо от това да го изпиташ на собствен гръб!

Потребителски аватар
bucky_barabata
Контакти:

Мнениеот bucky_barabata » 23 сеп 2010 15:51

А ве селяци, недейте бъдете такива оптимисти и си мислете, че ще може удържите около 1000 човека да гледат мач. И недейте четете правилата на УЕФА или на дори на фередацията по федербал, защото ако беше така, мачове в Долно Езерово щяха да са само за междуконтиненталната купа по плайстейшън.

Reckless

Мнениеот Reckless » 23 сеп 2010 15:53

Това са игрища, не са стадиони. Какви условия очаквате :)

Потребителски аватар
nik_bg1
Контакти:

Мнениеот nik_bg1 » 23 сеп 2010 15:54

Pupper_ написа:
masona84 написа:AЗ не си представам какво ще стане ако пропътуваш 560км и не можеш да гледаш мача.Ако искаш можеш да споделиш.

A, няма да ти разваля удоволствието от очакването я. Ела напролет до Пловдив за мача Ботев - Нефтохимик и остани отвън. Няма по-добър начин да разбереш нещо от това да го изпиташ на собствен гръб!

А аз бих добавил: ..................и гледайте да не направите така, че да има билети и да се наложи да слушате мача по фен-радио "Ботев", отвънка до оградата на стадиона и поставените специално за вас говорители...

Потребителски аватар
nikullas

Мнениеот nikullas » 23 сеп 2010 16:15

ами тогава в следващия мач всички в сектора на домакините и кой каквото си иска да си прави-бомби,ракети и т.н.щом тея съединение почнаха със селските номера да се оправят
защо феновете на локо харесват коко динев,а митьо-пищове не-и двамата са богати,известни, дебели,имат много жени около себе си и порят женичките си като риби?ами явно феновете на локо не харесват митьо пищова ,защото не обичат джакузитата

Потребителски аватар
Abbiati
Контакти:

Мнениеот Abbiati » 23 сеп 2010 16:45

Ами за съжаление, това ще стане - няма сектор домакини, няма сектор гости... Дано няма по-големи ексцесии! Това е заради тъпанарите от БФС и заради лакомията на селските отборчета...
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 23 сеп 2010 18:35

Това с 10 процента са пулни глупсоти. Ясно е че има закон за тези 10 процента, но мисля че закона е поне 10 процента. От тук нататък колкото прецени домакина. След това идва нещо друго обаче. Аз като гражданин на България, мога да си посетя мача без да има правото някой да ме спре. Упсея ли да си купя билетче, никой ама никой няма право да ми каже каде да седна. Ако искам и на централната ще се настаня, но снабдил ли съм се с билет никой неможе да ме спре.

Затова са глупсоти с тези 10 процента. Кво в езерово от 100 чвоека капацитет само 10 Ботевиста ли ще пуснат??? Хахахах
ИзображениеИзображение

yep
Контакти:

Мнениеот yep » 23 сеп 2010 19:05

Доколкото знам за мача в ДЕ ще ви бъдат отпуснати 200 билета и толкова ваши фенове ще бъдат допуснати, без значение колко сте дошли ;)

Върни се в “Ботев”