Не мога да си изпия кафето от усмивки

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
mark1926 написа:Не съм запознат за медикамент заличаващ 50 000 000 лева дълг, за да спра да се смея...
boabbb написа:mark1926 написа:Не съм запознат за медикамент заличаващ 50 000 000 лева дълг, за да спра да се смея...
Те ползват лепило, май![]()
![]()
![]()
mark1926 написа:Сега разбрах какво е красота ,вяра , борба- 50 000 000 лева дълг, наистина е красиво, вяра- да си вярваш, че такъв дълг все пак няма, а до скоро и че въобще не е съществувал, борба- борба да се налапаш докато са се харчили 50 000 000 лева...
Определено нямам желание да се сблъскам с красотата, вярата и борбата в Локомотив...
Всеки си заслужава съдбата, която си е изковал сам...
visentii написа:Определени дати могат да се оспорват от определени институции, а официални документи могат да се изискват от официални институции...нито форума, нито автора (дори и модератор) са такива...така че, това е поредната тема за "чешане на езици".
Cicero написа:mark1926 написа:Сега разбрах какво е красота ,вяра , борба- 50 000 000 лева дълг, наистина е красиво, вяра- да си вярваш, че такъв дълг все пак няма, а до скоро и че въобще не е съществувал, борба- борба да се налапаш докато са се харчили 50 000 000 лева...
Определено нямам желание да се сблъскам с красотата, вярата и борбата в Локомотив...
Всеки си заслужава съдбата, която си е изковал сам...
Ботев Пд дължи 50М на Ботев Пд, голям "дълг" голямо нещо! Но това не е лесно за асимилиране в махалата, затова ти е простено
Кажи кога ще плащате вашите дългове, които за разлика от въпросния, не са към акционерите на клуба, а към НАП, пловдивския бизнес, служителите и играчите на клуба?
mark1926 написа:Аз като дължа секс на съпругата или тя на мен, не крием, а с изплащането се раждат деца![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 14 госта