За интригите, интересите и софралъкът в Ботев

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Re: За интригите, интересите и софралъкът в Ботев

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 16 май 2010 22:22

А като се събере общото събрание край с коментарите и критиките. Който е платил членски внос критикува и гласува. Всички други тихо!

++++++++++10000000000

Потребителски аватар
Pride_of_London
Контакти:

Мнениеот Pride_of_London » 16 май 2010 22:34

Вижте, аз съм на 16 години и искам да помогна с каквото мога.Но да се дадат пари за цяла година, е доста по трудно, отколкото да се дават на месец.Ако искате по 10-20 лева на месец, не 29, ами 29 000 ще дадат.Най-малкото, поне единия месец.Сега, доколкото разбирам, от феновете в следващата година няма да има никакви подпомагания, така ли?

Някой има ли поне предположение кой е въпросния човек на Бареков?

1912BOTEV
Контакти:

Мнениеот 1912BOTEV » 16 май 2010 22:48

На мен изобщо не ми харесва да идва някой и да стане мажоритарен собственик! Защото може да се окаже христолов-2. Радвам се, че поне на това мнение е и Бакала. Повечето хора разчитат на това, да дойде някой и да ни оправи. Още по-добре ако ни пусне и без пари на мачовете. Само че, този път наистина трябва и ние да дадем повече от себе си. За да покажем, че сме много, за да покажем че обичаме отбора с цената на всичко. Поне аз така виждам нещата. Само че, Бакала трябваше да е водил преговори с потенциални спонсори и да каже че при еди колко си члена и участие в Б група, осигурявам еди какъв си бюджет. А пък ако Ботев ще става АД, тогава се обезсмисля участието ни в дружеството. Защото аз и сега съм акционер в христоловото АД, ама нищо не мога да направя. А устава на АД-то е съвсем различен от първоначалния. Така че, ОСВЕН НАЧАЛО, КЛУБ ТРЯБВА АД ИМА И БЪДЕЩЕ!
"Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита"
Христо Ботев

emo_75
Контакти:

Re: За интригите, интересите и софралъкът

Мнениеот emo_75 » 16 май 2010 23:57

bnborisov написа:То е ясно, че който даде пари ще иска да печели от нещо. Ставаме смешни ако си мислим че ще дойде някой, ще изсипе една торба с пари, ще викне "само Ботев" и повече няма да чуем за него. В този форум сме се събрали хора , които обичаме Ботев и затова трябва да ни интерисува имено това , а не политиката. Този , който върне старата слава на отбора после ако иска и ако може и цар да става, нас кво ни засяга. Мисля че Барека можеше да помогне доста на Ботев. Колко са ботевистите с някакво влияние? Ние не сме Левски или ЦСКА и неможем да си позволим разточителство в това отношение.

абсолютно съм съгласен

kan1912
Контакти:

Мнениеот kan1912 » 17 май 2010 00:32

Призовавам всеки който има възможност да си плати членския внос. Относно "кандидата" на Бареков много се учудвам, че все още има хора вярващи, че такъв съществува. Ситуацията е следната човека декларира, че е човек примерно на Абрамович, и иска цялата власт в клуба, но не дава никакви гаранции нито, че е виждал някога Абрамович, нито че ще докара и лев в клуба, Абрамович обаче нито щял да обяви някъде за интереса си към Ботев, нито щял да дойде да разговаря с фенове или управителен съвет защото това било под нивото му. Между другото разговаряйки със хора приближени да Абрамавич разбираме, че човека не е и чувал нито за интереса си към Ботев, нито за условията които той уж е поставил. Който иска да инвестира в Ботев да заповяда и съм сигурен, че никой няма да бъде върнат, но всеки един искащ да вади за себе си икономически и/или политически интереси, чрез Ботев трябва да бъде наритан.

Потребителски аватар
ogg
Контакти:

Мнениеот ogg » 17 май 2010 09:20

Получава се нещо като омагьосан кръг. От една страна се недоволства, че малко хора са платили 240 лв., а от друга страна УС изобщо не е наясно с каквито и да е подробности, касаещи най-близкото бъдеще! Няма никаква яснота относно каквото и да е, говори се с недомлъвки. Не може да се искат пари, а насреща да няма поне ИНФОРМАЦИЯ! А ние на този етап искаме именно някаква информация, а такава не ни се дава.
Единственото, което се е случило в Пловдив през 1926 е, че Ботев става първенец на града за пореден път. Всичко останало са митове и легенди...

Потребителски аватар
Ki Cho
Контакти:

Мнениеот Ki Cho » 17 май 2010 16:36

БЕЗ ПАРИ ВСИЧКО Е АЛА БАЛА!!!
Както написа Пловдив пее 1912 в една друга тема: Платете си членския внос!!!
Другото са празни приказки и езикочесане. Ако искаме Ботев свободен от ДХ-та, Батковци, Хиксовци и Жилетовци и прочие всеки трябва да даде своя принос ... включително и финансов!
През 1912 ако са чакали да се появи спонсор и много пари ... :?: :idea:
Всичко друго е "Мижи да те лажим"!
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 17 май 2010 17:18

Прав си Ki Cho тези хора поне имат очи да застанат срещу нас и да търпят и негативни мнения и въпроси.Докато спасителя Бареков няма очи нито за тия 16 нито за нас,които очаквахме да е там и да отговори на даден въпрос.Ето 1 причина да дам 240 ако ще и на вятъра.Лично аз се отказах от Металика и Рамщайн за идеята

Върни се в “Ботев”