БОТЕВ ПЛОВДИВ - ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ 31.10.2009 ; 14:30

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

kan1912
Контакти:

Re: БОТЕВ ПЛОВДИВ - ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ 31.10.2009 ; 14:30

Мнениеот kan1912 » 25 окт 2009 14:26

rump_shaker написа:Човека с парите е още актуален. Забравете за Салерновци и Орнели. Самият Салерно е точно копие на Митьо, затова по добре че го няма. А иначе този който има мерак да ни купи е сериозен и няма да обяви сделка преди да е станала факт! Когато подпишат ще излезне и ще обяви, а не като Салерно само тръбеше и обещаваше! Спете спокойоно 2-3 дни че много ни се насъбра. И всички на колежа за мача с Буферите. Неможе да си позволим да бойкотираме пак, защото нищо няма да спечелим освен негативни и подигравателни емоции!

Много точно казано. Тази информация излиза вече цяла седмица от италианците в Ботев и от приближените до тях българи. Един пловдивски сайт с двама журналисти пишещи и в по един спортен всекидневник и в един друг столичен вестник интерпретират тези новини както на тях им се иска, а аз вече се убедих, че на тях им се иска тази сделка да пропадне, незнам каква е причината за това тяхно желание, знам само, че много усърдно защитатават интересите на една бивша кандидат-купувачка на отбора.

kan1912
Контакти:

Мнениеот kan1912 » 25 окт 2009 14:31

botev forever написа:
Neo M написа:
нараш написа:момчета не беше ли на 27 вторник делото на кръстева срещу селянина? и ако съда дадеклуба на нея кво става?

1. Едва ли на първото заседание по делото съда ще произнесе присъда.
2. Мисля, че това решение може да се обжалва на по- висока инстанция.
3. Някой знае ли със сигурност Кръстева за какво го съди- за възстановяване на дадените пари от нея или иска и въвеждане във собственост на клуба?

Толупите не искат клуба,а си искат парите.Това стана ясно още миналия декември.

Предмета на делото е възстановяване на даденото капаро в двоен размер и възстановяване на дадените пари на Ботев.

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Мнениеот vhpvhp » 25 окт 2009 14:35

kan1912 написа:
rump_shaker написа:Човека с парите е още актуален. Забравете за Салерновци и Орнели. Самият Салерно е точно копие на Митьо, затова по добре че го няма. А иначе този който има мерак да ни купи е сериозен и няма да обяви сделка преди да е станала факт! Когато подпишат ще излезне и ще обяви, а не като Салерно само тръбеше и обещаваше! Спете спокойоно 2-3 дни че много ни се насъбра. И всички на колежа за мача с Буферите. Неможе да си позволим да бойкотираме пак, защото нищо няма да спечелим освен негативни и подигравателни емоции!

Много точно казано. Тази информация излиза вече цяла седмица от италианците в Ботев и от приближените до тях българи. Един пловдивски сайт с двама журналисти пишещи и в по един спортен всекидневник и в един друг столичен вестник интерпретират тези новини както на тях им се иска, а аз вече се убедих, че на тях им се иска тази сделка да пропадне, незнам каква е причината за това тяхно желание, знам само, че много усърдно защитатават интересите на една бивша кандидат-купувачка на отбора.

За оптимиста чашата е наполовина пълна , за песимиста - наполовина празна. Да речем че е вярно горното. Има ли риск италианците да стачкуват за пари в следващите 3 дни ? Има ли вероятност да не излезнат срещу буферите ? Има ли риск ,въпреки Пичоне да е много гъст с новите кандидати от Сандб. , играчите този път да не го послушат , и да не излезнат да играят ? Има ли риск БОТЕВ да излезе в дербито със състав , подобен на първите кръгове ? Аз знам отговора. Кан - ти ?

Vasko1912
Контакти:

Мнениеот Vasko1912 » 25 окт 2009 14:44

botev forever написа:
Neo M написа:
нараш написа:момчета не беше ли на 27 вторник делото на кръстева срещу селянина? и ако съда дадеклуба на нея кво става?

1. Едва ли на първото заседание по делото съда ще произнесе присъда.
2. Мисля, че това решение може да се обжалва на по- висока инстанция.
3. Някой знае ли със сигурност Кръстева за какво го съди- за възстановяване на дадените пари от нея или иска и въвеждане във собственост на клуба?

Толупите не искат клуба,а си искат парите.Това стана ясно още миналия декември.

И как ти стана ясно?!

Нищо не е ясно дори и кафето да си пиеш с Кръстева и Василев ме съмниява да са ти споделили ;)

Единственото ясно за момента е, че го съдят,а за другото само те си знаят.

Потребителски аватар
Abbiati
Контакти:

Мнениеот Abbiati » 25 окт 2009 14:52

vhpvhp написа:
kan1912 написа:

За оптимиста чашата е наполовина пълна , за песимиста - наполовина празна. Да речем че е вярно горното. Има ли риск италианците да стачкуват за пари в следващите 3 дни ? Има ли вероятност да не излезнат срещу буферите ? Има ли риск ,въпреки Пичоне да е много гъст с новите кандидати от Сандб. , играчите този път да не го послушат , и да не излезнат да играят ? Има ли риск БОТЕВ да излезе в дербито със състав , подобен на първите кръгове ? Аз знам отговора. Кан - ти ?

И аз знам отговора на точно тези въпроси и той е - НЕ!
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!

Потребителски аватар
STENLI
Контакти:

Мнениеот STENLI » 25 окт 2009 15:02

зна4и италянците няма да ста4куват? ще играят за 4еста на БОТЕВ????, 4ул ви господ пи4ове

Потребителски аватар
ivo77
Контакти:

Мнениеот ivo77 » 25 окт 2009 15:03

Подкрепа за отбора и това е. Докато италианците са тук има някаква надежда. Сега не е времето за бойкоти.

Потребителски аватар
ivo77
Контакти:

Мнениеот ivo77 » 25 окт 2009 15:05

STENLI написа:зна4и италянците няма да ста4куват? ще играят за 4еста на БОТЕВ????, 4ул ви господ пи4ове

Пич, италианците няма да стачкуват. Те просто ще си тръгнат и това ще е ясен сигнал че всичко пропада. Докато са тук има смисъл да застанем зад отбора.

Потребителски аватар
STENLI
Контакти:

Мнениеот STENLI » 25 окт 2009 15:10

до ма4а ще се разбере дали италянците ще си тръгнат, и вси4ко ще стане ясно.

Потребителски аватар
plovdivmraziselskiq
Контакти:

Мнениеот plovdivmraziselskiq » 25 окт 2009 15:12

АБЕ ВСИЧКИ НА МАЧА!!! НИКВИ БОЙКОТИ И НИКВИ ГЛУПОСТИ!!!

Върни се в “Ботев”