slavia_forever написа:Защо аз да заставам да защитавам 1912-та година? Вие не можете да си я защитите, искате аз да я защитавам. Това, че някой ви поздравява за РД, то е защото вие сте обявили дадена година на създаване. Ако за вас честитки и брошури са доказателство за същата, дайте да видим кои са ви учредителите /кой-кой е на снимките/ и на каква възраст са били 1912 г. Защо не говорите затова? Вижте резултатите в анкетата. Колкото и да кликате през няколко ника, пак не ви се получава "автентичността", защото хората и без slavia_forever могат да преценят доколко 1912 година е истинска. А и никой не даде доказателство за вота си. Не ставате по-убедителни с обиди, обсъждане на модераторски действия и митове за комплекси и подобни, които подлежат на санкции.
Привиждат ти се обиди или ти се иска да има обиди? Затова ли е темата? За да се раздават наказания?
Резултата към момента е 83 на 75. Фифти-фифти. Защо реши, че 75 е от "няколко ника", а 83 е редовен? Пристрастия?
Аз не съм измислил 1912. Такава е била когато съм се родил. Такава е била и когато баща ми се е родил. Вижда се по всички запазени документи. И твоето желание да го промениш, ще съществува докато ти съществуваш. След което ще изчезне и няма да остане и спомен дори. Защото омразата и завистта не оставят следи ...