Опциите: ЗА и ПРОТИВ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Опциите: ЗА и ПРОТИВ
Най вероятно ще стане втория вариант.Той е и най разумен. А че ще ходим на мачове и в А окръжна , ако се стигне до там , това не подлежи на коментар.
PFC Litex написа:Вече ще се казвате Ботев-Асеновец - тъпо.
Тъпото е,че ако почнем от зоните някой ще се обади,че е Ботев 2010,в случая се видя обаждане от типа селка мисъл,а ако стане,чрез селския (нищо няма да стане там де) пак ще има злобчовци.Така,че има ли значение изобщо?
Щом са решили да приобщаваме някой друг отбор - добре. Според мен, това е по-лошия вариант, но след като съм малцинство ще приема това, което искат повечето. Добре е обаче в договора за присъединяване на въпросния отбор, ако има такъв, ЯСНО да е записано, че той се влива в Ботев, а не обратно.
Да не станем и ние черешова градина.
П.П.
Нъли съм мьетал, най-шмъ кефи с Миталик. От друга страна Асеновград и без това почти се е слял с Пловдив, може и така. Най-много да ускорим процеса. Феновете му са луди достатъчно, тоест стават за Трибуна Изток ... Ей на стана работата. 
П.П.
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.
- Шврнц Тпрунков
- Контакти:
Ki Cho написа:Щом са решили да приобщаваме някой друг отбор - добре. Според мен, това е по-лошия вариант, но след като съм малцинство ще приема това, което искат повечето. Добре е обаче в договора за присъединяване на въпросния отбор, ако има такъв, ЯСНО да е записано, че той се влива в Ботев, а не обратно.
П.П.Нъли съм мьетал, най-шмъ кефи с Миталик. От друга страна Асеновград и без това почти се е слял с Пловдив, може и така. Най-много да ускорим процеса. Феновете му са луди достатъчно, тоест стават за Трибуна Изток ... Ей на стана работата.
Ki Cho, доколкото знам въобще не е обсъждан черешовия вариант. Твърдо ще се търси отборът Х да се влее в Ботев, а не обратното. Защото си прав - има огромно значение как ще се направи подобно приобщаване.
Не натискайте ТУК!
За момента има слухове и за трите възможни варианта.Да не говоря и за четвъртия с Академик сф,ама ако той се случи ония двамата 2004 и 1926 вече ще получат стомашно разстройство и ще завони много сериозно
hetfield написа:За момента има слухове и за трите възможни варианта.Да не говоря и за четвъртия с Академик сф,ама ако той се случи ония двамата 2004 и 1926 вече ще получат стомашно разстройство и ще завони много сериозно
Ще се слеят в едно и ще стане 3928. ...
- Хи, хи, хи. - Ехидно се подсмихваше някой в храстите.
По път пост не съм писал
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.
Изобщо не е тъпо,всичко се върти около числата.Чел си Пътеводителя на галактическия стопаджия нали?Предполагам помниш отговора на въпроса за живота вселената и всичко останало 
- Шврнц Тпрунков
- Контакти:
hetfield написа:Изобщо не е тъпо,всичко се върти около числата.Чел си Пътеводителя на галактическия стопаджия нали?Предполагам помниш отговора на въпроса за живота вселената и всичко останало
Въпросът е дали знаем Въпросът, чийто отговор е 42
Не натискайте ТУК!
Те въпросите са няколко,но само 1 е 42
http://sport.plovdiv24.bg/168360.html на тия май може да се вярва