Марково- Ботев Пловдив
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Марково- Ботев Пловдив
другата седмица срещу стамболиски се пада на 22-официален празник и неработен ден.ще има як десанд
защо феновете на локо харесват коко динев,а митьо-пищове не-и двамата са богати,известни, дебели,имат много жени около себе си и порят женичките си като риби?ами явно феновете на локо не харесват митьо пищова ,защото не обичат джакузитата
nikullas написа:другата седмица срещу стамболиски се пада на 22-официален празник и неработен ден.ще има як десанд
Така е защото програмата я правят на нас да ни е удобно!
105 години / 4 поколения ботевисти!
- PLOVDIV PEE 1912
Изобщо не съм доволен от играта!При първия по сериозен противник и сме загазили.Другото,тия от Марково нормални ли са????
Защо беше организиран мача там??????Не може, отбори с много публика, като Ботев да играят по такива места и стадони!!!!!!!!!!!!!!!
Защо беше организиран мача там??????Не може, отбори с много публика, като Ботев да играят по такива места и стадони!!!!!!!!!!!!!!!
- Alternative
- Контакти:
hetfield написа:Не му се вързвайте,модовете си знаят работата.
Да,хейтъра изгоря.

PLOVDIV PEE 1912 написа:При първия по сериозен противник и сме загазили.
И аз така мисля за съжаление.
PLOVDIV PEE 1912 написа:Изобщо не съм доволен от играта!При първия по сериозен противник и сме загазили.Другото,тия от Марково нормални ли са????
Е надяваме се, че с тоя по-сериозен противник няма да ни е 4-5 пореден мач в цикъл сряда-събота. Иначе не съм бил на мача, не мога да дам мнение, но поне обяснението ми за (евентуално) слабата игра е това.
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
- Jeff Ament
- Контакти:
що си мислете,че отборите от б и а група са някаква класа.нали ги гледаме по тв-то кви балони са.те са тези, които ще треперят
защо феновете на локо харесват коко динев,а митьо-пищове не-и двамата са богати,известни, дебели,имат много жени около себе си и порят женичките си като риби?ами явно феновете на локо не харесват митьо пищова ,защото не обичат джакузитата
Нафтата е аут от турнира. Пада с 3:0 от Созопол
105 години / 4 поколения ботевисти!
Тва е пълно безумие, дето мача се игра на тва стадионче, много хора просто не можаха да гледат мача, опитваха се да намерят някви пролуки з ада видят нещо, бахти и тъпотията.
Иначе това е най-слабия мач на Ботев за сезона, добре че Марково са безумно зле, иначе не се знае как щеше да свърши мача.
Дано Бакала ги вижда тия неща, че иначе лошо!
Иначе това е най-слабия мач на Ботев за сезона, добре че Марково са безумно зле, иначе не се знае как щеше да свърши мача.
Дано Бакала ги вижда тия неща, че иначе лошо!