Изхвърлят Ботев от ''А'' група

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Тракиец 1912
Контакти:

Re: Изхвърлят Ботев от ''А'' група

Мнениеот Тракиец 1912 » 24 яну 2010 20:15

Напрактика Селския винаги е бил абсолютен некадърник. Заради своята некадърност, той загуби всичко: не лоши играчи през годините, купища спорове заради липсата си на авторитет, загуби дори и голямото име зад което стоеше, защото вече Ботев е едно нищо в А група и всеки си се гаври с него. Остана да загуби само онова миризливо листче с акциите му, което знае ли човек къде си го е наврял за да не му го открадне някой "непочтен" човек.

Потребителски аватар
dagger1912
Контакти:

Re: БФС, НАЙ ПОСЛЕ СВЪРШЕТЕ СИ РАБОТАТА

Мнениеот dagger1912 » 25 яну 2010 22:17

kokic1986 написа:Аз не мога да разбера това нищожество Христолов кога ще понесе отговорност за действията или бездействията си , толково години отбора затъва и мизерства (задлъжнява с мильони към държавата както каза автора) и пак си върти длаверите без никой от съотвените институции да му поиска обяснение и не мога да разбера как така продължава да получава лицензи за "А" група с оглед на състоянието на клуба - абсолютен лъжец , измамник , престъпник и човек без какпа морал - този човек няма място във футбола , а в затвора или на въжето !!!
СВОБОДА ЗА БОТЕВ !!!

Абе досега 10 000 пъти да е бил в затвора ако управниците на БФС , НАП или вобще държавата си имаха понятие от поста им ... Те си гледат личните нужди , получават си мангизи и нищо не побарват ... Сельо такива номера им върти ... Винаги когато "има нови собственици" искат да ни вземат лиценза , след това няма сделка и селския намира от някъде 30 бона да плати най - малко възможното да вземе лиценз и така се разминава между капките ... Те като видят пари не мислят ... Или са прости и неразбират селския как ги върти на малкия си пръст или просто Ботев не им влиза в плановете ... Еми няма кво да се направи - спасението сме ние - феновете!

Потребителски аватар
Hacko1912
Контакти:

Re: БФС, НАЙ ПОСЛЕ СВЪРШЕТЕ СИ РАБОТАТА

Мнениеот Hacko1912 » 27 яну 2010 17:11

BOBI po GONG:

„Много е вероятно Ботев да изчезне от футболната карта. Разговарял съм неколкократно с кмета на Пловдив, с шефовете на фенклуба на отбора. С Христолов не съм разговарял, защото не мисля, че той заслужава това. Има си хора, които разговарят с него. Техният случай е частен и имат дадена отсрочка до 15-ти февруари. Трябва да се види този отбор има ли треньор, има ли картотекирани играчи и пари, с които да завърши сезона – имам предвид да плаща заплати на футболисти, такси за съдии и други, които са по нашите документи. Ако до тази дата не бъдат предоставени тези доказателства, най-вероятно Ботев няма да започне втория полусезон”, коментира Борислав Михайлов, който продължава да се възстановява, след като счупи глезен.

„Към този момент не можем да вземем лиценза на клуба, защото той е взет миналата година и са предоставени нужните документи. Този лиценз важи до края на първенството. Тук трябва да има по-драстично решение на Изпълкома, ако Христолов не е в състояние да издържа Ботев до края на сезона. Голяма част от феновете са на мнение, че отборът трябва да бъде изваден от групите, да отиде във „В” група и да започне на чисто. Тази агония не е от една година, а от шест или седем”, каза още босът на родния футбол.

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Михайлов: Много е вероятно Ботев да изчезне...

Мнениеот Alternative » 27 яну 2010 17:15

Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов заяви в специално интервю за Гонг, че е твърде вероятно отборът на Ботев да бъде изваден от първенството, ако до 15 февруари не бъдат решени неуредиците около „жълто-черните”.

„Много е вероятно Ботев да изчезне от футболната карта. Разговарял съм неколкократно с кмета на Пловдив, с шефовете на фенклуба на отбора. С Христолов не съм разговарял, защото не мисля, че той заслужава това. Има си хора, които разговарят с него. Техният случай е частен и имат дадена отсрочка до 15-ти февруари. Трябва да се види този отбор има ли треньор, има ли картотекирани играчи и пари, с които да завърши сезона – имам предвид да плаща заплати на футболисти, такси за съдии и други, които са по нашите документи. Ако до тази дата не бъдат предоставени тези доказателства, най-вероятно Ботев няма да започне втория полусезон”, коментира Борислав Михайлов, който продължава да се възстановява, след като счупи глезен.

„Към този момент не можем да вземем лиценза на клуба, защото той е взет миналата година и са предоставени нужните документи. Този лиценз важи до края на първенството. Тук трябва да има по-драстично решение на Изпълкома, ако Христолов не е в състояние да издържа Ботев до края на сезона. Голяма част от феновете са на мнение, че отборът трябва да бъде изваден от групите, да отиде във „В” група и да започне на чисто. Тази агония не е от една година, а от шест или седем”, каза още босът на родния футбол.
http://botev.gong.bg/view_article.php?article_id=114989
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Re: Михайлов: Много е вероятно Ботев да изчезне от футболната к

Мнениеот child in time » 27 яну 2010 17:18

Ами БФС къде спаха 10 години! Държавата и тя ? И после кой опъва и си троши нервите ? Вие феновете! :twisted:

Каквото и да коментираме за селският цървул ще е малко...
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Re: Михайлов: Много е вероятно Ботев да изчезне от футболната к

Мнениеот Alternative » 27 яну 2010 17:21

[quote="child in time"]Ами БФС къде спаха 10 години! Държавата и тя ? И после кой опъва и си троши нервите ? Вие феновете! :twisted:

Каквото и да коментираме за селският цървул ще е малко...
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Re: Михайлов: Много е вероятно Ботев да изчезне...

Мнениеот child in time » 27 яну 2010 17:24

Има законово положение Престъпно нехаиство! А убийството на един голям отбор което става пред очите на БФС е точно това!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
liverpul11
Контакти:

Мнениеот liverpul11 » 27 яну 2010 17:26

добре де,не ми е работа но не можете ли да се съберете 2000-3000 фена и утре да четем че селския е в небитието,само с плач по форумите нема да стане.
ps.искренно ви съчувствам за БОТЕВ

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Мнениеот Converse » 27 яну 2010 17:26

На майка им в оная работа на всички от БФС и на Селския ! Знам какво е канари, имахме един такъв- И.Д. ! Не се предавайте, а убийте този манипулатор Селския ! Издебнете го в удобен момент и действайте !
[center]Изображение[/center]

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 27 яну 2010 17:34

Коментари и изказвания от всякъде а на практика нищо.Всеки солидарен,всеки възмутен а кервана си върви ли върви.....Ами БФС е институция,кмета също,Нап,прокуратура...,да питам те не са ли взаимосвързани и Бобчо вместо да дрънка не може ли да сигнализира и да подпукат селяка

Върни се в “Ботев”