Ботев спретна контрола с Родопа

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

botev forever

Re: Ботев спретна контрола с Родопа

Мнениеот botev forever » 08 окт 2009 22:26

Fallen_Angel написа:
botev forever написа:От кога истинита служи за манипулация?Каво иизлъгах за разговора с Малу?Не знам кой точно си,но аз бях на разговора с него.Питай ме за подробности от разговора.Разбери,просто тълкувай фактите такива каквито са.Не ме атакувай неправомерно!

Моля ти се, не ми се спори с теб. Това, което ти казваш е част от разговора, преднамерено премълча другата и чак после се "сети" че имало и още.

Пиши каквото си искаш.

Да го считам ли за слабост проявена от теб?Единственото,което ме плаши,е че промяна в клуба няма и селяка ни лъже!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Мнениеот vhpvhp » 08 окт 2009 22:28

botev_1912 написа:
botev_1912 написа:Добре де форевъре - кажи какво искаш да докажеш с твойте факти?

Ако смяташ, че Ботев не е продаден - ОК - твое право е да мислиш каквото си искаш!

Но ако наистина мислиш така - какво си правил на мача в Надежда?

Форевъре - сам се цитирам за да ти задам отново тези мои въпроси!!!!

Ботев е продаден , но продажбата не е нотариално заверена. Има неясен юридически казус как ще се компенсира Кръстева за дълговете на Селския към нея. От адвоката на Медиахолдинг се подават недвусмислени сигнали ,че Кръстева иска споразумение. Италианците нямат основания да се дърпат, защото 1-Сумата със сигурност им е известна от по-рано. 2-Сумата не би трябвало да е проблем за тях...3-Дасега са се набутали вече с доста пари , нелепо ще бъде да се спрат пред това. 4-Както самите те казаха , ако сделката пропадне ,в Италия ще има тежък имиджов отговор за тях... Мисля ,че и двете страни имат добрата воля да се договорят.Едните продължават проекта си.Другите прибират парите си. Разбира се ще има пазарлък , именно той може да забави процедурите.

BultraStyle
Контакти:

Мнениеот BultraStyle » 08 окт 2009 22:30

все едно да отидеш в магазина ,да си вземеш стоката без да я платиш и да кажеш ,че си я купил ,ама не си я платил ,щото продавачката е била заета ....

botev forever

Мнениеот botev forever » 08 окт 2009 22:33

Ботев е продаден , но продажбата не е нотариално заверена. Има неясен юридически казус как ще се компенсира Кръстева за дълговете на Селския към нея. От адвоката на Медиахолдинг се подават недвусмислени сигнали ,че Кръстева иска споразумение. Италианците нямат основания да се дърпат, защото 1-Сумата със сигурност им е известна от по-рано. 2-Сумата не би трябвало да е проблем за тях...3-Дасега са се набутали вече с доста пари , нелепо ще бъде да се спрат пред това. 4-Както самите те казаха , ако сделката пропадне ,в Италия ще има тежък имиджов отговор за тях... Мисля ,че и двете страни имат добрата воля да се договорят.Едните продължават проекта си.Другите прибират парите си. Разбира се ще има пазарлък , именно той може да забави процедурите.[/quote]
ОСТАНА ДА КАЖЕШ И С КАКВО ТОЧНО СЕ НАБУТАХА МНОГО.ЗАЩОТО МИЗЕРИЯТА В КЛУБА ПРОДЪЛЖАВА СЪС СТРАШНА СИЛА!

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Мнениеот Fallen_Angel » 08 окт 2009 22:38

botev forever написа:
Fallen_Angel написа:
botev forever написа:От кога истинита служи за манипулация?Каво иизлъгах за разговора с Малу?Не знам кой точно си,но аз бях на разговора с него.Питай ме за подробности от разговора.Разбери,просто тълкувай фактите такива каквито са.Не ме атакувай неправомерно!

Моля ти се, не ми се спори с теб. Това, което ти казваш е част от разговора, преднамерено премълча другата и чак после се "сети" че имало и още.

Пиши каквото си искаш.

Да го считам ли за слабост проявена от теб?Единственото,което ме плаши,е че промяна в клуба няма и селяка ни лъже!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ти си първия жълточерен, който ми е в списъка Враг. Срамота!

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Мнениеот vhpvhp » 08 окт 2009 22:45

Ок - дадоха пари за пристигането на почти две дузини чужди футболисти - това са самолетни билети ,хотели ... Платиха 14 апартамента за чужденците през българска агенция. Осигуриха нощувка в София преди мача с Локо Сф . Регистрираха пред НОИ футболисти с реални и високи заплати , които няма съмнение че ще се изплащат. Дадоха пари ,няколко играча ,които имта неясноти по здравословното си състояние да бъдат прегледани в София от специалисти... Докараха и някакви начални /макар и евтини/ екипи. По най-скромни сметки ,без да са още формални собственици на БОТЕВ са изхарчили поне 60-80 000 евро. :geek: НЕ СА ДАЛИ пукната стотинка за - стадион , терен , материална база /макар че Салерно поръча ремонт на съблекалните още преди 10 дена/, наеми на ст."Пловдив"... И аз на тяхно място ,докато не стана де юре собственик ,не бих дал стотинка за недвижимата собственост , а бих влагал само в представителния отбор :!: Това и наблюдаваме.

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 08 окт 2009 22:47

Fallen_Angel написа:
botev forever написа:Да го считам ли за слабост проявена от теб?Единственото,което ме плаши,е че промяна в клуба няма и селяка ни лъже!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Той форевъра като се зачекне за нещо и няма спиране - много от нас все още помнят тирадите му по случая "Изгонването на детето му от стадион Пловдив"

Щом най-черногледия vhpvhp вижда светло бъдеще за мен нещата са в правилната посока, ще изчакам сделката да стане факт и ще му припомня, че е обещал публично да се извини на всички които обиждаше защото сме вярвали на италиянчетата :)
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

botev forever

Мнениеот botev forever » 08 окт 2009 22:48

Ти си първия жълточерен, който ми е в списъка Враг. Срамота![/quote]
Сещаш се,че пет пари недавам дали съм ти враг,защото ти си слабия!!!Никой не е по-голям от фактите!!!Стига красива фразеология,дайте дела, дявол да ви вземе всичките,които само парадират,че са БОТЕВИСТИ!!

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 08 окт 2009 22:50

botev forever написа:

Сещаш се,че пет пари недавам дали съм ти враг,защото ти си слабия!!!Никой не е по-голям от фактите!!!Стига красива фразеология,дайте дела, дявол да ви вземе всичките,които само парадират,че са БОТЕВИСТИ!!

Стига си се пенил!

Какво предлагаш?
В какво ни убеждаваш?

Говориш много - но не виждам смисъла!!!

Въпрос - защо триеш името на човека който си цитирал всеки път?
Става един такъв пост - като изсран!
Последна промяна от botev_1912 на 08 окт 2009 22:58, променено общо 1 път.
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Ботев”