Молба-съвет към ръководството на Ботев!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
nib
Контакти:

Re: Молба-съвет към ръководството на Ботев!

Мнениеот nib » 19 юли 2015 12:49

ss1914 написа:
Sirene написа:
ss1914 написа:Не е лесно да си тъп :)

Като те гледам, адски си прав :!:

Не, вашите изказвания са от прости, по-прости, а после се мрънка защо се убива българският футбол и броят фенове защо намалявал. Точно заради такива селси мисли, аз съм си на моя стадион, а на гостите ако ще и видимост да нямат, какво ме вълнува мен.

що бе " селси" тая трибуна дето ви я строят за гостуващата агитка ли ще е. ми и аз мога да кажа че искам да гледам мача от там. аре марш да нахраниш добитъка

Потребителски аватар
ss1914
Контакти:

Мнениеот ss1914 » 19 юли 2015 12:50

Sirene написа:
ss1914 написа:
Sirene написа:

Не, вашите изказвания са от прости, по-прости, а после се мрънка защо се убива българският футбол и броят фенове защо намалявал. Точно заради такива селси мисли, аз съм си на моя стадион, а на гостите ако ще и видимост да нямат, какво ме вълнува мен.

Ние сме осигурили нормални условия за всички фенове на стадиона. Онез в клетката са основно наркомани и лумпени, видяхме какво направиха стадиона на финала на Купата. В клетката си ви е идеално :lol:

А вие какво направихте същия стадион :) :) :) :) не го ли запалихте, или мозъка ти помни от вчера до днеска :)
Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх .

Sirene

Мнениеот Sirene » 19 юли 2015 12:51

Стадиона го запали пожарникар. А и както виждаш в тая тема не сме ние тези дето ревем за гостуващи сектори 8-)

Потребителски аватар
ss1914
Контакти:

Мнениеот ss1914 » 19 юли 2015 12:52

nib написа:
ss1914 написа:
Sirene написа:

що бе " селси" тая трибуна дето ви я строят за гостуващата агитка ли ще е. ми и аз мога да кажа че искам да гледам мача от там. аре марш да нахраниш добитъка

Няма да гледаш от там, а от помощните игрища на Герена, все пак ние сме домакини и не ме интересува гостите дали могат да гледат мача.
умираха без страх .

Потребителски аватар
ss1914
Контакти:

Мнениеот ss1914 » 19 юли 2015 12:53

Sirene написа:Стадиона го запали пожарникар. А и както виждаш в тая тема не сме ние тези дето ревем за гостуващи сектори 8-)

Много си прост, ама много, ако имаше нормални условия, дали щеше някой да каже нещо? Аз излизам от тоя форум, че толко прости хора, като тук не могат да се видят другаде :oops:
умираха без страх .

Sirene

Мнениеот Sirene » 19 юли 2015 12:55

Ако имаше нормални условия щяхте да обстрелвате другите със сигнални ракети и да чупите седалки, както неведнъж сте правили. Да се повторя - в клетката си ви е идеално, най-много да ви дадем мушама 8-)

Потребителски аватар
Thurman Murman
Контакти:

Мнениеот Thurman Murman » 19 юли 2015 13:00

ss1914 написа:Аз излизам от тоя форум, че толко прости хора, като тук не могат да се видят другаде

Гигов: "Коко Динев да говори за черно тото е все едно педофил в детска градина"

Сега го перефразирай, като използваш в едно изречение твоята особа(на мястото на Коко Динев) и любимото ти словосъчетание - "прости хора"(на мястото на черно тото).

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 19 юли 2015 13:05

Thurman Murman написа:
mark1926 написа:Най- малкият стадион в историята на А група, този в Коматево...

Само, дето това не е стадион, а тренировъчна база! И не най-малката, а най-хубавата в България! Такава, каквато вие НИКОГА няма да имате 8-)

Само където това е мястото на което играете срещите си и както и да го въртите е и ще е НАЙ-МАЛКИЯТ СТАДИОН в историята на А група, с най- лошите условия за фенове.

И ако е само база , къде ви е стадионът :?: Ако се строи или ремонтира - колко човека работят по него, колко крана :lol:

Докато нямате стадион, стадионът е само един- КОМАТЕВСКИЯ... според разпоредбите на бфс...
Последна промяна от mark1926 на 19 юли 2015 13:06, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
the_blue_fan
Контакти:

Мнениеот the_blue_fan » 19 юли 2015 13:05

nib написа:
the_blue_fan написа:
nib написа:
the_blue_fan написа:ех колко мъка по това ДПС... Хайде напънете се малко пуснете някоя сълза на цецоу да докара и Пеевски и всички депесари. Само така мъката и риването ще стихнат.

затова пък каква радост с това ДПС и лафка при вас.

Радост е за болни мозъци като вас и онези във В група. Така комплексите излизат и ви става едно хубаво, чак до оргазъм стигате. :lol:

значи все пак не се радвате а тъгувате че ДПС и Пеевски са собственищи на леевски. Мисля че това е достойно :o

Не ме разбра, а няма и как след като коефициента ти на интелигентност е колкото на футболна топка. Леевски е само във вашите глави. Рожба на комплексите ви и прякорите ви - "турци". Колкото и да тикате тази партия, тя си има членове и тези членове са фенове на различни отбори. Погледни ги и ще останеш изненадан как червеното дпс е "собственик" на Левски.
ЛЕВСКИ СОФИЯ

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 19 юли 2015 13:16

Специално за вас ще има душове,климатици и подово за зимата.Не мислиш ли че и съседните домакински сектори са в същото положение.Северната даже е за родители с деца.Престанете да се занимавате с базата ни.Вие ще гостувате два пъти,но ние играем домакинските си срещи там.На нас също не ни е удобно,но не мрънкаме.На Колежа домакинската публика щеше да е над 15 хиляди,а вие щяхте да сте около 2000.На всеки мач пускат по 600 билета за свободна продажба,които свършват за 15 минути,останалите са за бултраси с карти.Плащаш 150лв и си спестяваш няколко часово висене на опашката.Но такива са обстоятелствата и се съобразяваме с тях.До като стане отново Колежа,нашият дом.

Върни се в “Ботев”